Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
LordRajZoL
aktív tag
válasz
bsanya #20979 üzenetére
Estét
Felraktam délután ismét Dolphin browsert jetpackal de le kellett szednem mert valami része ágy beragadt hogy a telefon töltés közbe is merült kb 300ma-el, ami fura volt hogy teló nem melegedettTeszteltem másik madzag+töltöfej s csak ez segitett hogy leszedtem Browsert
-
bsanya
aktív tag
-
sunboy81
tag
válasz
bsanya #20972 üzenetére
ez se egy mai kiadás! 19.04.2013..
Van helyette PAN verziós! [újabb egy kicsivel] -
kazmerr
aktív tag
válasz
bsanya #20802 üzenetére
Amikor felraktad volt előtte full wipe?
Amikor felraktam a 3.8.16-t akkor fullwipeoltam, nem is volt vele fogyasztási gondom, most raktam fel a 3.9.20-ast, amihez már nem kellett fullwipe, csak simán felrakja rá az ember.Ha nekiállsz újra, és 0-ról újrarakod akkor ezt a romot ajánlom:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2244754 -
Locsi
senior tag
válasz
bsanya #20785 üzenetére
Csináltam én is így, de nem befolyásolta a fogyasztást soha. Mondjuk most nem autó fényerőn használom, lehet az is számít. Utoljára nem is tudom melyik rom csinálta nekem ezt, de volt valami hasonló. Raktam fel gyári három fájlos romot, és onnan kezdtem újra az egészet, de az még talán ICS alatt volt.
Üdv, Locsi
-
zsoltti
senior tag
válasz
bsanya #20002 üzenetére
nx kernelt ne, gyors de resetelt tőle a teló legalábbis nekem,
többi amit mondtál jóA legújabb Stunner Rom gyári kernelje nagyon akkukímélő standbyban!!
És böszme jól lehet konfigurálni a romot!
pl, hangerő gombot tartva fel és le -re, szám előre hátra ugrik.
füles bedugáskor indul a google music
átlátszó statuszbar -
bsanya
aktív tag
válasz
bsanya #16608 üzenetére
Pont két órája húztam le a töltőről, itt feküdt az asztalon, egyedül a wifi van bekapcsolva rajta és most 88%-on van
Android OS 58%
Google szolgáltatások 19%
Cella készenlét 11%
Telefon-tétlen 7%
Képernyő 3%
Wi-fi 2%Megvettem a BetterBatteryStats programot, a CPU részénél írja is, hogy 20MHz-n ment 1ó26percet, 32 percet 800MHz-n és nulla volt a deep sleep
Azt nem tudom melyik részénél látom, melyik program nem hagyja deep sleep-be menniEzért gondoltam, hogy felrakom a legfrissebb ROM-t
-
puskint
tag
válasz
bsanya #14898 üzenetére
Nalam az fut (kiveve mikor a JB-leak). Nem kell kulon kernel hozza, mivel felrakja a sajatjat (de en javaslom csereld le a Hydra7-es OC-re, miutan a ROM-ot felraktad, mivel ugy tunik, hogy egy picit gyorsabb.) Egy fullwipe-ot csinalj CWM-ben elotte (a format system/data/cache sem arthat), illetve nemtom a Rocket v3-as hasznalja-e a preload-ot (nem hinnem, de ha megis, akkor ezt is kene formatalni). Szerintem meg fogsz lepodni a kulonbsegen.
-
206 cc
senior tag
válasz
bsanya #14289 üzenetére
A rocket v3-at én is feltettem,működik jól kivétel az idójárás widget automata frissítése...azt nem tudom működésre bírni?!!
A sva romot 2.3 is fel akartam tenni de ott valami bibi van mert nálam nincs taskbar,fc hegyek minden proginál...alig érzékel a kijelző...a 2.1 volt előtte arra akartam upgradeként feltenni,de nem jött össze,,,utána sima telepítésként is megpróbáltam full wipe,formatok,de ekkor sem lett jobb -
nggabi
félisten
válasz
bsanya #13592 üzenetére
na, ilyen a gyári recovery. tudod, ez az amin nem kéne resetelni
és bizony mint írtam is, itt még csak a külső sd-ről tudsz telepíteni. rakj odinnal hydra kernelt, utána menni fog a belső sd-ről is a telepítés.
#13594:először a philz kernelt rakd fel külső sdről. utána reboot, megint recovery, és csak utána installáld a romot.
-
puskint
tag
-
kchris78
veterán
CM9-el az a probléma hogy nem támogatja rendesen az extra hardvereket. Pl MHL támogatás, USB mass storage nekem csak MTP módban ment, meg 1-2 ilyen apróság... Amúgy nem rossz.
Thor kernel nekem is random újraindult.
Egyszer egy dev írta hogy amelyik kernelben BLN van az szükségszerűen nem lehet túl stabil (?) mert olyan rutinok kerülnek bele a LED villogtatás miatt... Nem tudom ez mennyire stimmel, de a legjobb kernelekben nincs BLN...
-
djapor96
senior tag
-
lefkosia
őstag
Igen.
Dsp manager, ezt tedd fel, mert az előző linkben adott sajnos fc-t csinál. -
206 cc
senior tag
itt egy leírás a mobil odinhoz.
a cf kernelt kitömöríted zimage -ig és mobil odinnal felteszed.a rom-ot meg csak felmásolod sd-re mobil odinnal betallózod oda tesz mindent ahová kell.Kipipálod a root részt illetve amit akarsz hogy feltegyen(super user,mobil odin)
Remélem jól írom a tisztelt társak majd megerősítik. -
premete
veterán
Rootexplorer >multi select>nem kívántak kijelölése>mount r/w>delete. Nekem ennyi van a /system/app mappában:
AccuWeatherDaemonService.apk
ApplicationsProvider.apk
AppWidgetPicker.apk
AxT9IME.apk
BackupRestoreConfirmation.apk
BadgeProvider.apk
Bluetooth.apk
BluetoothAvrcp.apk
BluetoothMap.apk
BluetoothTest.apk
CallSetting.apk
Camera.apk
CapabilityManagerService.apk
CertInstaller.apk
ChromeBookmarksSyncAdapter.apk
ClipboardSaveService.apk
ClockPackage.apk
Contacts.apk
ContactsProvider.apk
CWMManager.apk
CSC.apk
DataCreate.apk
DefaultContainerService.apk
DigitalClock.apk
Divx.apk
downloadall.apk
DrmProvider.apk
DSMForwarding.apk
DSMLawmo.apk
EdmVpnServices.apk
FaceLock.apk
FactoryTest.apk
FmRadio.apk
FTC.apk
FTM.apk
FTS.apk
Gmail.apk
GoogleBackupTransport.apk
GoogleCalendarSyncAdapter.apk
GoogleContactsSyncAdapter.apk
GoogleLoginService.apk
GooglePartnerSetup.apk
GoogleServicesFramework.apk
GoogleTTS.apk
HTMLViewer.apk
INDI_Server.apk
InputEventApp.apk
JobManager.apk
LatinImeGoogle.apk
lcdtest.apk
LiveWallpapersPicker.apk
LogsProvider.apk
MarketUpdater.apk
MediaProvider.apk
MediaUploader.apk
minimode-res.apk
Mms.apk
MmsProvisioning.apk
MobileTrackerEngineTwo.apk
MtpApplication.apk
MusicFX.apk
MusicPlayer.apk
MyFiles.apk
NetworkLocation.apk
OmaCP.apk
PackageInstaller.apk
PanningTryActually.apk
PCWClientS.apk
Personalization.apk
Phone.apk
Phone_Util.apk
PhoneCrashNotifier.apk
PhoneErrService.apk
Phonesky.apk
PhotoRetouching.apk
PolarisOffice.apk
PopupuiReceiver.apk
Preconfig.apk
PreloadInstaller.apk
PRUI.apk
QuickPanelSettings.apk
QuickView.apk
SamsungWidget_WeatherClock.apk
ScreenCapture.apk
SecBrowser.apk
SecCalendar.apk
SecCalendarProvider.apk
SecDownloadProvider.apk
SecDownloadProviderUi.apk
SecOmaDownloadProvider.apk
SecPhone.apk
SecurityProvider.apk
SelfTestMode.apk
SerialNumberLabelIndicator.apk
serviceModeApp.apk
Settings.apk
SettingsProvider.apk
SetupWizard.apk
ShareApp.apk
SharedStorageBackup.apk
ShareShotService.apk
shutdown.apk
SMemo.apk
SMemoLite.apk
Snotebook.apk
SPlannerAppWidget.apk
Superuser.apk
SurfSetProp.apk
SyncmlDS.apk
SystemUI.apk
Talk.apk
TelephonyProvider.apk
torchwidget.apk
TouchWiz30Launcher.apk
TrimApp.apk
TwDVFSApp.apk
TwWallpaperChooser.apk
UserDictionaryProvider.apk
VideoEditor.apk
VideoPlayer.apk
VoiceRecorder.apk
VpnDialogs.apk
WAPPushManager.apk
widget_service_v0.1.4_shared.apk
WlanTest.apk
wssyncmlnps.apk
YouTube.apk -
skyli
senior tag
Én erre régen SayMyName-et majd announcify-t használtam(de a frissítések során kicsit elcseszték), aztán rátaláltam az Enhanced SMS & Caller ID-re és az nagyon bejött
de régen használtam, note-on még nem
jó kis app
Ez az USB switcher program viszont jobb mint a samsungos megoldás
köszi!!!
-
Kapanyél
őstag
Köszi a tippet, kipróbáltam. Jobb, mint a Maxthon, de ez is a gyári böngészőre épül. Ez sem nagyítja duplatapira faltól falig a szöveget, de legalább a tördelést jól megoldották.
Sajnos ebből is hiányzik az automatikus orientáció zárolás.
Összességében tetszik, jól testre szabható. -
djapor96
senior tag
Ne is mond....Dolphine HD-re jött egy frissítés, azóta ha böngészés után exit-tel nem lépek ki felpörgeti a procit...... Reggel 20perc alatt 100%-ról 24% dobta az akksit. Mivel akkor szedtem le töltőről szépen muttatta, hogy az akkuhasználat 78%-a DolphineTunny Bowser nyomta......anyád.....
Lehet elfelejtem.....Opera jobb.... Habár a Chrome hiányzik GB-n..... ICS-n megszoktam... -
skyli
senior tag
xDDD bocsánat gyorsan swypeoltam mert már csak 1% volt xD (és ez még a galaxy s
)
Szóval van egy kis kopás alapból, pedig a doboz le volt ragasztva samsungos matricával. Meg a fólia is kicsit karcos volt. A kijelző nem, viszont olyan mintha valaki leejtette volna a gyárbana fém keret. Meg ami fura, hogy vonalkódos matricából az egyikoldalon csak egy volt, de a másik oldalon egymásra van ragasztva 3 és ezekből az alsó kettő szét volt már vágva
lerajzoltam.. akkor használtat kaptam, ezért van rajta a kopás is? Visszavigyem a boltba és kérjek ÚJat?
Csináltam képet.. lehet csak engem idegesít.. Képek - Aki megnézi annak kösziMotyi, elvileg újat vettem 2 év samsung garanciát is kaptam. Miért érzem azt h mégse új? Lehet hogy vki leejtette 3napon belül visszavitte és egy ilyet kaptam meg?
gsmboltos.. csinálhatnak ilyet?
sztem nem kéne... (parnerogsm)
-
ROBOTER
addikt
Egy kis adalák a fogyasztáshoz:
Lakóparkban lakom, kismillió WiFi, a MacBook Pro meghülyül tőle, ez komoly.
Legalább 15 routert látnak az eszközök, de általában ettől is többet. Ha itt van bekapcsolva a WiFi a Note-on, akkor feltűnően gyorsan merül az akksi.Ha kikapcsolom a WiFi-t, látványosan javul a készenléti idő. Pl. egy lefekvéskor 100%-os állapot 98-ra merül le reggelre. WiFi-vel ez 3..4-szerese.
Ezért ha itthon vagyok, csak akkor van bekapcsolva, ha ténylegesen a telefonon netezek, frissítek stb.
-
Everman
addikt
Én is meg akartam venni, de előtte kipróbáltam egyéb úton és jól tettem. Gyakorlatilag csak csicsa, köze nincs a használhatósághoz. Demózni, villogni lehet vele, de napi használatra akkor sem raknám fel, ha fizetnének érte.
Úgyhogy töröltem és el is felejtettem a megvásárlását.Az újabb launcherek majd ICS alá már érdekesebbek lesznek, de ezekre egyelőre még várnunk kell.
-
novinyul
veterán
Elég sokat beszélek+skype,net,ráadásul kocsi helyett csak bkv van
Az S2-m nem bírt még egy napot sem,vagy csak nagyon nehezen.Az igaz hogy ha bent vagyok a munkahelyemen,ott tudom tölteni,de mivel több helyen is dolgozom így jó hogy kibír 2napot
Este meg mire hazaérek,addigra tökéletesen szét vagyok csúszva.Az hogy megetessem a vágódeszkát az már tuti lemarad. Navira meg most a C7-t használom,így tuti a 2nap
Kivéve ha keresztlányom megszerzi játszani,na akkor csöngetnek neki
-
Titana
tag
Szia,néha előfordul,hogy a gyári feladatkezelő azt mutatja,hogy fut valami alkalmazás,belépek aztán nincs benne semmi ami futkározna
Nekem is volt már ilyen,hogy baromi hamar lemerült minden látható ok nélkül.Én is kikapcs,majd be aztán helyre billent a lelke
Azt hiszem,hogy néha önálló életet élnek,hiszen lelkük van
-
kchris78
veterán
úgy legyen, de én az esetek 99%-ában ha Qx-ről van szó akkor az az adott negyedév utolsó-utolsó utáni hónapot szokta jelenteni. Plusz, itt nem csak a portolás zajlik hanem a TouchWiz integrálása is, ami gondolom nem kis plusz feladat. De kérdem én, pont hogy az ICS-ben ennek a csiszolgatására mentek rá - akkor minek beleerőszakolni a TW-t?
Igaz rootolva ki lehet belőle irtani a gyári csomagokat.. Meg nyilván a Samunak presztizs is hogy ha már Samu telefon akkor TW. Bada is tök TW-esen néz ki.
-
Petii88
tag
Jaja
Én is néztem egy nagyot
Arról nem is beszélve hogy a mint később haverom felhívta figyelmemet a kicsomagolásra is a használati útmutató is magyar volt
Lehet egy Magyar piacos telefonnal volt dolga
Jah és az a legjobb hogy megpróbálta elolvasni
Ott majdnem le estem a székről
-
Sheldon
tag
Navigációnál az adatforgalmat jó lenne kizárni, offline(?) navigációs program lenne jó.
Az aksi ideje akkor eléggé jó, egész napos nyúzást akkor azért kibír valahogy, bár annyi időm úgysem lennemű, hogy egész nap nyomkodjam folyamatosan...
Tokot mindenképpen akarok venni hozzá, csak az a kérdés, hogy az itthoni kínálatból kinek mi a tapasztalata. Én ilyen bőrtokot nem akarok, inkább olyasmit, mint amilyeneket linkeltem + lenne még a kijelzőre fólia.
És igen, ezzel a készülékkel is hosszú távra terveznék, főleg ennyi pénzért.
-
zsoltti
senior tag
hajaj, remélem ha van rootod akkor azonnal lementettétek az efs mappát, abba van minden. origi cucc, számláló, függetlenítés módosítás stb! Csak akkor állítható vissza szűz rom állapotba. Ha netán odin flash is volt már akkor ugrik a számláló és akkor kész, akaratlanul is flasheltem odinnal miután egy kernel frissítés bootlooppal végződött! Másképp úgytudom nem lehet visszaállítani, csak eredeti efs mappa!
-
iko1972
csendes tag
Innen letölthetsz Zergrush rootot linuxra, de azt nem tudom, hogy a kies driverek nem hiányoznak-e. Szerintem érdemes lenne felinstallálni ideiglenesen egy windowst, egy óra alatt megvagy mindennel. Windows. (40perc) -> kies (10 perc) -> zergrush (10 perc). Utána már nem kell pc romozáshoz.
forum.xda-developers.com/showthread.php?p=18615502 -
iko1972
csendes tag
-
Itt a CF-Root topikja, itt a második hozzászólásban van a telepítés - nekem KKA firmware volt a dobozban, azzal működött a zergRush módszer -, a negyedikben meg a fájlok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A koreai gyártó úgy döntött, hogy visszanyúl a gyökerekhez; legújabb készülékük sok szempontból egy régi PDA-ra hasonlít.
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- One mobilszolgáltatások
- Energiaital topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest