- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 fél év után
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
válasz teasenhate #11353 üzenetére
Download módba sem megy be?
Hope was the right choice, and it always will be.
-
kungzi
veterán
-
törölt tag
válasz teasenhate #11356 üzenetére
Olyan probléma, hogy a csík megáll a factory telepítése közben? Nekem is az volt. Kipróbálta a szervizes,neki se ment, főpanelt kicserélte és kész. Nem kérdezett semmit.
-
kungzi
veterán
válasz teasenhate #11361 üzenetére
3+1 fájlos gyári pittel? azzal kéne próbálni
-
törölt tag
válasz teasenhate #11361 üzenetére
Ha jól értem sikeres Odin után nem indul el csak a Samsung felirat jön be? Wipe megvolt utána, igaz? Mert bár nem kell, ha hasonló ROM-ot teszel fel, pl. ics->ics, de kell, ha ics->cm9 és hasonló eset van. Ha más a probléma akkor esetleg megoldás a fentebb említett 3 fájlos ROM és particionálás pit-el.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz teasenhate #11365 üzenetére
Valamelyik LQ3 ROM 3fájlos, de nem tudnám megmondani melyik. A szervizes is azt tett fel nekem.
-
kungzi
veterán
válasz teasenhate #11365 üzenetére
nekem nincs note-m, úgyhogy nem tudom melyik a 3+1-es rom, de valaki biztos tudja
-
kungzi
veterán
válasz teasenhate #11369 üzenetére
igen, de használd a szerkesztés gombot is néha
-
törölt tag
válasz teasenhate #11377 üzenetére
Kungzi írta neked, nem én, de arra utalt, hogy ha több gondolatod is jön egymás után, nem kell új és új hozzászólást írni, hanem 5 percig még megjelenik az utolsó hozzászólásodnál a szerkesztés link és nyugodtan hozzáírhatod az előzőhöz.
-
Hofeher
aktív tag
válasz teasenhate #11385 üzenetére
Tegyél fel odinnal kernelt és utána tüntesd el a háromszöget Triangle Away-el.
[ Szerkesztve ]
Asus Tuf Gaming Laptop (4600H + 1650Ti), Gigabyte H87-D3H i5 4570 16Gb Ram Rx 570 8gb, iPad Pro, TP-Link 3600, Zyxel nas.
-
Cyberpunk
félisten
válasz teasenhate #11387 üzenetére
Ja tégy fel egy custom kernelt, s lesz root + CWM. A háromszöget meg az említett programmal eltávolítód.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Hofeher
aktív tag
válasz teasenhate #11399 üzenetére
A hydracore kernelre gondolsz igen nálam az van fenn német LRQ rommal.
Asus Tuf Gaming Laptop (4600H + 1650Ti), Gigabyte H87-D3H i5 4570 16Gb Ram Rx 570 8gb, iPad Pro, TP-Link 3600, Zyxel nas.
-
fujifilm1
senior tag
válasz teasenhate #11399 üzenetére
Hello.
A 4.1 hydra hibas. A kamerat nem kezeli.
Amikor gyorsan jeleztem, kaptam hideget meleget, mert en voltam sokadik aki csak irt de nem olvasott...Namindegy kijott a 4.1b majd 1 ora mulva a 4.2. Az már jo.
(Azért a hydra sorozat nekem nem annyira jott be mert pl a wifit neha dobálja amit pl a regi 13.x nem csinal....)
A 14.1 jo volt? Azt kihagytam. Vki tud elérést?
Kosz elore is.
R
[ Szerkesztve ]
-
fujifilm1
senior tag
válasz teasenhate #11488 üzenetére
Szia.
Rootolt a telod?
Ha igen be kell menni a recovery-be és install zip.
Elotte mentés javasolt akárki akármit mond.
Utanna wipe cache és dalwik.
Irjam részletesebben vagy láttál már ilyet?Robi
[ Szerkesztve ]
-
fujifilm1
senior tag
válasz teasenhate #11490 üzenetére
Szia,
Sokat segitene ha tagolnál...
Tudom hogy klasz ez az uj stilus - érted, de én nem....
Az összes NoteCore és Hydra kernelt tartalmazo repo linket kuldom:
[link]Ha megvan a zip akkor "install zip from sdcard" a CWM-ben.
Üdv,
Robi[ Szerkesztve ]
-
fujifilm1
senior tag
válasz teasenhate #11494 üzenetére
Rootolás howto... Jo kis házikat adsz....
Az xda forumon irta dr Ketan [link]
A második modszert kovesd ha javasolhatom, mert ingyenes és legkevesebb szívás.
(2. Short, easy - requires to reset counter)Na mostmár lehet hogy tartozol annyival hogy leirod hogy hogyan ment...
Szerk:
Ja gyanus volt hogy nem én irom ezt eloszor itt a forumon....
most látom NGGabi is leirta az 1.hsz ben.[link]
Koszi Gabi. az 1.hsz.-t[ Szerkesztve ]
-
Hofeher
aktív tag
válasz teasenhate #11499 üzenetére
Ha eleve ki akarod próbálni a hydracore kernelt miért nem avval rootolod pc-s odinba tar kiterjesztésűt felteszed és utána a háromszöget eltünteted
-
206 cc
senior tag
válasz teasenhate #11499 üzenetére
Mit nem találsz
itt minden le van írva!!!tessék..
Persze egyszerűbb és biztonságosabb feltenni egy kernelt pc odinnal és utána triangle away eltüntetni a sárgaságot!!!!206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
206 cc
senior tag
válasz teasenhate #11503 üzenetére
de amit én linkeltem az gyakorlatilag ugyan ez csak ki van javítva a hibás rész a "cwm istallban" és úgy híják Root superSU 0.95 .zip fájl...ezt felmásolod az sd kártyádra a külsőre ée a Note gyári recoveryéből felisntallálod.
már leírtam részletesen is itt az oldalon...
beírod itt a keresőbe hogy "supersu" és kidobja hogyan kell rootolni...arról nem is beszélve,hogy az tönkre vághatja a Note-odat!!!!!...néha nem is értem minek írogatunk itt fontos ínfókat,ha senki - vagy tisztelet a kivételnek- alig néhányan olvasnak utána-fogadják meg?!!
[ Szerkesztve ]
206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
válasz teasenhate #11511 üzenetére
ha valamire azt mondják h ne csináld annak oka van mindig.
"szenyor dzsíííí"
-
206 cc
senior tag
Én nem vagyok megsértődve....Te leszel,ha elszáll a Note a hibás cwm miatt és mehetsz szervízbe!!
[ Szerkesztve ]
206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
djapor96
senior tag
csak azért nem lett baj, mert szerencséd volt...van.... de mostantól bármikor beüthet a crach.... és akkkor 100eFt megy a levesbe....
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest