-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
válasz
bruti01 #11706 üzenetére
Na ja, én decemberben vettem 180k ért a Note-ot, s most mennyi 100-110k ért mennek?
Idestova 70k mínusz minimum. De hát ez ilyen bukovári az van rendesen, mint minden elektronikai cikknél, ha nem akarnák bukni sokat nem vennék csúcskészüléket. De én leszarom konkrétan az a lényeg hogy kiszolgáljon, s ha elégedett vagyok, megéri a pénzt.
-
turbobusa
senior tag
válasz
bruti01 #11673 üzenetére
Ez miatt mondom tartok tőle, nehogy mindig beszívjak vele gariztatás után is.
5g mellett néztem még a Note2-t meg az S3-t. Note-ot elöljáróban ma meg tudtam nézni milyen. S3 helyett lehet inkább 5g-t vennék, de a Note az más.szerk.: Autófényerőt nem használok, fényerő félig van max húzva. 3gs-nél így használtam végig.
-
turbobusa
senior tag
válasz
bruti01 #11650 üzenetére
Másra gondoltam, de akkor nem érinti a mobilt hisz van utánpótlás applikációk terén.
Persze, minden kis bisz-basz nem elérhető az optimális felbontásban, de neves dolgok akkor igen.
Note 2-vel szerintem jobban járok, mint 5g-vel. Nem tudom, hogy vagytok vele?
Még a kijelző meghibásodása bassza az agyamat, mert ezt a fogalmat még 3gs-nél se ismertem, ebből a szempontból is tetszett az alma...szerk.:androidra van ilyen zenelejátszó, mint iphone-on, ipodtouch-on a gyári?
-
válasz
bruti01 #11611 üzenetére
Szabványos a Nokia csatlakozója is, csak éppen MicroUSB Type A szabvány
djapor96: Egyébként meg 800 forintért már lehet kapni noname OTG kábelt Samsungokhoz, nekem is olyanom van, és tökéletes minden szempontból. Egy munkatársam vette valami GSM boltban, holnap meg tudom kérdezni esetleg melyikben.
-
kchris78
veterán
válasz
bruti01 #10782 üzenetére
fogtam persze, nagyon állat. De sajnos valamiért a Samu nem támogatja ezt az anyaghasználatot.
Megnéztem ezt a hands-on video-t. Hát... Ez a hover-es dolog, ezt majdnem hogy a Note1 is tudja, azt hittem a Note2-nél messzebbről is működik.. Meg.. Ott minden szoftveres volt, ugyanazok az SPen dolgok a Note1en is futhatnának, remélem futni is fognak. A legutolsó részre meg amikor csinálta a kép-"torzításokat" erről egy cikk részlet jutott eszembe amit az okostelefonokról olvastam: segítenek megoldani olyan dolgokat amik okostelefon nélkül nem is léteznének
. Legalábbis én személy szerint nem értem ezt az Instagram hype-ot..
-
Cyberpunk
félisten
válasz
bruti01 #10769 üzenetére
Őszinte leszek, az a kijelző visszalépés. De mért ezt a fos 16:9-et kell mindenhová?
Még az új szifoné is olyan lesz állítólag.
Minél többet agyalok rajta annál jobban felhúzom magamat.
Értem én, hogy filmnézésre jobb, hiszen ez "mozisabb", de nálam speciel az első számú feladata a webböngészés. S oda ez hátrány. Éppen ezért lehet benne nekem 16 magos proci, csoda multitaskingal, akkor sem kell. Sőt inkább bámulom a sávosodó, színátmenetes problémás Note1 kijelzőjét részemről.
Szóval ez utálat első látásra.
-
Kenyeress
csendes tag
válasz
bruti01 #9652 üzenetére
Nem nem az.Ha ki hivod a szervizfutart megcsinalja neked ott rogton...plusz ha jo fej akk mindent kicserel ha megkered ra...Am a komoly h a media marktban mar lassan 1.5honapja van kint egy note es ott meg mindig nincs meg ez a jelenseg...de az enyemnel meg a csere utan elo jon kb 5nap alatt...S3nak bezzeg nincs ilyen problemaja.
-
-
206 cc
senior tag
válasz
bruti01 #8890 üzenetére
Szia!
de működik úgy csak mielőt CF kernelt telepítesz feltétlenül indítsd el a busyboxot ,és indítsd el az installációt!!!...akkor frissíti magát végigfut és utána tedd fel mobilodinnal a CF-et.Így jó lesz!!!!!ja és ami még a legjobb nekem van már olyan progi, hogy amíg olvasok nem kapcsolja ki a képernyőt
-
kelzsoca
félisten
válasz
bruti01 #8732 üzenetére
Én nem írtam semmi jelzőt, nekem kár ezt mondani, én csak szóltam, hogy ne lepődj meg, ha esetleg ez miatt elveszik a garancia, bár remélhetőleg valami normális szervizes kezébe kerül, akik nem fognak ez miatt problémázni.
Illetve hát azt tartom, hogy korán vitted be a szervizbe.
(#8733) nggabi
Nem félek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Napelem
- További aktív témák...
- iPhone 13 Midnight-128Gb-90% akku-2026.10.05. garancia
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Honor Pad X8a 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- iPhone 11 Pro Max 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest