- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Számomra (az én felhasználási szokásaimmal) tökéletesen elég az akksi kapacitása. Egy "erősebb nap" végén már tölteni kell, de egy két normál napom között töltőtől-töltőig 30-40%-kal jutok el.
Más:
Valami hír a Pitéről? Azóta, hogy elkezdődtek a béta-tesztek, nem olvastam sehol semmit.@Animelinda: Attól függ valóban, mennyiért tudod megvenni. Pl. 350e Ft-ért már inkább mást választanék.
Amúgy ha nem létszükség a toll neked, hasonló áron (persze attól függően, hol veszed)) van az S9+, azzal szerintem jobban jársz, legalábbis számomra lenne hozzáadott érték benne, ami érdekelne (sztereó hangszóró, picivel jobb kamera, 1 főverzióval további szoftveres támogatottság).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged