-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ákkk
addikt
válasz
unicumnext #12391 üzenetére
Gondolom neked a xef rom van fent xeh régiókóddal.
-
-
bcl
senior tag
Nekem egy 560,51 MB-s frissítés érkezett független DS XEH/XEH/XEH-re.
Április 1-i biztonsági frissítési szinttel.
Meglátjuk, majd 10-kor tudom felrakni, addig kell a telefon.
szerk: Mármint Oreo-ra
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
total90
veterán
Lehet valahogy 2 bluetooth eszközt egyszerre használni? Okosóra+fülhallgató lenne ez a kettő...
-
AndrewTdi
addikt
Viszont felmerült egy kérdés bennem. A dual simes változatra is ugyanaz a frim való mint a single simesre?
-
AndrewTdi
addikt
HUN XEH 3BRA8 és FRA XEF 3BRB2 független + Odin
Akinek esetleg kellene. Driveon van, gyorsan lejön. -
-
akooos
veterán
válasz
AndrewTdi #12353 üzenetére
Kevesebb, mint egy hete használom az Oreot, de ugyan olyan smooth, mint a Nougat volt. Kicsit gyengébb az akkuidő, de ezen kívül semmi hátrányt nem vettem észre Nincs az a lassulás és brutál merülés, mint amiről itt olvasni.
Német független telefonom van, a firmware is oda valósi.
-
AndrewTdi
addikt
válasz
OCTAMD #12344 üzenetére
Fejlesztői beállításokban ki lehet kapcsolni aza utomatikus frissítés keresést.
Feltettem a BRA8-at. Érdekes, hogy sokkal smotthabb, selmyesebb, pörgősebb a Nugát mint az oreo. Közel 1 hetet használtam az oreot, előtte hónapokig a nugátot, de most egy 20 perces szoft csere után érezhető hogy jobb a 7.1.1 -
-
Ákkk
addikt
válasz
Tybike81 #12347 üzenetére
ezt raktam fel Írtam is, hogy a google play szolgáltatásokat.
Ezután kapcsold ki a biztonsági mentést összes program bezár teló leállít recovery wipe c patrition reboot és utána vissza kapcsolható a google biztonsági mentése 1nap és jobb lesz az akuidő viszont a repülő módban való merülésre csak az a megoldás mielőtt bekapcsolod vissza kell váltani 3g/2g re a mobilhálózatot ha 4g-n marad repülő módban merülni fog.Más a substratum frissült restart után is marad a beállított téma...
-
AndrewTdi
addikt
válasz
S e t h #12331 üzenetére
Pont ezért fogom még ma délelőtt visszatenni a 7.1.1-et. No meg néhány más dolog miatt is ami zavar az oreoban. majd talán fél év mulva amikor már kijönnek az oreo updatek és megszűnnek a panaszok, újra megpróbálom. hatalmas csalódás az oreo.
Ha esetleg kell majd valakinek a legkésőbb kiadott legutolsó 7.1.1, felteszem drivera, ne kelljen órákat várni a samfirmes letöltéssel. szívesen megosztom. -
bwin.party
aktív tag
-
-
válasz
S e t h #12331 üzenetére
Dettó!
7.1.1-en volt két nap alatt 5:40 kijelző időm, most 8.0-án két nap alatt épp hogy 4 óra összejött, a felhasználói szokások koppra megegyeznek.
Alapvetően a készenléti időm nem túl fényes! Nougat alatt volt olyan hogy akár 1-2 óráig ugyanazon az akksi értéken volt, illetve sokat mozogtam a városban tehát tornyokat is váltott e közben. Nem tudom mit sikerült elb@szniuk. -
S e t h
nagyúr
válasz
bwin.party #12330 üzenetére
Szerintem nem.
Semmi előnyét nem látom.
Sőt.
Lassan ki merem jelenteni, hogy aksiban buktam 1-2 órát. -
bwin.party
aktív tag
Ha 7.1.1 van fent akkor megéri Oreora frissíteni?
-
Somatom
veterán
Ezt kifejtenéd? Mások a GSM és az LTE frekvenciák. Hogyan befolyásolja a SIM azt, hogy a modem milyen frekvenciákon kommunikál a hálózattal? Ha tudja a modem az ottani frekiket, akkor bármilyen SIM -mel működik, ha viszont nem tudja, akkor egyikkel sem.
Nem tudom, hogy most hogy van a Samu firmek felépítése. Régen külön lehetett betallózni Odin -ban a modem szoftverét.Kis érdekesség:
Az én telómban (Moto Z Play) van egy rejtett, de root nélkül előhívható menü, amiben a teló átkapcsolható US frekvenciákra. Véletlenül rányomtam. Azonnal elszállt a GSM és 3G elérésem. A csúf hiba az, hogy nincs a menüben EU opció, tehát a folyamat csak egyirányú. Ez a hiba érinti a Pixeleket, Sony -kat, és még ki tudja, hány típust. -
lipothp
tag
Sziasztok
Utazom New Yorkba es azt szeretnem tudni, hogy ha veszek kinn egy simkartyat, mukodni fog a telefonommal?
Dobozra talan ra van irva h europe only.
Dual simes N950F
Gsm frekvenciak masok kinn? Vagy a sim szabvany?
Koszonom -
hatala
tag
Sziasztok.
Van egy kis problémám és valakinek lenne ötlete a megoldáshoz azt megköszönném.A napokban vettem használtan egy LG G Watch R okosórát, frissítve Wear 2.0-ra, de nem tudom csatlakoztatni a Note 8-hoz, pedig a note-on be van kapcsolva hogy látható legyen.
Minden mást észlel az óra és a telefon is bluetot-ton és wifin is, csak egymást nem látják.
A Note az új Oreon van T-s.
Az lehet hogy a Note 8 nem kompatibilis az Android Wear-rel?
Bár aZ LG G4 sem látja.Köszi ha van ötlet.
-
tibyke75
csendes tag
Sziasztok iPhonerol váltottam , nem bántam meg.
Egy dolog hiányzik a böngésző vissza lépés oldalra söpréssel esetleg tud valaki olyan böngészőt ami így működik. -
szab120
tag
válasz
bandi0000 #12299 üzenetére
Sajnos igen kialakult már az a reflex a reggeli ujjlenyomatolvasástól kezdve, hogy nem sikerül elsőre feloldani.
Természetesen minden irányból próbáltam..
Pont ezért írtam,hogy az s6-nál volt ennyi hibatalálat,illetve az s8/s8+-on, az s7 Edge-n minden flottul ment..
Ráadásul egy időben regeltem egy redmi 4x-el, azon egyből észlel,ezen nem, és ez rohadt idegesítő, persze, hogy fikázom ezért, közel 10x annyiba kerül,mint az.
Nincs ,,munkás'' kezem, irodai környezetben dolgozom, és természeesen ennyi teló használata után tudom,milyen az,ha víztől,vagy kiszáradt bőrtől nem old fel a telefon.
Úgyhogy igen, ezért lehet fikázni a telót,ahogy az akksi idejével sem kell dicsekedni, ezen felül nyilván az eddigi legjobb telóm. -
válasz
bwin.party #12306 üzenetére
dobsz egy linket?
-
bwin.party
aktív tag
A sammobileon olvastam, hogy az Oreora jött egy patch.
-
magnusheron
tag
Sziasztok!
Egy hónapja váltottam iPhoneról Note 8-ra. Nem bántam meg, viszont egy dolog hiányzik és nem tudom van-e rá alkalmazás.
iPhone esetén, ha felemeltem a telefont az asztalról, vagy kivettem a zsebemből, akkor automatikusan bekapcsolt a kijelző, nem kellett gombot nyomogatni. Valahogy megoldható ez Note-on is?
-
Ákkk
addikt
Nálam oreo alatt jobb és gyorsabb is az iriszfeloldás és az ujjlenyomattal való feloldás is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Visszaül a trónra a produktív mobilok királya és dupla hátlapi kamerával kattintgat. Az árazás viszont olyan erősre sikeredett, hogy az S Pen színaranyból is lehetne.
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest