- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Titana
tag
válasz
Polllen #11331 üzenetére
Hali,szép napot mindenkinek.Igen nggabi ahogy mondja,már elég rég eladtam a Notámat.Szerettem volna megint Note-t,de,ha már vásárlásra adom a fejem akkor most már lehet megvárom a Note 2,bár lassan már ki hullik a hajam a kis Notámért.(nagyon hiányzik,már-már bele betegszem a hiányába.)
Lehet nem bírom ki,hogy meg érkezzen a Note 2 és újra Note 1-est veszek.
vagy mégsem?
-
Titana
tag
Mikor jelenik már meg a Note 2,most akarom,de rögtön.
-
Titana
tag
válasz
gyuri2008 #10038 üzenetére
Hali,ez tuti jól néz ki.Sajna a Note tokokkal elég mostohán bánnak a cégek,az SIII még meg sem jelent már több száz tok volt hozzá és persze minőségi tokok,szegény Note-hoz még most se lehet normális tokokat kapni,persze ebayen van,bár Én rendeltem hozzá és sajna mind a kettő kukában végezte,mert nem volt jó rá,egyik az egyik szélén nem passzolt a másik meg le esett róla.
Esetleg,ha megtudod,hogy hol lehet kapni,írd majd meg légyszíves.Üdv:Titana
-
Titana
tag
válasz
cerka14 #9941 üzenetére
Sziasztok,az a baj,hogy a Samsung szerintem rá gyógyult erre a formavilágra és többé-kevésbé biztos,hogy az S3-as formát kapja nagyobb kijelzővel,de még azzal is megbékél az ember,csak a minősége ne legyen ugyan az,mert hát sajna nem a legjobb minőséget hozták egy prémium kategoriás készülékhez.Valakit nagyon hátsón kéne ott billenteni,hogy ezt így ki merték dobni a piacra.Miért nem képessek egy prémium minőséget kiadni?Na majd meglátjuk.
-
Titana
tag
Igen független.Akkor milyen LQ3 softot tettek fel Nekem.A multkor amikor találkoztunk,ha jól emlékszem azt mondtad,hogy az LQ3 Telenoros soft,vagy T-mobilos?Azt hittem már a független is megkapta.És most jön az 5 pontos hülye kérdés,tipikus szőke:akkor azért maradt független a telóm?
-
Titana
tag
Sziasztok,segítséget szeretnék kérni Tőletek.Frissítették hivatalosan a telomat.Köv
DA
7000XXLQ3 / PHONE
7000XXLPT / CSC
7000XXLP7
Kb 1 óra múlva jelzett a telefon,hogy soft frissítés érkezett.Mit szeretne és mire frissíteni,hisz ez a legfrissebb,vagy nem?Lehet,hogy nálam benézett a ló az ablakon
Nincs root a telefonon,nem buheráltam,teljesen gyári rajta minden,mivel amihez nem értek azt nem piszkálom.Bocs a terjedelmes írásért -
Titana
tag
válasz
Polllen #8056 üzenetére
Szia,látom már megoldodott a problémád.Van még egy megoldás(nálam is ilyen volt azoknál a zenéknél amik úgy kezdődtek,hogy: 25623.mp3) az átnevezésnél elé raktam pl.,Hogy HTC 25623.mp3(vagy bármit csak betű legyen) és utána rögtön megtalálta-látta.Azóta is tökéletessen müködnek.Üdv.
-
Titana
tag
Hali,igen valóban csini,csak egy baj van vele,hogy pár nap után elkezdet az oldal része ketté válni a kijelző takarónak.Pedig még mikroszálas kendőbe is csomagolva volt.Biztos Én fogtan ki valami hulladékot,de no problem, kitéptem a borító részt és maradt a hátlap,igaz kicsit ott vastag és elég nehéz szilikon tokba préselni,de legalább védve van addig is míg találok valami alternatívát.
-
Titana
tag
Sziasztok.lenne egy kérdésem a Bluetoothnál a GB-nél volt már olyan lehetőség,hogy külön lehetett beálllítani,hogy mennyi ideig legyen látható.1,3,5 percig vagy soha ne kapcsoljon ki.Most ICS-nél csak két percig látható csak. Amikor valaki küldött fájlt akkor megkérdezte,hogy mostantól ezzel a készülékkel mindig kapcsolódhatok(be kellett pipálni)és ha igen akkor onnantól minden további nélkül küldhetett arról a telóról,most meg mindig megkérdezi.Én nem tatálom vagy tényleg ezeket elbaltázták?Végre valamit jól megcsináltak erre vissza térnek a régi szarhoz?
-
Titana
tag
Sziasztok,szép reggelt mindenkinek.Egy másik fórumon olsvastam a következőt: "Idézet: olvastam még egy érdekességet az akksi készenléti idő növelésére. Egy próbát megér, XDA praktika
. Szóval repülőgép módba kell kapcsolni a telefont majd kikapcsolni és kivenni az akksit pár másodpercre , aztán visszakapcsolni és természetesen visszarakni GSM módba. Ettől a művelettől jelentős javulás várható (elvileg)."
Remélem nem baj,hogy másik fórumról idéztem.
-
Titana
tag
Sziasztok,valaki esetlegleg tudna segíteni?Mióta fel raktam az ICS,eltünt a swype beállítás. GB a tárcsázóba,ha meg akartam nézni,hogy független-e a telo akkor csak beírtam a *#7465625# ,most hiába írom be semmit nem csinál.Mi f...sz van?
-
Titana
tag
Sziasztok,Felpakoltam Én is az ICS-t,reggel 5,30 kor,elötte feltöltöttem az aksit 100%-ra.Megcsinált szépen mindent,egész nap telefonálgattam,nyomkodtam,nézegettem,egy kis zene hallgatás,nézegettem mik vannak benne.Tapasztalatom
agyon gyors,gördülékeny, a névjegyzék olyan gyorsan pörög,hogy nem bírom követni.(eddig tudtam)GPS egésznap bekapcsolva,WiFi szintén,most 66%-on van az aksi.Szerintem nagyon brutál.Gondolkodtam,hogy amikor felteszem az ICS-t csinálok egy teljes gyalulást gyárira,nehogy bármi is bezavarjon.(már volt ilyen elöző frissítéseknél,hogy bezavart és csak azután jött helyre amikor gyalultam)Tehát most gondolkodom,hogy csináljak egy teljes törlést vagy ne?Ti mit gondoltok
?Bocs a hosszúra sikeredett írásért.
-
Titana
tag
Sziasztok,én is most kaptam értesítést,hogy frissítés érkezett,nincs root a készüléken teljessen gyári a kicsikém,olvasgatom amit most páran írtatok,most már nem vagyok biztos benne,hogy akarom-e frissíteni a telómat.
Adjatok tanácsot mit csináljak?Frissítsek vagy ne???????
-
Titana
tag
Feltelepítettem az S III hangokat és van pár ami a Note-on is van és az S III hangjai hangosabban szólnak lejátszásnál.
-
Titana
tag
Sziasztok,ha valakit érdekel:
SGS 3 hangokhttps://www.dropbox.com/sh/b68exh5iyvzgah7/a-54FnbwAV
-
Titana
tag
Sziasztok,szép reggelt mindenkinek,nem tudom olvastátok már,hogy a Galaxy SIII-nak polikarbonát a burkolata?
Lehet fázis késésben vagyok,de azért megkérdezem,hátha valaki még nem hallotta-olvasta.Ilyen hátlapot akár utólag is gyárthatnának a Note-hoz.Lehet kapni azt a flippes cuccot ( eredeti samsungos)aminél a hátlapot le kell szedni és azt fölrakni,annak is a hátulja tökre tuti.(Nekem fehér van)Majd,ha szét rongyolódik a rá hajthatós rész akkor levágom a flipp részét és marad egy jó kis hátlapom.
Na ma reggelre ennyit,remélem nem nagyon fárasztottam a sok szöveggel senkit?
További szép napot.
-
Titana
tag
Sziasztok,lenne egy kérdésem,pár napig nem volt otthon Wi-Fi,most már van és kaptam értesítést a Marketból,hogy van pár frissítés,köztük a Kies air.Jó ezt frissíteni vagy hagyjam a régit.Van valami olyan módosítás amiért érdemes a frissítés?
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
-
Titana
tag
Szia,vidd vissza a képeken jól látszik,hogy sérült kissé az a rész,DE ne ezzel vidd vissza,mert ugyis azt mondják,hogy ez már utána lett sérült ÉS és nem tudod bizonyítani,hogy nem.Tudom este hoztad el csak Őket ez nem fogja érdekelni.A matrica dolog az biztos nem frankó,ott valami gányolás van.GSM boltosok sok mindent meg mernek csinálni,lehet,hogy tényleg valaki már vissza vitte és mivel a nagyker ahonnan veszik nem sürűn cseréli vissza ezért próbálják eladni másnak,hátha bejön a dolog.Szóval ne halogasd,vidd vissza és ragaszkodj hozzá,hogy cseréljék ki.
-
Titana
tag
Gratula Nektek,üdv a Hatalmasságok körében.
-
Titana
tag
Sziasztok,eladó egy Galaxy Note,fekete,ha valakit érdekelne szóljon.(Fehéret szeretnék venni,de csak azért,mert NŐ és Szőke vagyok.
)
-
Titana
tag
Szia,Én annyira Imádom,de tényleg,a kijelzője gyönyörű,jó a hang minősége telefonálás közben,nem csak méretben,de tudásban is csúcs,de ne hagyd magad befolyásolni,hisz mindenkinek más és más jön be,DE,"ha ismét telefont kéne vennem,akkor ismét ezt választanám.Bakker,megint hosszúra nyúlt az írásom.Bocsi
Üdv
-
Titana
tag
Köszönöm-köszönöm.
-
Titana
tag
Hali mindenkinek,már elnézést,hogy hozzá szólok a témához,mint NŐ,de Én is S2-ről váltottam Notra és nem bántam meg.Imádom,ja és abszolut nem tartom kényelmetlennek,sőt,pont tökéletes.Csak kár,hogy amikor vettem még nem volt magyar garis fehér Note.Szóval Én mindenkinek azt mondom a Note csúcs szuper teló.A három éves unokám is imádja,nagyon szeret vele játszani.Bocs,hogy ennyire hosszúra sikeredett az írásom.
-
Titana
tag
Szia,néha előfordul,hogy a gyári feladatkezelő azt mutatja,hogy fut valami alkalmazás,belépek aztán nincs benne semmi ami futkározna
Nekem is volt már ilyen,hogy baromi hamar lemerült minden látható ok nélkül.Én is kikapcs,majd be aztán helyre billent a lelke
Azt hiszem,hogy néha önálló életet élnek,hiszen lelkük van
-
Titana
tag
Szia,valóban bumfordi,de Nekem tetszik,jópofa a hátlap,a kamera tök jól védett.Az asztali tartóba biztos nem fér így be.Kár,hogy ennyire drága,Én is simán használnám,de mindenkinek más tetszik.Szerintem ne törödj azzal,hogy kinek tetszik vagy kinek nem
,hiszen Te fogod használni és ha Neked bejön akkor vedd meg.
-
Titana
tag
Köszönöm a válaszokat.Üdv.
-
Titana
tag
Sziasztok.Érdeklődnék,hogy az SPB Shell 3D-hez kell rootolni a telót vagy nem?Bocsi,de nem vagyok penge ebben a témában.
Előre is köszönöm a válaszokat.Üdv
-
-
Titana
tag
válasz
killerjohn #1179 üzenetére
Szia,a Gigatelnél lehet ilyen tokot kapni.Üdv.Titana
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest