- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Két új Meizu mutatkozott be
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
baloghbalint
tag
válasz
MCMLXXXII #14798 üzenetére
A macbookomat szeretném vele nagyrész kiváltani, nem használom email íráson és dokumentum szerkeztésen kívül semmi másra. Van egy nem használt 27"os dell monitorom és megindult a gondolat a fejemben, hogy akkor ezzel így ki lehet váltani a lapopot is, mert tényleg nagyon ritkán heti 1-2x vettem elő eddig is akkor is dokumentumokat készíteni.
-
MCMLXXXII
tag
válasz
baloghbalint #14796 üzenetére
szia mire akarod használni , mivel és min?
-
baloghbalint
tag
Sziasztok, jelenleg iPhone-t használok viszont meguntam amit az apple csinál így szeretnék androidos készülékre váltani. Leszükítettem a már a mezőnyt a note 9re és az s9+ra. Most viszont azért írok ide, hogy a dexről kérdezzem azokat akik már próbálták, hogy megéri e számításba venni, valóban használható e a mindennapokban. Köszönöm előre is a válaszokat.
-
w333
félisten
Köszi mindkettőtöknek !
-
Kasya
nagyúr
Bodhisatva theme tudja. Csak telepiteni kell.
Az ora kozepen nem tudom Good/Bad lock-kal allithato e kulon. -
zzola
titán
válasz
Ezekiel Ston #14788 üzenetére
Wipe-pal tuti.
-
Ezekiel Ston
senior tag
Sziasztok!
Kollégámnak van egy Note 8-a, amire feltelepített a hétvégén valami progit, amit miután leszedett, azóta folyamatos Google reklámok ugrálnak random be a telóján. Nem indít hozzá böngészőt, szimplán ahogy görgetünk az ikonok között vagy bármit csinálunk random bedob a telefon egy adclick-el kezdődő reklám oldalt.
Ezt hogy lehetne kiírtani róla? -
z67
őstag
Tudtok olyan programot, amellyel a telefonról kimentett Live Focus képek szerkeszthetőek utólag? Pl. PC-n.
S7 Edge mozgó képei utólag szétbonthatóak voltak egy XDA-s alkalmazással. Valami hasonlót keresek..
-
válasz
gyuri81 #14783 üzenetére
Pedig Te is tudod a választ.
1. gondolom ki szoktad kapcsolni Te is néha, hátha az segít,nyilván nem ...
2. A Gs Monitor azért ki szokta mutatni, ha nem akkor
3. Újra kellene rakni, megnézni szűzen hogy eszi a delejt,utána pakolgatni vissza a progikat
4. ha ez sem segít aksi csere
5. Ha ez sem....akkor Note 9 -
-
ribarszki
őstag
válasz
California1 #14778 üzenetére
Ezt a választ most pontosan így írom neked. Tallal! És egyszer sem javítottam bele!
Szerk. Na a tollat tallnak ismerte. Összekeverte az o is a betűmet. Egyébként ritka rondán írok, és mindent felismer. Zseniális!
-
California1
őstag
Üdv urak!
Néztem ezt a videót.
Az lenne a kérdésem,hogy ezzel "tollal" azt is engedi a rendszer, ha egy smst vagy mailt írnék azt is ilyenformán megtudnám csinálni?https://youtu.be/OoPPLDNvDLY
-
Ákkk
addikt
válasz
geyamasszor7 #14770 üzenetére
Ez a note 8 topik de szerintem a sd kártyával lesz a problémád.
Ha formázás után is ezt teszi csere. -
Smiro
senior tag
válasz
geyamasszor7 #14770 üzenetére
Formáztad az SD-t? Na ezért nem érdemes nagy kapacitású kártyát venni - többek között. A nagy kártyának nagyobb az írási ideje is, ha már sok kép van rajta. A másik probléma, ha minden elszáll. Emiatt célszerű a nap végén lementeni egy pendrive-ra a képeket. Azt bármelyik telóról meg tudod oldani, egy OTG kábel, vagy csatlakozó kell hozzá csupán. Persze a pendrive-ot is formázni kell. Kártyában szerintem meg bőven elég a a fele, vagy negyede is. Egy nap alatt gondolj bele, mennyi fotót/videót készítesz, még ha max felbontáson is.
-
bobace
addikt
válasz
gyuri81 #14766 üzenetére
Gondolom kéne neki lassan egy FR. Majd' egy éve nem volt. Olyan mint régen egy WinXP, néha muszáj újrarakni, mert tele lesz szeméttel gondolom.
Pedig még SABS-sal ezt azt le is tiltottam, reklámok sincsenek.
Éjjel olyan mint régen, max 3%-ot merül AOD és net nélkül, de nappal hamarabb fogy a szufla. Nem nagyon vannak rajta új programok, 95%-ban ugyanazok, mint egy évvel ezelőtt. És azt sem lehet ugye mondani, hogy egyik napról a másikra kevesebb. Szépen folyamatosan csökkent. -
válasz
ribarszki #14771 üzenetére
Engem borzasztóan zavar a FHD. Szőrösebbek a betűk, illetve néhol vastagabbra is állítja...
Nem...nem ennyire jó a szemem, alapesetben észre sem lehetne venni a különbséget, csak a Samsung pentile matrix elrendezést használ az RGB helyett. Anno a Note 3-mal is ez volt a bajom, hiába volt FHD, de atom pixeles volt.
-
Somatom
veterán
-
ribarszki
őstag
Két kérdés:
1, Ti láttok különbséget a FHD+ és a WQHD+ felbontás között? Mikor megkaptam a telefont, próbálgattam de én nem látok semmit.. Persze tudom, hogy van, csak nem látom
2, A fejlesztői beállításokban van egy olyan rész, hogy Mobilinternet folyamatosan be. Ez mindig bekpcsolva tartja a mobilnetet, akkor is ha a wifit használjuk. Ha ezt kikapcsolom, akkor elvileg segíthet az üzemidőben. Jól gondolom?
-
geyamasszor7
csendes tag
Üdv mindenkinek!S8 van nekem is,a múlt héten Walesben kirándultunk és rengeteg képet készítettem a telefonnal ami a ki-bekapcsolás után eltűnt!A telefont augusztusba vettem,új készülék,vettem bele egy 256gb samsung micro sd kártyát!A fényképező beállításába az sd kártyára való mentést állítottam be!Aztán mivel a képek eltűntek teszteltem,hogy csináltam 1képet,ki- be kapcs és a kép sehol!Átállítottam hogy a telóre mentse aztán átteszem a memória kártyára így meg vannak a képek!Valaki meg tudná mondani,hogy ez miért van?Vegyek bele kisebb sd kártyát?Így elég macerás főleg,hogy rengeteg képet csinálok a telefonnal!😏
-
Ákkk
addikt
-
Kasya
nagyúr
Nekem a Spotfy eszi az utolso frissites ota. Bezavar a hatterben, de grafikonban nem jelenik meg.
Force close utan nincs gondom. -
treker42
tag
válasz
haligali72 #14738 üzenetére
Szia!
ha 1-2 őt vissza lapozol pont erről beszéltünk a fórumon.
Nekem ez kicsit csúszósnak tűnik.
-
treker42
tag
-
S e t h
nagyúr
Mennyibe fájhat egy aksi cseréje 1 éven túl?
-
barca222
tag
Én még mindig nem frissítettem le.
7.1.1 van még mindig és bőven 6 óra feletti kijelzőidő van.
Márciusban vettem egy ideig gondoltam várhattam volna note 9re de annak idején nagyon megtetszett a 8 as.
Ha ennyire rosszak az akkuidők nem is fogom lefrissiteni.
5-6.5 óra kijelzőidőm mindig van. -
-
Taci
addikt
-
Nálatok is észrevehetően megdobja az akku használatot ha csatlakoztattok az telefonhoz pl egy órát? Nálam valamiért zabálja...
-
bobiii1991
csendes tag
válasz
bobiii1991 #14732 üzenetére
Közben megoldódott, más fénynél nem csinálja.
-
bobiii1991
csendes tag
Sziasztok!
A saját emoji készítésnél valami nem stimmel.
A készített képet össze vissza színezi. Más is tapasztal ilyet? -
_ak_
addikt
válasz
ribarszki #14726 üzenetére
Nem is ez a lényeg. Itt nincs lehetőség arra, hogy akkor kezdjen el rögzíteni, amikor valami változás történik a kijelölt képrészen, hanem neked kell időzíteni a felvételt őgy, hogy kívánt felvétel pont benne legyen a lassítot időben.
Még csak szerkeszteni sem tudod, hogy mettől meddig legyen ez, ahogy pl a sima slowmoban.Nem volt a kezemben S9, de a promo videók ennél sokkal többet mutattak.
-
_ak_
addikt
válasz
Tybike81 #14720 üzenetére
Ráadásul a super slowmo is alig 1-2mp, gyakorlatilag használhatatlan. Ez csak S9 bait, másra nem jó.
james008bond
Nekem maradt, mint vaálasztható opció, bár nem szoktam használni.
treker42
Nillkin mágneses tokom van, a ceruza nem fog a mágnesek helyénél. Használat közben ez nem tünt fel, de nagyon rövid ideg használtam.
-
james008bond
őstag
-
A Telekom megint az utolsó.
-
bandi0000
nagyúr
Függetlenre is kint van az új SW
-
treker42
tag
válasz
treker42 #14709 üzenetére
Tokbörze 2
Azt néztem hogy gyűrűsből van ilyan is ami szövet 'akasztós' .
Mondjuk nem sok mindenkinél láttam gyűrűs telefont meg alapból biztos nem úgy fogja az ember. Meg az se jó ha beakad a telefon és letépi az ember ujját.
#10 alap tpu tokot bevagdosom - rovátkolttá hogy tapadjon. Az az emlékem hogy az Iphone 4-nél maga az hogy szögletes és éles volt a széle sokkal stabilabb fogást biztosított mint a szappan forma. Note 2 szappan volt a note 4-hez képest.
-
bcl
senior tag
válasz
treker42 #14709 üzenetére
Juhé!
Ma ejtettem pofára csípő magasságból (197 cm vagyok), betonra... szinte semmi baja nem lett, de nagyon megijedtem, és éppen azon morfondíroztam egész délután, hogy hogyan kérdezzem meg, hogy milyen flipes tokot ajánlotok, úgy, hogy ne harapja le senki a fejemet, hogy keressek vissza...Szóval asszem én választottam, a clear view tetszik.
Meg az első...
...meg igazából mind jó valamiben/valamiért.... -
Cobrusz
senior tag
válasz
unicumnext #14705 üzenetére
Mennyire zárt le?
Nem ment bele a víz?
Merültél is vele? -
treker42
tag
Kijelző törés után erősen gondolkodom milyen a megfelelő védelmet nyújtó tok, fontos hogy akár napi szinten használom kerékpáron. Erre van megfelelő konzolom ahol jó ha hozzáférhető a kijelző.
Eddig ezeket néztem:
indul is TOK börze, kinek mi tetszik, vélemény?#1Mágneses flip
Ez egy flip tok ami mágnes- azaz ha nem kell akkor kiveszem és csak buperként működik. bökkenő az hogy egy erős mágnes vajon befolyásolja e a készülék működését pl régebben hallatom róla, hogy a kijelzőkön vak folt lett tőle.#2 desigons flip de szerintem nem sokat véd
#3 fentről nem véd de nem is csúszik gumírozott traktor a Note 4-es hez van egy ilyen bevált csak a kijelzőt nem védi .
#4 csak a sarkot védi- karcsú de a fogás biztonságot a gyűrű és a telefon gyári karcsúsága adja
#5 sima flip ha megnyúlik veszek másikat
#6 nehéz páncél- használat erősen korlátozódik
-
akooos
veterán
válasz
johndoo1000 #14707 üzenetére
Szakmai topikban nem szabad hirdetni, azt javaslom töröld, amíg tudod magadtól
Tedd be az aláírásodba, de itt nem szabad.
-
akooos
veterán
Megjött német függetlenre is a szeptemberi frissítés, 711 mega.
-
Cobrusz
senior tag
Sziasztok.
Senki nem vitte még tengerbe a telefont?
Kéne nekem valami jó vízálló tok.
Van esetleg ilyen vízes topik?Víz alatt is szép videót lehet csinálni a Note -tal?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Visszaül a trónra a produktív mobilok királya és dupla hátlapi kamerával kattintgat. Az árazás viszont olyan erősre sikeredett, hogy az S Pen színaranyból is lehetne.
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Suzuki topik
- Amatőr csillagászat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós topik
- OLED TV topic
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone XR 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Új, csak kibontott iPhone 13 128GB király áron !!!
- Apple Iphone 14 Pro Deep Purple Gyári független készülékem váltás miatt eladó
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest