- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schuler888
senior tag
1eve is adtak hozza nemzetkozi garanciapapirt, epp csak arra jo, hogy kitorold vele, mivel ajandeknak minosul, igy nem biztositanak garanciat... nekem is elhalkult az egyik, de vegul itthon megcsinaltam
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
<Lacy85>
addikt
Hasonlóan gondolom én is. Az nem gond, ha nem tetszik valakinek, mert nem vagyunk egyformák. Mindenkinek más az ízlése, más szempontok szerint vásárol.
Na de amikor kb. 1 hónapja!!!! (vagyis igazából évek óta ) napi szinten ~30 kommentet ír valaki és próbálja bebizonyítani, hogy mennyire rossz ez a széria, vagy ez a márka...
Erre írtam, hogy ez minden, csak nem normális.Lenyomnák ezt mindenhol. Amerikában is csak valami jogi hülyeség miatt vannak snapival szerelve a mobilok. Ott igazából azzal kell adniuk.
A másik fele meg az, hogyha nincs egymás mellett a 2 telefon, észre sem veszed a különbséget.
A Note 9-re sem panaszkodtam még soha, pedig ebben is a "gyengébb" Exynos van, ráadásul két generációval régebbi a SoC. Mégis hasít a telefon.
Nyilván az S20 is pörög, ahogy azt el is várja az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hardcore café
- Telekom mobilszolgáltatások
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Ukrajnai háború
- One mobilszolgáltatások
- Vírusirtó topic
- A HyperOS 2.0 egyik legnagyobb vizuális újdonsága!
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO 128-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Újszerű Apple iPhone 15 256 GB Fekete - 3 HÓNAP APPLE CARE, DOBOZZAL, TOKKAL, VÉDŐFÓLIÁVAL
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest