- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soni84
tag
Sziasztok!
Nem tudja véletlen valaki, hogy az új LRK OTA update megoldja az EMMC brick problémát?
Jelenleg félek emiatt factory resetelni, vagy update-elni, nehogy tönkremenjen a telefonomSamsunggal felvettem a kapcsolatot, de nem válaszoltak rá.
-
Soni84
tag
Srácok, XDA-n 2 srác is írt ugyanerre a kérdésre, és nekik nincs semmi baj vele. Ezek szerint hibás/kalibrálatlan lenne a mi displayünk?
XDA post: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=27055840#post27055840
-
Soni84
tag
-
Soni84
tag
Sziasztok!
Csak nekem ilyen használatatlan az S-pen, vagy másnak is?
Kizárólag csak egy csuklópozícióba(45°) lehet vele rendesen írni. Ha esetleg felülről/alulról próbálkozik az ember akkor nem pontosan oda ír ahol a cerka van.
Ez így tök használhatatlan, ugyanis pl. geometriai műveleteket/tervrajzokat vagy csak sima rajzolgatást, stb. elfelejtheti az ember, ugyanis ott mindenfelé mozog a csukló. Az egyetlen ahol nem mozog az a szövegírás.
Csak én lennék ilyen szerencsétlen, vagy másnak is ez a tapasztalata? -
Soni84
tag
-
Soni84
tag
válasz
Cyberpunk #5283 üzenetére
a kis "kockásodást" azt hallottam, de az enyémen még nem fedeztem fel. Egyébként azért sem értem a dolgot, mert Galaxy S1 -nél és S2-nél ugyanannál a videónál semmi probléma nem jelentkezik. Az egyik Gingerbread, a másik ICS.
Ez azért szomorú, mert nem azért vettem ilyen telefont ekkora kijelzővel, hogy a gyenge minőségű youtube videókat nézzem az applicationból. Régen volt egy olyan app hogy JetVD, ami engedte 720p-ben meg 1080-ban játszani a Youtube videókat, de sajna már régóta leszedték a marketről. -
Soni84
tag
Sziasztok!
Tegnap én is Note tulajdonos lettem, egy SGS2 után!
Álom ez a telefon!!Kicsit szokni kell még a nagy kijelző használatát, de nem lesz vele gond!
A kijelző a leggyönyörűbb amit valaha láttam, simán maga mögé utasít bármelyik másik telefont, ám egy hibát észrevettem amit nem tudok hova tenni.
Ha böngészőből(stock vagy dolphin, mindegy) nyitok meg egy youtube videót desktop módban, és felhúzom a minőségét 720-ra vagy 1080-ra, akkor vízszintes csíkok jelennek meg és táncolnak a képernyőn, de csak sötétebb részeknél. Világosnál nagyon nehezen látni.
Ugyanez a videó a youtube applicationban tökéletesen működik(viszont nyilván nem olyan jó minőségű)
Tudja valaki ez miért van?Stock Gingerbread ROM van rajta, a kijelző egyébként 5-ös minden másból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest