- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadMancs
veterán
-
válasz
bozsozso #6161 üzenetére
Nekem olyan, hogy a hívott fél, ha kihangosítom és leteszem egy asztalra, vagy a konyhában vagyok és mondjuk ténykedés közben beteszem a felém nyitott konyhaszekrénybe, akkor nem hall engem a hívott fél. Hasonló eset, ha egy visszhangosabb, kisebb helységben vagyok (kicsempézett fürdő/wc pl.), ott is kihangosítónál panaszkodnak, hogy nem hallanak jól.
De már olyan is volt, hogy ha csak leteszem az asztalra, én állok mellette, nem jó.
Egyféleképp jónak tűnt eddig, ha fejre állítva az élére rakom vagy nekitámasztom valaminek, akkor tűrhető. De ez meg milyen már...
Szóval szívem szerint ha nem lennék rabláncon már mentem volna egy iPhone fele, csak mert még nem szenvedtem eleget -
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Macska topik
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Trollok komolyan
- Windows 11
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest