Kibővített szervizszolgáltatást vezet be a Samsung

A Samsung a járványügyi védekezés megkönnyítése érdekében bővíti a garanciális mobilkészülékeihez kötődő szolgáltatásait és a Galaxy A31 is hivatalos.

A gyártók igyekeznek alkalmazkodni a kialakult helyzethez és biztosítani az üzemszerű működést a megváltozott körülmények ellenére is. Az otthoni munkavégzés támogatása kiemelten fontos, ahhoz viszont eszközök kellenek, amelyek nem nagyon vannak tekintettel a maradjotthon hashtagre, ha kedvük támad meghibásodni. A Samsung ezért kibővíti a garanciális készülékekhez kötődő szervizszolgáltatásokat.

Ha a távoli segítségnyújtás nem jön be vagy a probléma nem orvosolható fizikai beavatkozás nélkül, a felhasználók kérhetik a készülék elszállítását, amit a javítások elvégzése után használatra készen, fertőtlenítve kapnak vissza. A garanciális eszközök esetében mindezt természetesen térítésmentesen. A szolgáltatás a mai naptól igényelhető a Samsung Ügyfélszolgálatán (068 0726 7864 vagy https://www.samsung.com/hu/support/) keresztül. A szolgáltatás egyelőre határozatlan ideig, visszavonásig vehető igénybe.

Mindeközben hivatalos lett a Samsung Galaxy A31 is, ami eléggé hasonlít a napokban bemutatott Galaxy M31-re, két nem lényegtelen eltérést leszámítva. Az A szériás készülék a 10 nanométeres Exynos 9611 helyett a 12 nanométeres MediaTek Helio P65-tel dolgozik 4/64 GB-os vagy 6/128 GB-os memóriakiosztással, ami papíron alacsonyabb órajelet jelent a teljesítménycentrikus halmazban, a Helio P65 Cortex-A75-ös magjai viszont frissebb konstrukciók, az energiahatékony klaszter A55-ös magjai viszont magasabb órajelen működnek.

A másik jelentős eltérés az akkumulátor mérete. A közel azonos méretű készülékekben (az A31 159,3 x 73,1 x 8,6 mm) csak 5000 mAh-s telep került, de ugyanúgy 15 wattos gyorstöltéssel. A 6,4 hüvelykes, FHD+ felbontású Super AMOLDED kijelzőben itt is találunk ujjlenyomat-olvasót, viszont a képarány 20:9 és a szelfikamera is csak 20 megapixeles, ahogy a hátlapi főkamera is 48 megapixelre mérséklődött. A 8 megapixeles ultraszéles, az 5 megapixeles makró és az 5 megapixeles mélységszenzor maradt. Árazásról és elérhetőségről egyelőre nem volt szó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés