- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
én is búcsúzom a nótától, lenovo k900 az utód, csak mert tetszik.
a nóta eladó, az aprón megtalálja akit érdekel...
további jókat! -
Djuree
félisten
4.1.2 a legújabb rá, nekem is laggol mint a szar. nem akartam custom modot de érik erősen.
tényleg melyik custom modot ajánljátok? wifi fontos, meg a net, email, facebook ilyesmi gyors legyen. másra nem nagyon használom a telót, persze még telefonálásra.
a lényeg hogy stabil legyen, nem baj ha nem csilivili meg nincs benne sok minden, sőt jobb ha ki van pucolva, alig használok pár progit.
meg esetleg vmi linket hogy kell romolni-rootolni. -
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
wifi routerként tudom használni a note-ot, hogy egy másik eszközről tudjak wifizni és a note legyen a router?
vagy ez nem lehetséges? -
Djuree
félisten
na ma jön hozzám a szervizes, kiváncsi vagyok.
-
Djuree
félisten
válasz
Rabidsnail #21166 üzenetére
elég lesz?
[link] -
Djuree
félisten
válasz
Rabidsnail #21154 üzenetére
ebayen ingyen postával van egy csomó, 1000ft körül vannak, ennél olcsóbban itthon sem találsz...
-
Djuree
félisten
dokkolója nincs vkinek eladó? vagy olcsón tud vki?
-
Djuree
félisten
na úgy néz ki tökéletes a cuccos!
szervíz? minek? én magam vagyok a szervíz! bár el ne szóljam magam...
-
Djuree
félisten
na most az van a telóval, hogy folyamatosan másodpercenként váltogatja hogy van töltés nincs töltés. mintha lehúznám meg rádugnám mp-enként a töltőt.
szétszedem mégegyszer, szárítom még, kitörölgetem, aztán lehet hívok szervizt. -
Djuree
félisten
na kiszárítva, összerakva --> úgy tűnik jó lett, kopp kopp kopp...
-
Djuree
félisten
na szétszedtem csumára, volt még ebben víz, barom voltam h még bekapcsoltam utána.
imádkozok...
de ha neadjisten beszart mennyi lehet ennek a javítása? ill. lehet e hozzá samsung emberkét hívni?
egyenlőre hagyom száradni...func93: ha nem velem történt vna én is röhögnék
-
Djuree
félisten
oks, kikapcsoltam, most meg bejött vmi factory mode, downloading.., do not turn off target. most vajon mit csinál a kis zöld kötsög? remélem nem halt be. lehet rá kötni vmi kiterjesztett garanciát, gyorsan megkötöm akkor, ha még meg lehet...
-
Djuree
félisten
a fasz ebbe a napba!
beülök melóhelyen wc-re, nincs világítás, mondom fasza, mind1, itt a zseblámpa app, jó lesz az.
erre mikor már végeztem, belezúg a telóm a wc-be, pont mikor lehúztam, még le is ment faszául majdnem, épphogy utána tudtam nyúlni a vízbe.
le is fagyott ahogy kell, gyorsan letöröltem, akksi ki, kitörölgettem, lemostam amit lehet, látszatra nem ment bele víz.
működik is, csak a bal felső sarokban ott a kis füllhallgató jel, gondolom azt érzékeli h füles van beledugva.
ezzel mit tudok csinálni?
bár kicsit a hangja fura lett, de nem vészes, csak kicsit rezonál... -
Djuree
félisten
válasz
LordRajZoL #20850 üzenetére
pedig a kulcscsomóval jól megértik egymást.
-
Djuree
félisten
vmi jó jegyzet progit tudnátok mondani, ami a főképernyőn is látszik mit írtam be? vmi egyszerű kéne.
-
Djuree
félisten
vajon az miért van h mióta frissítettem a rendszert, az sms-t mms-ben küldi ha már 4-5 mondtaból áll
kár volt frissíteni amúgy, ez sokkal szarabb, az emialt se jelzi ki ha jön, az előző verzió kijelezte... -
Djuree
félisten
na lefrissítettem én is a telót végre. a lezárt képernyőn az van kiírva h az időjárási adatok nem jeleníthetők meg. vajon miért nem?
-
Djuree
félisten
ja meg van egy rajzom S jegyzetben amit bnőm rajzolt, azt is jó lenne kiszedni
-
Djuree
félisten
nemtudja vki h a swiftkey melyik file-ban/file-okban tárolja a megtanult szavakat? újra akarom rakni a telót teljesen, mindent törlök, jó lenne ha megmaradnának a szavak.
-
Djuree
félisten
válasz
Rabidsnail #20204 üzenetére
nincs jobb. a gyáriban még nem találtam hibát...
-
Djuree
félisten
válasz
Kapanyél #19359 üzenetére
csak az nem látja hogy az iphone egy trágyadomb aki szemellenzős apple-ös
nekem is van ilyen ismim, azt se tudja mit tud a telója/szoftvere (iphone-ja van, annyit tud h kell bekapcsolni) de a droid az szar fos, szidja ahol éri. na ilyen az iphone userek 90%-a
divatbuzik, akik nem értenek hozzá. lényegében semmiben nem jobb az ios mint a droid. érvekkel egyik se tud szolgálni, de fröcsögni az megy
-
Djuree
félisten
válasz
LordRajZoL #19159 üzenetére
hát ha RajZol-ni kell akkor biztos
-
-
Djuree
félisten
válasz
Arolotifar #18267 üzenetére
ez már azért tényleg túlzás. átesnek a ló túlsó oldalára. ez már nem lesz sikeres modell sztem...
-
-
Djuree
félisten
.apk fájlokat tudok telepíteni nem buherált telóra is? vagy root kell?
-
Djuree
félisten
létezik vmi olyan progi ami megjegyzi a bill. leütéseket?
-
Djuree
félisten
ezt a házhoz jövő szervizest hogy lehet hívni? lehet mégiscsak hívom, szar ez hogy nem mindig kapják meg az sms-eim...
-
Djuree
félisten
leejtettem a telót, pont a kijelzőre csattant rá, de elég rendesen, ugye oda nem ér a szilikon tok. utána nem tudtak hívni, de egy reset megoldotta. most viszont az sms-ek elmennek ugyan, de a címzett nem mindig kapja meg. vmi behalt benne? tökönszúrom magam...
esetleg nincs vmi progi vagy beállítás ami kijelzi hogy a címzett megkapta-e?más: a call recorder megy root nélkül is
-
Djuree
félisten
mi a neve annak a proginak ami felveszi a beszélgetéseket? hivatalos marketről kéne. nem buherált a telóm.
-
Djuree
félisten
vajh mi a szar lett a telómmal? az értesítő hang olyan hangos lett hogy szétmegy az agyam, pedig levettem minimumra. gyári legfrissebb rendszer. semmi buhera.
-
Djuree
félisten
na megint mi volt tegnap?
egy új olajszűrési eljárás kisérlete volt nálunk, volt jelen vagy 10 mérnök rajtam kívül. mondom én fotózok is mert nem fogok rá emlékezni hogy kell csinálni ha majd egyedül kell csinálnom. előveszem a telót, fotózok, erre úúú az mi? meg mekkora az? meg az tablet? meg á ú í utána nem az olajszűrés volt már érdekes hanem a telómmi a szar van az emberekkel?! nem látják hogy 2 méter vagyok, nekem ez a normál méret. meg kérdezik minek ekkora teló. mondom te szeretsz azon a kis szaron bolhányi betűket silabizálni? ezen meg kényelmes netezni, filmezni, mindent.
lefkosia: lol. lehetséges ilyen, millióból 1
vagy szar kinai akksija volt...
-
Djuree
félisten
-
Djuree
félisten
válasz
Camper2006 #16059 üzenetére
ez megy majd gyári telón is ami nem rootolt?
-
Djuree
félisten
na, barátnőm nővérének pasija már beszólt hogy hogy lehet rajztáblával telefonálni
azért persze miután megnézte megkérdezte hogyé mérnek egy ilyet
csak egy komoly "kis" cucc, bárki meglátja vágyat ébreszt benne, nem is csoda. érdekes nézni a fejeket mikor előveszi az ember valahol, eléggé tudják bámulni
egy bajom van vele, gépelni szar vele (akármilyen billentyűzet appal is), a fizikai bill mennyire jó volt a milestoneomon....kell egy fizikai billes note
galaxy note Djuree edition, limitált 1 db-os példányszám
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Gumi és felni topik
- Star Trek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest