- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
válasz
gerner1 #5721 üzenetére
Az AOD-os fogyasztás gyári feature, tele vele sok nemzetközi fórum.
A másik A 90°-ban elforgatott képek, videók a google appokban, hiába a vízszintezés. Vmelyik nap az összes képet,és videót elforgatva rögzítette, hiába figyeltem a vízszintes tartásra.
Ezek nem javulnak egyik frissítéssel sem, sőt, a fotós csak romlik, bár ennél tovább már nem tud. A support összes javaslata a gyári visszaállítás, ami meg már volt. -
Predatorr
őstag
válasz
gerner1 #5710 üzenetére
Nem véletlenül volt off, smiley-val.😉 De nem semmi munka. Az appok energia-felhasználása is biztosan változik, de az sem lehet véletlen, hogy a múltkori, -½ napos akku frissítés után 1 héten belül jött egy újabb, amely után helyreállt, és volt, hogy az appok nem frissültek, a rendszer igen, és változott.
Amit nem zárhatok ki, az a vizesfón otthoni „szolgáltatása”. Nem látom, hányszor kell próbálkoznia a telefonnak a wifivel, amíg stabil a kapcsolat, de néha bűn lassú.Amúgy gondolt egyet a teló, visszajöttek az értesítési billentyűhangok. Minden beállítás ugyanaz, mint amikor megqqlt.
A jó, öreg S5, az volt az igazi.
-
Predatorr
őstag
válasz
gerner1 #5700 üzenetére
Minden frissítésnél észrevehető a változás, ahogy a memóriahasználatnál is, ami nyilván hatással bír a fogyasztásra. Pár hónapja még felugrált 4GB fölé, pucolva is 3,3 volt, 3 frissítés óta 2,7-re ia visszaugrik, és 3,7GB max. Az ezelőtti frissítéssel.érezhetően gyorsabban merült, a múlt hetitől megint jobb.
Apropos, frissítés. Tegnap frissült egy csomó app, eltűnt minden rendszerhang. Nincs bill. hang (rezgés sem), rendszerhang, még a beállításoknál sem.(rezgésekmott vannak), csak csengőhangok. Nincs némítva a tel, sem repülő v. ne zavarjanak mód. Hogyan lehet visszahozni a rezgéseket és a hangokat? Már próbáltam az atmost kikapcsolni, az sem segített.
-
bul07
nagyúr
válasz
gerner1 #5687 üzenetére
Na igen de az az utolsó teljes töltés óta, de ha rátölt akkor ugyan úgy számol tovább. Csak akkor kezdi nulláról ha 100% töltés történik
Nem állítom hogy rátöltött.
Nem ad pontos értéket.Okosok nem javasolják a 100% töltést
Én pl 1-2hetente töltöm 100%-ra, és mostani telefonom aksija 3évesen 84% állapotba van, azt nem tudom mennyi lenne ha ész nélkül mindíg teljesen feltőltöttem volna. -
bul07
nagyúr
válasz
gerner1 #5657 üzenetére
Korlátlan hívás/sms csomagom van, nem fogok internetes csevegő alkalmazásokon zargatni senkit, felhívom vagy sms
Tehát kb ha gyengébb a térerő akkor 4g kevesebbet fogyaszt a telefon, és hívás közben 5g is egy kicsit többet eszik
Nem is gondolkoznék ennyit ha 5000 aksival lett volna szerelve
(#5658) kutga
Persze még most igen
De ahogy most is én 3 esetleg 4évre tervezek egy telefonnal, és lehet két év múlva már nagyon elterjedt lesz a 5g és lehet lesz előnye, na meg utána eladásnál..............
Esetleg nincs infótok hogy jövő évben mi jöhet A széria fronton, és sarcra milyen ár katatóniába lesz
Mert tartok tőle ha most nem veszek telefont a jövőbeni szériáknak olyan ára lesz hogy számomra megfizethetetlen lesz (én kb 100e Ft szánok mindig telefonra) -
bul07
nagyúr
válasz
gerner1 #5637 üzenetére
Én nem bütykölök ilyeneket sose tettem és sose fogok
(#5636) kutga
5g nem a mának kell hanem a jövőnek
Én 3év környékére keresek mindig telefont, ki tudja 1-2év múlva mennyire lesz elerjedt a 5g, bár amilyen ütembe haladnak, és ugye most jön egy nagy piaci átrendeződés, nem lesz kényszer a fejlesztések felgyorsítására
Meg ha 3év múlva el akarnám adni könnyebben el lehet majd adni egy 5g telefont(#5640) DrBubo77
Fülest nem használok, akkor jó ha rögzít
Amúgy a 5g hogy befolyásolja a telefon üzemidejét? Ha jobban merül menyivel?
Hát nem tudom éjszaka munka közben rágom magamat hogy mi legyen
De már a kosaramba van [kép]Azon is gondolkoztam mi jön jövőre A54 - A74, milyen áron, lehet a A54 200e Ft felett fog nyitni és sose lesz 160e alatt
Olyan nagy újítások már nem igen vannak mobil fronton, legalábbis nem hajtogatható részenVan egy telefon perselyem(egy dobozka lyukkal a tetején) havonta 2e Ft-ot dobálok bele, ezt kb észre se veszem. Most kibontottam 62e Ft van benne ehhez azért már nem sokat kell hozzátenni.
Amúgy ajánlom ezt a taktikát mindeninek aki több évente vesz telefont, havonta egy zárt dobozba bele kell dobni 2-3e Ft nem számolgatni nem is gondolni rá, majd több év után jön a telefon vásárlás és lám már nem is kell sokat hozzátenni -
zoarden
tag
válasz
gerner1 #5648 üzenetére
az előbb nem írtam. Volt töltőn 1-2 percet elkezdte a figyelmeztetést. lehúztuk. Majd kicsit később újra csatlakoztattuk. Elhagyta a figyelmeztetést, de a villámikon a körrel kint maradt a képernyőn. Mivel én nem használom és a fiam sem látta még teljesen lemerülten kikapcsolva hogy hogy mi a kijelzés ilyenkor, nem tudtam eldönteni hogy ez így jó e, reménykedtünk hogy tölti.
Kb 1 órát volt rajta (gyorstöltős). Be sem tudom kapcsolni töltő nélkül.
Azért kicsit röhej hogy egy ez a telefon ennyire érzékeny ... -
-
tlac
nagyúr
válasz
gerner1 #5488 üzenetére
meg van a megfejtés
ha a telefon első indításánál a nyelvbeállításánál jobbról balra és lentről felfele húzom az ujjamat, akkor elvileg előjön a knox deployment
itt egy videó timestamp-pel róla, valószínűleg ezt sikerült valahogy
[link]már csak a névjegyzékre kellene valami, mert így telefonálni sem tudok
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
gerner1 #5470 üzenetére
Köszi, nekem ez már félig kínai.......
A wifi5, meg hat, az alap szabványokkal azért képben vagyok, de nem követem a technológia fejlődését. Az internetszolgáltató által adott Arris TG2482 készüléket használom, alap beállításokkal: [link]
Ennek a wifi jele erősebb, mint az előző TP-Link routeré. [link]
1200 m2 a telkem, ezt gyakorlatilag a Redmi telefonnal lefedte a jelenleg használt készülék. De nem akkora baj ez, örülök hogy stabil minden. Hétvégére hazajött a lányom (23), rászabadítja a hálózatra a két telefonját, laptop, tablet...És bizony régebben előfordult hogy újra kellett indítani a routert, mert nem tudott valamelyik eszköz csatlakozni.
Ezzel a mostani készülékkel nincs ilyen gond, stabil, ez fontosabb mint hogy a kertben legyen wifi. -
dragon1993
őstag
-
Breki
veterán
válasz
gerner1 #4864 üzenetére
Köszönöm elolvastam.
Én igazából olyat keresek ami eredeti és nem kell hozzá külön alkalmazás.
Addig is amíg körbejárom a témát az ebayen találtam ilyen szuper hátlapokat Olaszországból
Lehet kérni simát és edzett üvegest direkt. Ilyen hátlapi tokot használ itt valaki?
Kíváncsi lennék egy saját képre, minősére. Köszönöm.
-
-
vscotina
aktív tag
válasz
gerner1 #4537 üzenetére
természetesen a gyárit használom, a szervízben csere volt egy vadiújra, de ennél is ugyanaz a gond. Mindenből csak gyári alkalmazás van, zene a telefonban és nem a memóriakártyán.
Hidd el számomra is rejtély, és nagyon bosszant a dolog... Fogalmam nincs róla mi gátolhatja a funkció működését.. Nem csak egy névjegynél, hanem többnél is csinálja.#4538 Aryes természetesen mindezt megcsinálom, de a funkció nem aktív, mert szürke
-
válasz
gerner1 #4513 üzenetére
Keresnék valami ide vonatkozó táblázatot, de nem nagyon találok... Csak annyi információt találtam, hogy igazából 50% töltöttség környékéig van különbség a normál és a 15/25W töltő közt, afölött már nagyjából normál töltőként viselkednek, vagyis a különbség 0-50% közt jön csak ki. Az sem mindegy, hogy bekapcsolt vagy lezárt kijelzővel van töltőn a telefon, a gyorstöltés inkább csak kikapcsolt kijelző mellett szokott működni, a túlterhelés/túlmelegedés elleni védelem miatt.
-
DrKapocs
őstag
válasz
gerner1 #4482 üzenetére
Megnéztem a RAM-használatot, bár soha nem szoktam figyelni. Nálam egy régebbi rom van fenn (CVD1-es végű), de jelenleg is 4,1 GB van használatban. Úgy, hogy nincs FB, Messenger, Insta, Viber, Skype appom. Van viszont egy Telegramom, illetve pár app (gmail, brave, telegram) zárolva van. Úgyhogy szerintem az új romon látott 4,1GB-os ram használat nem kiugró. De én soha nem figyelem; ram kezelési gondjaim soha nem voltak Samsunggal. Szerintem tök felesleges a ram használatot mérni, figyelni, a ram tisztító appokról pedig már nem is beszélve.
@Aryes #4483:
Pont így gondolom én is. Ami jól működik, arra nem kell update. Nagyon jó új feature vagy valami gond kell hozzá, hogy elcsábítson. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged