- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNgabus
senior tag
válasz
kengyel #3013 üzenetére
a melegedés meg az aksi már nem érdekel, levettem 60Hz és FHD a kijelzőt így kibírja egy napig,
a GPS az a bajom hogy ha navigálok nehezen talál pozíciót ( ez még tűrhető ), de az hogy nem frissíti a pozíciómat az már gáz, leginkább akkor amikor le van zárva a kijelző,
csináltam visszaállítást, vittem szervizbe, ennyi...
-
Des1gnR
őstag
válasz
kengyel #2968 üzenetére
Sziasztok,
Még egyszer köszi a visszajelzéseket. Megvettem a készüléket. Nagyon durván szép a kijelző - nagyon smooth a 120Hz. A kamera elég ütős, de azért 1-1 rosszul beeső fény teljesen tönkre tudja verni a képeket még világosban is. A dex az ami miatt nem tudja nálam felvenni vele a versenyt a konkurencia - az elképesztően király. Egyébként egy Xiaomi Mi 8-ról váltottam. Nyilván annál sokkal jobb, de árban majd 170+ volt ez, szóval az ár érték arányon lehetne lovagolni, de ez ilyen.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged