-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tippmix46
senior tag
válasz
nagyj74 #22071 üzenetére
40től 60ig vannak az árak, 60at a még a több hónap garis, kártyafüggetlen, nagyon jó állapotú,teljes tartozékos,dobozos,fóliàs és így karcmentes kijelzőjű készülékek érhetnek....ha a tiéd nem kártyafüggetlen és nem is garis,akkor a 40hez leszel közelebb,nem a 60hoz, olyan 45ezer Ftra tippelnék.
Mivel Note2re nem érdemes cserélni, a használf Note3ak pedig 100 ezertől indulnak (az új Lg G Pro2 pedig még drágább) ezért ha jó állapotú a telód akkor nem érdemes szerintem a csere...egyébként én olyan 60 körül el tudnám passzolni az enyémet, de 50-60 ezret rákölteni egy használt Note3ra nem biznisz úgy érzem...nekem marad a Note1em még. -
thenameless
tag
válasz
nagyj74 #21687 üzenetére
Ha gyári romod van:
Gyári tárcsázóba: *#9900# Ekkor felugrik egy menü. A "Delete dumpstate/logcat" gombot kell megnyomni.
Osztán csekkold le a változást.
Más esetben, gyökér könyvtár data mappában is van egy ilyen log fájlos mappa, a tartalmát törölheted.
Volt ismerős akinek 1,2gb szabadult fel! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bankmentes Részletfizetés ÖNERŐ NÉLKÜL? NÁLUNK EZ NEM KÉRDÉS HANEM LEHETŐSÉG!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest