Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Walter_White

    senior tag

    Sziasztok. Most szeptemberben lesz 1 eves a Note keszulekem.
    Es lenne egy olyan problemam, tegnap este 12%on volt az aksi, majd radugtam a toltore USB-n keresztul. Majd ra 15-20percre elkezdett furcsan viselkedni... mint pl: dobalta a toltokabelt(egyszer azt jelzi hogy tolton van egyszer pedig azt hogy nincs.., majd mikor a toltot tenylegesen kihuztam, akkor mar meg a google voice-t, webbongeszot, ertesitesi hangokkal kezdett el magatol jatszani.. teljes Kaosz volt.. ilyet eletemben nem lattam.. gondoltam bedoglott az Team Union Rom v6-os.. masnap probaltam osszehangolni a geppel a telot(USB-n keresztul, de egszeruen nem mukodott.. semmit nem erzekelt belole.. csak megint egy erdekes jelensegre leszek figyelmes.. megpedig arra hogy teljes lehuzott allapotban is TOLTEST jelez ilyen 3-4 masodpercenkent.. ugral.. es a keszenleti modban a zsebemben is fel fel villan a kijelzo, (olyan mint mikor radugjuk lezart modban a toltore a telot-utana mindig felvillan) de utan mar a vilag osszes penzeert sem kpcsolna le a kijelzo magatol..manualisan sincs ertelme mert ujra felkapcsol... nah mondom ilyen nincs biztos hogy szoftveres hulyeseg lehet.. vagy virus.. de NEM... WIFIvel dropbox segitsegevel letoltottem egy teljesen uj romot.. majd feldobtam ra..(team union rom v7) most is arrol irok, de sajnos ezzel is fenn all a problema.. ujrainditas/aksi ki betetel sem segitett.. semmi..
    Most epp tolton van a telo.. de ha lehuzom.. ugyan ugy ugral es ha netan fel os toltom.. 1 ora alatt 20% ot esik.. mert egszeruen a kepernyo allandoan mukodesben van ha nincs radugva a toltore.. nem lehet keszenletbe tenni a telot.. csak ha toltes kozben van..
    Probaltam tegnap ilyen beterry calibrationt is de az sem segitett..
    Szerintetek mitevo legyek? Odinnal eredeti fw-t sem tudok feltenni mert meg download modban sem ismeri fel a gep Usb-n keresztul..
    Szerintetek ez mi lehet?
    Koszi

Új hozzászólás Aktív témák