- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doner
aktív tag
Én nem tudom hogy ennek az új vagy régi akksihoz van e köze de van egy elméletem aztán vagy igaz vagy mezcáfolják majd aki jobban ért hozzá.
Nekem a sima s20 van és eleinte nem értettem mi a rákért merül ilyen gyorsan. Aztán rájöttem hogy vakamiért egy kis nyomkodás vagy böngészés hatására is rögtön 40 fokos a telefon amit ereztem is. Egyrészt baromi gyorsan merül másrészt melegnek érződik.
Ezért én utána járva azt találtam hogy be kell kalcsolni az energiatakarékossági opciókat. Pl a 120 hertz kijelzőt felejtsd el és a felbontást is tedd a legkisebbre továbbá a cpu sebességet 70%ra. Én így használom. A mindennapokban semmi hátrányt nem tapasztaltam. És így normálisan merül és nem melegszik. Olvastam egy valahol hogy a leg jobb ha ki vannak kapcsolva bizonyos magok a processzorban ami észrevehetően hétköznapi használatban nem befolyásolja a teljesítnényt de nem fog melegedni és tovább bírja az akksi de ilyen szinten már hülye vagyok belenyúlni mert a leírások is túl hiányosak és nem találni eléggé szájbarágósat, a segédprogramok mellékelésének hiányáról nem is beszélve. Amúgy jó telefon lenne, nem értem miért kellett ennyire elszni a samsungnak.
-
pilu01
senior tag
Elég aktív a ExtremeROM
6.0 jelenleg, S21-ről van portolva, ezt használom jelenleg, nem találkoztam buggal még.
Ígéret van a további fejlesztésre is. -
Des1gnR
őstag
"Nem, a Galaxy Note 20 és a Galaxy S20 nem kapja meg az Android 14-alapú One UI 6.0 frissítést. Bár a Samsung megemlítette ezeket az eszközöket a One UI 6-tal kapcsolatos cikkében a honlapján, ezek az eszközök csak néhány Galaxy Enhance-X funkciót kapnak."
-
Rinocerosz
őstag
-
LimaBravo69
tag
Szia,
próbáld ki a MyPhoneExplorert. Minden Android telóval működik.
Ingyenes, mindent tud:- filemanager
- telefonkönyv, üzenetek, naptár, jegyzetek szinkronizálása Wifin, bluetooth-on, kábelen
- Outlookkal kompatibilis
- beszél magyarul (is)
- biztonsági mentést készít mindenről (testreszabható)Évek óta használom, még nem találtam jobbat.
Play áruházból kell egy kliens a telefonra, a fenti linken a desktop verzió található.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- SSD kibeszélő
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged