-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz
hackeeeee #5054 üzenetére
En mindig akarom tesztelni, hogy melyikkel a jobb, de rendre elfelejtem
Megszoktam mar, hogy ha mar gyari kamera, akkor az mutassa meg mit tud, nem segitseggel, jelen esetben a Gugli kamera.Samu ellen voltam mindig, S7edge ratett egy lapattal, de ennek a kameraja + ugy mindene meggyozott, legalabbis tetszik amit csinal.
Pedig mikor az elso kepeket meglattam, azt mondtam szarok, mert jobban tulelesit es szatural.
Vagy en csinalok valamit jol, vagy nemtom, de nem erzekelem ezt, pedig a Samunal 3x annyira kritikus vagyok. -
malor
aktív tag
válasz
hackeeeee #4969 üzenetére
Ma én is 40%-kal nyomtam le egy húzósabb félnapot és fogalmam sincs mennyivel jöttem haza, mert nem nézegettem 15%-ig nem ment le, mert akkor jelzett volna. Pedig nonstop online van. Aztán feltöltöttem. Szombat este töltöttem először, miután hazahoztam. Majd vasárnap este és ma esete. Ha nekem egy napot kibír az bőven elég. Annyiba nem kerül egy töltés, hogy aggódni kelljen emiatt
-
Teal'C
veterán
válasz
hackeeeee #4961 üzenetére
Már bocs hogy bele vau, de én meg minden este felteszem töltőre alvás közben ráér. Ha meg mondjuk 2 napra megyek valahova vagy viszek egy power bankot vagy általában úgyis olyan elfoglalt vagyok hogy nem nyomkodom és bőven kibír 2 napot. De ez ritka, amúgy meg nem kell két napot kibírnia meg hármat miért is kéne. Mindenki azt akarja hogy egy erőmű legyen a zsebében kompromisszumok nélkül dehát valamit valamiért!
-
Somatom
veterán
válasz
hackeeeee #4917 üzenetére
Szigorúan magánvélemény!
Sztem kiszúrás direktben képeket idetenni. Ott van a "link beillesztése" opció, aminél az olvasó eldöntheti, hogy kevés, vagy gyenge nettel, vagy roamingban megnézi-e azokat, vagy sem. Persze, van a böngészőkben "képek tiltása" opció, de azzal más, egyébként hasznos képek (pl. az emojik) is letiltódnak. -
csubííí
senior tag
válasz
hackeeeee #4885 üzenetére
Már mért égne be az LCD kijelző? LCD tévéken (monitorokon) se láttam soha sem, hogy a lógok vagy bármi beégve lenne. Pedig ezek kijelzői aztán sokkal többet "mennek". Sok telefonom volt és van körömben, meg sokat láttam/ néztem üzletekben. Csak is az amoled volt "beégve".
A "beégés" jelenség úgy jön létre, hogy az amoled kijelzőnél (nincs háttérvilágítás maguk az alpixelek világítanak) a kék alpixel hamarabb elfárad a piros és zöldhöz képest. Igy az adott területen nem tudja megfelelően "kikeveri/ előállítani" a megfelelő szint. Amit mi annak mondunk és látunk, hogy bevan "égve" a kijelző. Ez LCD kijelzőnél nincs. Ott egy egységes háttérvilágítás van a panel mögött. -
Izlaber
csendes tag
válasz
hackeeeee #4789 üzenetére
Értem, köszönöm. Általában 2-3 órát szoktam beszélni is, ma ez még ki is maradt...
Ezek szerint akkor nem biztos, hogy kibírja a későbbiekben az egy napot. A 6splusom 2 év után valahogy jobb akkuidőt produkál, mint most a Note. Ennyit számít a 2 sim? Vagy a nagyobb kijelző? Kicsit csalódott vagyok ez miatt, pedig nagyon tetszik a telefon.
-
balika333
tag
válasz
hackeeeee #4723 üzenetére
Hát én nem tudom Ti hogy használjátok ezt a telefont, hogy ennyit bír. Én ha nem nyúlok hozzá egész nap - előző szombaton szinte 10 percet használtam - akkor is nap végére 49 %-on volt. És semmi kirívó, fogyasztó alkalmazás sem volt. Akkor most tiszta lappal indulva beszámolok egy hét múlva
-
BeastMode
őstag
válasz
hackeeeee #4671 üzenetére
A navigációs sávot kétféle módon is feketévé tudod varázsolni:
1. Ha fekete témát használsz, akkor a beállítások alatt azt választod a sáv színénél, hogy az aktuális téma színe.
2. Van egy apk, ami telepítés és restart után beteszi a választható színek közé a feketét. Én ezt használom néha és tökéletes. -
kentucky
őstag
válasz
hackeeeee #4624 üzenetére
De ez konkrétan két csík ami nappal szemből is látható. Bevittem Samsung üzletbe azt mondták tragéfia a telefon és hogy ha bírom küldjem vissza 14 napon belül. Most megyek az elofizetoert mert ugye en nem kuldhetem vissza. Ennyi volt nem rendelem ujra ezt a fosrakást. Ja azt mondták hogy a kijelzo nem is volt osszepreselve.
-
Taci
addikt
válasz
hackeeeee #4479 üzenetére
A Samsung oldala szerint a kamera alatti rész az "NFC detection area":
-
-
-
balika333
tag
válasz
hackeeeee #4350 üzenetére
Én sosem tudtam annyi kijelző időt meg készenlétet egy telefonon sem összehozni mint amiket a fórumokon olvasok. Megy szinkron, Aod, bluetooth wifi whatsapp facebook, stb.. De amit leírtál annak kb a felét sem hozza. Még csak 4 töltésen vagyok túl lehet majd javul de az hogy egy ekkora tepsibe nem fért nagyobb akkumulátor az gáz. Értem hogy így nem robban, de egy Mate 10 Pro-ba hogy fér 4000? Ennyit elfoglal a toll?
-
apaszka
veterán
válasz
hackeeeee #4315 üzenetére
Ebben az a hiba, hogy egy (kis beázás) akár 10 nap múlva fejti ki az oxidáció sújtotta hatását!
Utána bizonyítsd be, hogy nem nálad ázott be?
Ez valós gond! Bizonyíték az én Note4 em anno!Megvettem egy hónapos készüléket, aztán 3 nap után behalt!!!
A vége Kékbéka cserélt benne alaplapot , persze a garancia papír nem ért semmit csak a kp!👼
Nálam nem érte víz....de beázott a szerviz szerint!
-
james008bond
őstag
válasz
hackeeeee #4308 üzenetére
Elvileg ha vízálló telefont szakszervízben javítanak, akkor azt gyári állapotban kell átadni a tulajdonosnak, máskülönben értékcsökkent és funkciót vesztett termékről lesz szó. Ami már nem ugyanaz,.mint előtte volt. Egyébiránt a javítás után nyomáspróbának kell kitenniük a telefont, hogy meggyőződjenek a vízállóságról. Szerintem. Jelen esetben én visszaadtam volna a készüléket és ha nem tudnak újat adni, akkor a pénzt visszakértem volna. Rég volt garanciális ügyem, anno Telekomnál egy BT Nokia füles ment tönkre kb 1 hónap után. Nokia szakszervíz cserét indikált,.mivel javíthatatlan volt. Telekom üzletben ezt nem akarták elfogadni, saját szervízükbe akarták küldeni. Ezt megvétóztam arra hivatkozva, hogy a termék a Nokia központi márkaszervízben volt és nem gondolnám, hogy a Telekom sufniszervize azt felül írhatná. Aztán jöttek azzal, hogy a boltban van másik füles, azt adjak cserébe. Csakhogy az egy régebbi és olcsóbb készülék volt, táadásul ahhoz töltő sem járt. Felajánlották, utazzak a város másik végébe, ott van. Na akkor mondtam, azt már nem, kérem vissza pénzemet. Közben persze már az üzletvezetővel voktam hajlandó tárgyalni, felolvasva a garanciapapír ide vonatkozó sorait. Végül visszafizették az árát. Vettem maszek üzletben olcsóbban, mint előtte náluk és azt sokáig használtam is.
-
válasz
hackeeeee #4238 üzenetére
Fog tudni, csak hetekbe is telhet, mire visszaállítják a vásárlás előtti állapotot azon az előfizetésen, de utána semmi akadálya.
kentucky: Nem véletlenül jeleztem előre, hogy erőltetik az elállást (viszontos üzletek, nem szeretnek saját készletből - adott esetben a webshopból - származó készüléket sajátjukra cserélni), de kérni kellett volna a vásárlók könyvét és az üzletvezetőt, akkor általában átgondolják a dolgot.
Így már jobban jársz az elállással, kivárod a visszaállítást az előfizetésen és rendelhetsz arra újra telefont. -
akooos
veterán
válasz
hackeeeee #4178 üzenetére
Képeket várjuk a fotós topikba, rajtam kívül ritkán rak fel oda valaki Note8-as képeket
-
csocsoszán
őstag
válasz
hackeeeee #4101 üzenetére
Én viszont nyűgnek tartom két ekkora telefont hordozni. Sokat általában csak a reden beszélek, úgyhogy nagy ütközés nem lesz.
Viszont a Vr miatt(3d+játék)kell a két sim + a 256-os kártya. (Piszkosul kéne nagyobb felbontású kijelző! (VR)Ez az egy ami nálam kicsit zavaró.) -
csocsoszán
őstag
válasz
hackeeeee #4094 üzenetére
https://prohardver.hu/tema/re_samsung_galaxy_note_8_hass_alkoss_gyarapits/hsz_4089-4089.html
[link]
Erre írtam! Még a végén hibásan megy az összefoglalóba.
Szerintem teljesen érthető a leírás! Míg az egyiken beszélsz addig a másikon elérhetetlen vagy!
Vagy jön az átirányítás! -
csocsoszán
őstag
válasz
hackeeeee #4091 üzenetére
Inkább ez a precízebb leírás. (Alapból nincs átirányítás!)
"1. Mit jelent a dual standby kifejezés?- Ez azt jelenti, hogy alap helyzetben mindkét sim a hálózaton van.Viszont, ha az egyikre bejővő hívás érkezik, vagy kimenő hívást indítunk, akkor addig a másik sim lecsatlakozik a hálózatról. Amint a hívásnak vége, mind két sim újra hálózaton lesz. Ez azért van, mert a készülékünkbe egy darab rádió moudult szereltek. Ezt esetleg átirányítással meg tudjuk kerülni, de ez egyéb költségekkel fog járni.
2. Mit jelent a dual sim dual active (DSDA) kifejezés?
- Itt már két rádió modul van a készülékben, amik egyszerre vannak folyamatossan a hálózaton.Vagyis ha az egyiken beszélünk, akkor is tudunk hívást fogadni a másik kártyán is.
3. Használhatom-e az egyik foglalatot csak internetre a másikat mobil hívásokhoz?
- Igen, mindenféle probléma nélkül, viszont azt tudni kell, hogy a GSM alapú hívások prioritást élveznek.
4. Használhatom-e eltérő mobil szolgáltatók kártyáit egyszerre?
- Döntő többségben igen. Vagyis a kínai készülékek mind szolgáltató függetlenk, viszont amit itthon veszünk duálsimes mobilt, azoknál előfordulhat, hogy az egyik slot szolgáltató függő. "
-
csocsoszán
őstag
-
-
csocsoszán
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest