- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egyébként nem gondolom, hogy router probléma.
Nem jól gondolod.Mert a routernak mindegy hogy a kijelző aktív vagy nem.
A routernak lehet, de a telefonnak nem. Ha a telefon inaktív, a wifit energiatakarékos módba teszi, nem forgalmaz. Ha megnézed a routeredet, milyen eszközök lógnak rajta, ilyenkor ezek az eszközök eltűnnek a listából. A routered dönti el ilyenkor, hogy kezdeményez kapcsolatot, felébreszti vagy sem. DTIM, Beacon beállítással szoktak játszani, energiatakarékos mód VS. értesítések késése témában.Egyébként most jut eszembe, hogy nálam a gmail fiókot fel vannak véve a Samsung emailkliensbe, egy fiók kivételével, de arra a fiókra is meg szoktak jönni a levelek. Mi van akkor, ha a Samsung emailkliens gondoskodik arról, hogy minden gmail fiók frissítve legyen? 🤔
-
Ezt sajnos nem én találtam ki
Viszont adtál egy remek ötletet! Ha nagyon sok időm lesz, kipróbálom, hogy mondjuk egy Raspberry Pi Zero-val össze lehet-e hozni a fenti képernyőmegosztó cuccot (elvileg Linux támogatott). Ha igen, akkor akinek otthon kallódik egy ilyen alig-valamire-jó cucc (mint nekem), az tud belőle csinálni dokkolót.
Mivel a Zero-n csak egy usb van, esetleg egy RPi 2B+ jobban megteszi, mert azon már egér+ bill-nek is jut usb port. -
ricsip
addikt
Feketénfehéren ott volt a munkalapon amit aláírtál, hogy adatért nem vállalnak semmi feleősséget. Valamint a rutin része h. észnélkül factory resettel kezdenek neki minden munkának. Mert ez minden szervizes melós reménye, hogy hátha csak annyi baja vót h. factory reset! És ha attól megjavult, akkor az agymunka megspórolva, mehet a rezsiszervízóradíj kiszámlázásra, pedig csak factory rezetet nyomott rajta.
Szóval hiába magyarázol meg esketed meg rá a munkafelvevőt, megy a hátsó szobába a kacatod, oszt Józsi ott már rutinból nyomja rá a rezetet anélkül h. a munkalapos figyelmeztetést elolvasta volna. Már ha egyáltalán rákerült az ilyesmi a munkalapra.
Ha az ember tudja, milyen színvonalú munkamorál (és szellemi kapacitás) van az asztal túloldalán, nem érik nagy meglepetések, és a reális elvárasait is a kellő(en alacsony) szintre be tudja állítani.
Cinikus hozzáállás a szar nagybetűs élethez, de hát ez van körülötted mindenhol. Harcolhatsz ellene, meg elvárhatsz mindenféle extra kivételeket az irányodba, ha mindenhol életunt motiválatlan hülyék szolgálnak ki téged szar színvonalon, akkor úgyis te fogsz idomulni hozzájuk. -
sepyi
aktív tag
Legyalultam telefont, órát és nem lett jó. Az érdekesség, hogy a névjegyzékben a kontakthoz tudtam csengőhangok beállítani. Aztán visszaállítottam a mentéseket, idegből elkezdtem felváltva nyomogatni a SIM ikonokat, hozzáadni csengőhangokat és egyszercsak jó lett. Hogy teljesen rendbe jött-e azt nem tudom, mert utána nem próbáltam. Mindenesetre egy hetes telótól szokatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Update 06.17. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest