-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rabidsnail
senior tag
-
törölt tag
válasz
Djuree #21030 üzenetére
En tuti nem hasznalnam, amig valaki szet nem kapja es alkohollal ki nem tisztitja a fopanelt. Lazan tonkremehet valami egy atvezetes miatt. Konkretan a mobilokhoz nem ertek, de elektronikahoz valamelyest. Ne kisertsd szerintem a szerencsedet. Akku ki es pucolas. A rezonalas megszunhet kiszaradaskor.
Mas: Aki hasznal CM10.1-et. Mennyire sikerult a vegere (stable) stabilizalni a merulest? Regen meg a fejlesztes alatt a nightly-kat probalgattam, azok merultek rendesen. Az android rendszer zabalta az akkut. Ez jobb lett a stable verzioban?
-
Tippmix46
senior tag
válasz
Djuree #20354 üzenetére
SziasztoK!
Azt vettem ma észre a Note1esemen, hogy zárolt képernyő funkció egyszerűen eltűnt ....bekapcsolt állapotban mikor sötét a képernyő, akkor ha megnyomom a bekapcs gombot feléled a készülék, nem az van mint régen, hogy a lezárt képenyőt látom...hogyan lehet visszahozni a képernyőzárat? Be van pedig állítva a Képernyő lezárása-képernyőzár-Húzás....nem értem mi lehet.
Most nézem a jobb oldali bekapcs. gomb hosszan nyomására nem jön elő a repülő mód stb. választó sem, hanem kikapcsola készülék....ne ez szép. Mi lett ezzel????
-
-
Kakumix
senior tag
válasz
Djuree #17672 üzenetére
Persze, van egy rakás keyogger, elég letölteni pár kínai oldalról apk-kat és szerintem lesz közte az is. Sőt ezeknek az az előnye, hogy bizonyos időközönként fel is töltik a "felhőbe", így a mentéssel sem kell törődnöd, bár a letöltése okozhat gondot.
Egyébként a play-en is van sok találat a keylogger-re, bár némelyik vírusírtó
-
-
törölt tag
válasz
Djuree #16869 üzenetére
Amúgy nem tudod ezek szerint, hogy 100fok kevés a baktériumok elpusztításához. Két lehetőség lenne:
- Gőz sterilizálás
Tiszta, 134°C-os telített vízgőzzel történik vákuumban, minimum 3 percen át (DIN EN 285).- Forrólevegős sterilizálás
Száraz forró levegő (180°C) alkalmazása minimum 30 percen keresztül.A műanyag miatt egyik sem járható.
Az azért érdekes, ha valaki nem a rom buzerálással kapcsolatban kérdez, akkor mindjárt baromságokat kell válaszolni. Gratulálok.
-
törölt tag
válasz
Djuree #16869 üzenetére
Hát bizony h komoly! Egy orvos barátom hívta fel a figyelmem rá, hogy érti a sok kézmosást, de folyton a telefont nyomkodom, az pedig nem tiszta. El lehet viccelni a dolgot, igazi érettségre vall, de amikor hazahoz az ember valamit és a családja beteg lesz azért érdemes elgondolkodni is a vicc mellett. Kellene valami tisztítószer, ami nem árt a készüléknek.
nggabi: Valami antibakteriális marhaság kellene. A hátlapot külön leveszem tisztításhoz, inkább a hangszórót kellene kímélni.
-
Tippmix46
senior tag
válasz
Djuree #16090 üzenetére
jogos
egy korábbi kérdésemre valaki?
olyan app-ot keresek, ami nem aktív kijelzőnél, tezsem azt a lenti 2 billentyűzet villágításával, villogásával jelzi, hogy jött sms, vagy nem fogadott hívásom volt, esetleg töltés befejeződött...magyarán hogy ezekért ne kelljen a képernyőt bekapcsolni...
Köszönöm! -
hito
nagyúr
válasz
Djuree #15829 üzenetére
Fizikai billentyűzet mániában szenvedtem én is kb. fél évvel ezelőttig. Aztán amikor kénytelen voltam rájönni, hogy kapacitív panelon 2x olyan gyorsan gépelek, akkor kigyógyultam. Pár hónapja még egy Samsung Captivate Glide-ot (i927) is képes voltam beszerezni a QWERTY miatt. Nem volt rossz, de az említett dolog miatt túl is adtam rajta.
-
hito
nagyúr
válasz
Djuree #15826 üzenetére
Passz, még csak pár órája van nálam, de elég derekasan teljesít. Nem nehéz megállapítani, hogy jobban bírja a Note-nál. Mint minden készüléknél, ennél is nagyon felhasználásfüggő. El tud ez menni 5napot is akár, de nem lehetetlen 24óra alatt lemeríteni. A Note-hoz képest szerintem kb. 2x annyit bír.
-
Nazara
őstag
válasz
Djuree #15536 üzenetére
Köszi, akkor már megérte leirnom
(#15537) Tippmix46: Tapasztalatból mondom, hogy a Multiwindow tökéletesen működik a Note-on, még soha semmi problémám nem volt a "kevés ram+gyenge proci" kombóval, és ez ugye csak egy megjelenés előtt két hónappal kiszivárgott tesztromon volt.
Ne felejtsük el, hogy a Note-ban lévő hardver még ma is feltörli a padlót az piacon lévő eszközök 80%-ával, amely többségen az alkalmazásoknak normálisan kell futniuk. Tehát egy kis optimalizációval abszolút nem lehetetlen, hogy a mi készülékünkön is élvezhető sebességgel, minőséggel fusson 2 ablak egyszerre.
-
hito
nagyúr
válasz
Djuree #15256 üzenetére
Biztos végigolvastad?
"Vannak ugyanis olyan vírusok, amelyek a felhasználó tudta nélkül küldenek emelt díjat sms-eket, vagy ellopják a banki bejelentkezéshez használat adatainkat."
A ram felett veszi át az uralmat, nem a háttértár felett. Illetve a ramon keresztül meg gondolom bármilyen appba bele tud mászni. Ez sem érdekel?
-
Kapanyél
őstag
válasz
Djuree #10492 üzenetére
Van olyan alkalmazás egyáltalán, ami képes több szálat igénybe venni a számítási feladataihoz? Szerintem még maga az ICS sem dobálja szét több szálra az egyes folyamatokat, nemhogy egy folyamatot több szálra... Még vindózon is csak néhány program van, ami képes kihasználni a több CPU-t (vagy magot). Arról meg ne is álmodjunk, hogy egy operációs rendszer egyszer képes lesz natívan kezelni a többmagos CPU-kat úgy, hogy az alkalmazás nem támogatja a multithread-et.
-
Kapanyél
őstag
Pedig ez az a méret, ami pont veled lehet mindenhol. Egyedül csak fürdőzni szar, mert akkor kint kell hagynod a parton és még a kocsiba sem zárhatod be. De ilyen esetben meg a tárcádat is ellophatják, ami nagyobb szopás.
Igaz, ha visztek PMR-t, akkor nem fontos az okosteló - a roaming díjak figyelembe vételével meg pláne nem. -
nggabi
félisten
azért ez nem teljesen így van, többen olvasnak minket mint gondolnád
de valóban, a jövőben tartózkodjunk a linkelésektől... egyébként pont akkor ért minket ez a meglepi kb amikor te jöttél
motyi: látom van s3-ad is. neked mi a véleményed? nót vagy s3?
mintha hangosabb lenne a telefon az új rommal. legalábbis a figyelmeztető hang tuti... pedig a hangerő ugyanott van. lehet a classicban van valami buhera...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest