-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
handrash
őstag
válasz
Sztlaci #20838 üzenetére
Először én megpróbálkoznék egy alapos pucolással, például az 1 tap cleanerrel.
1 tap cleaner -
törölt tag
válasz
Sztlaci #13167 üzenetére
Megis mit varsz? Ez egy szakmai forum. Kerdesekkel, valaszokkal. Azzal h bejossz ide es kifejted h szar a samsung es hibas a foto amiket csinalsz, megis mit kezdjunk vele? Ha mondjuk azt kerdezned, h mikent lehet a problemat orvosolni, akkor megkapnad a valaszt, h javitja a szerviz, akar nalad otthon. Es nem sertodos itt senki rajtad kivul. Szerintem a ZTE neked valo telefon.
JB rom erkezesrol valaki tud idopontot?
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Sztlaci #13162 üzenetére
Kihívod a szervizt azt meg van oldva. Most azért legyen szar valami, mert nálad nem kóser pár dolog vele? Az enyémnek meg 3 hónap után érintkező hibás lett az usb csatija. Sőt a legelső készülékem meg pixelhibás is volt. De persze szar az egész, mert én szarul jártam.
Egyébként, ha valós problémákkal nyafognál itt, ami nem javítható megérteném a problémádat, mint a sávosodó kijelző, az persze fel sem tűnt mi?
-
Sztlaci
aktív tag
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Sztlaci #13134 üzenetére
Nálam ilyen még nem volt, drámai merülgetések inkább használat közben fordulnak elő, jó nálam az akku is döglődik. Szar a rendszer, senki sem mondja az ellenkezőjét, mert van baj az Android-al. Viszont erre már rájöhettél volna. Szerencsére nem kötelező ezt a szart venni.
-
djapor96
senior tag
válasz
Sztlaci #13134 üzenetére
Na jó, de az nem a Note hibája, ha egy nem gyári app beszarik és fagyasztja a telefont.... Nekem az S2-em és a Note is heti rendszereséggel csinál olyat, hogy belefagy a deep sleep-be....
Nekiestem, hogy mitől.... az első megvásárolt és máig imádott Easy Profile appom lesz a hunyó
Leszedtem és azóta nem jött elő....Azért mert 150eFt egy telefon, azért nem kell tudnia minden szart elfuttatni....
-
fujifilm1
senior tag
válasz
Sztlaci #13124 üzenetére
Szia Laci,
A Note általában jo. SŐT, NAGYON JÓ!!
Nálad lesz problema a SIM-mel.
Jár utánna. SIM csere vagy érintkező tisztitás, hajlitgatás stb... Vagy hivj szervizt!A telo merulese teljesen kiszámithato.
Ha valami hirtelen változás van a szokásoshoz képest, akkor ahogy irták nézzd meg az akumlátor használat menuben (settings)hogy melyik app fogyasztotta. Aztán vagy gyalu, vagy cache és data törlés az appnál.Üdv,
R -
KTTech
veterán
válasz
Sztlaci #10820 üzenetére
A TC lazán látja, mindössze egy Mediaaudio2 plugin kell alá...
-
djapor96
senior tag
válasz
Sztlaci #10796 üzenetére
Mér nem teszed fel ezt az mtp probléma megoldáására Egyszer átkapcsold oszt kex....
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest