- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
Titana #10044 üzenetére
elég gáz... persze az eladott mennyiségből következik szerintem hogy a tartozékgyártók mennyire mennek rá egy típusra na meg a várakozás...
Viszont egyre inkább kénytelen vagyok beismerni hogy fólia kell rá - főleg ha pent használ az ember, vagy legalább az a hátlap ami ilyen "könyv" szerűen kinyithatóvá teszi a Note-ot. Karistolódik, ilyet még mióta GorillaGlassos telefonom van nem láttam... Nem használom másképp a telefont mint a HTC-ket (amit nem fóliáztam hiszen GG) és mégis látok hajszálni karistokat tükröződő fényben... -
cerka14
csendes tag
Teljesen egyet értek veled ! És nem tudom lehet ez a kocka fejem miatt van , de én ezt a formát jobban szeretem , és igazán nem is várom a note2-t mert én a noteba lettem szerelmes ( ezt látná az asszony...) de mondjuk pl ezért a hátlapért amit erre a telefonra rányomtak .... amikor a kezembe vettem először , nem mertem rárakni mert féltem hogy eltöröm .... . Na mind1 hát ilyen ez , az embereknek soha semmi se jó. De az tény és való hogy ilyen prémium telóknál ahogy te is írod nem engedhetnének meg ilyen gyatra anyagokat!
-
aggleány
addikt
De jó neked!
Bocsi mindenkinek, most egy darabig nem voltam, és máris problémával jövök.
A legújabb gubanc: nem tölt a teló. 3 különböző töltő, 5 luk próba után sem. Most kivételesen ne poénkodjatok a témán, mert marha pipa vagyok a dolog miatt, úgyhogy a humorérzékem pillanatnyilag szünetel.
-
kchris78
veterán
előveszed a google play-t és letöltesz valami "lcd test" programot.
az előbb idézett 2 rom.. úúúbazzz keresve sem lehetett volna rondábbat találni
.
Criskelo ezért felejtős nálam is.. KingDroid még OK. Holo téma annyira nem kell, zöld még elmegy, nade a Criskelo amikor csökken a térerő és színt vált.. úbazz.. -
skyli
senior tag
De akkor ha azon is sávosodik a fű háttér vagy megvan rajta a black clipping(fekete és szürke közötti hirtelen szakadás a szineknél átmenet helyett) vagy fekete alapon mégfeketébb foltok lesznek rajta akkor ne is vegyem át? Kinek nincs ezek közül egyik hiba se? Szóval ha nem lesz hibátlan de csak a kijelző nem lesz tökéletes, akkor ezzel éljek együtt? Elvileg tényleg vannak tökéletes kijelzők
-
skyli
senior tag
nem szervízbe küldték, csak a samsunghoz hogy megvizsgálják. újat fogok kapni. amúgy elfelejtettem törölni a cuccaimat is róla.. kicsit szétszórt vagyok :/ de az imei rajta van a garanciapapíron is ami itthon maradt nálam
A három matricát azzal magyarázták hogy a nagykerek ki szokták bontani hogy megnézzék, hogy minden rendben van -e vele oO
-
kowako
csendes tag
Titana, teljesen egyetértek a meglátásoddal: értelmes ember (18 éves kor fölött persze
nem vagánykodásból vesz ilyesmit, villantásra ráépültek Almáék és szépen megélnek belőle. A Note külső-belső tulajdnoságait az idő 98%-ában csak a tulaj észleli-élvezi. És nekem tényleg élvezetes cucc
ICS mikor lesz már...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- HP EliteDesk 800 G5 DM - i5-9500T, 16GB, 256GB SSD
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest