- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
sepyi
aktív tag
Sajnos nemrég frissítettem win11-re, már nem tudom megnézni, de úgy rémlik, mikor rádugtam a telot, felugrott egy ablak, hogy mit szeretnék csinálni. Fájlátvitel, csak töltés opciók voltak és ha a fájlát itelt választottam, akkor megjelent a telefon meghajtóként. Ritkán használtam, de úgy rémlik problémamentesen működött. Létjogosultságát csak akkor látom, ha tényleg nagy fájlokat kell mozgatni a telo és számítógép között.Gondolom azon túl vagy, hogy másik usb portba dugod a telot. Volt valamikor régebben probléma hogy egyes telefonok nem szerették az előlapi usb portokat.
-
sepyi
aktív tag
válasz
pinnacle #12779 üzenetére
A biztonságos zárolásnál, van egy olyan menüpont, hogy a képernyō kikapcsolásakor ne szakítsa meg a mobil és wifi kapcsolatot. Az a kapcsoló be van kapcsolva? Az hogy bekapcsolt kijelzőnél 17 mp alatt megjön az értesítés, kikapcsolt kijelzōnél 10 perc ( mind mobilneten, mind wifin [itt jegyezném meg, hogy a routernek nincs baja] arra enged következtetni, hogy mindenek ellenére a telefon korlátozza az adatkapcsolatot.
Kijelzō aktiváláskor azonnal megjönnek. -
sepyi
aktív tag
Akkor mégis jól mondom. A router a hálózati forgalmat engedi, ha nincs az eszköz tiltva vagy az eszközt nem választod le a hálózatról. Hogy a telefon miként kezeli a hálózati forgalmat, az viszont a telefon beállításától függ. És mintha a messengerröl nem lett volna szó! Tehát vagy nincs messenger, vagy azzal nem volt probléma. És ha azzal nincs, akkor egyértelműen beállítás. Ritkán ugyan de velem is elöfordul hogy tévedek. Sorry ha nem lenne igazam.
-
sepyi
aktív tag
Egyébként nem gondolom, hogy router probléma. Mert a routernak mindegy hogy a kijelző aktív vagy nem. És csak inaktív kijelzőnél nem kap értesítést. Ha jól értelmezem a gondot akkor csak az adathálózaton van probléma. Watsapp és Gmail. Az alkalmazásbeállításokban az akkummulátornál van egy háttérben folyó engedélyezés és ugyanott van egy mobiladatok menüpont. Az alatt is engedélyezni kell a háttérben való futást. Az akkunálezen kívül nálam az optimalizált van bekapcsolva.
-
sepyi
aktív tag
válasz
pinnacle #12761 üzenetére
Gondolom olyan nem lehet, hogy 3 különböző helyen vásárolt telefon közül egyiken sem kapok értesítést.
Ha igen, holnap ne felejts el lottot venni!
Mintha írtad volna, más eszközökön megkapod az emailokat? Ha igen akkor a telefon probléma. De akkor mind a három telefont neked kellett bolna rosszul beállítani. Kicsi a valószínűsége, hogy 3 ember, három különbözö noltban vásárolt készüléket ugyanúgy állítson be. Tehát vagy mi fogtunk ki nagyon kis számú jól működö készüléket, vagy ti vagytok hihetetlenül szerencsétlenek. Én mindenesetre rossz beállításra tippelek.
-
sepyi
aktív tag
válasz
pinnacle #12744 üzenetére
Semmilyen problémát nem tapasztalok az üzenetek érkezésével kapcsolatban. Watsapp, messenger, gmail, outlook rendben megjön minden. Kell is a kétfaktoros hitelesítésnél illetve a biztonságos eszköz használatánál elég gáz lenne, ha nem működne azonnal. Semmilyen akkukorlátozás nincs bekapcsolva. Legújabb frissítés. Semmi cash törlés. Most egy sim van, de kettővel is jó volt. Kiváncsiságból betettem az üzenetalkalmazásokat a soha nem alvók közé. De eddig nem voltak ott és akkor is működtek. Chromba , Microsoft fiókba mindig be vagyok jelentkezve. Szinkron be van kapcsolva
Always nincs, koppra ébred. Semmilyen rutin nincs beállítva. Alternatív file kezelő, eszközkarbantartó, vagy valamilyen működést javító alkalmazás nincs telepítve. Játszani nem játszom rajta, tehát játékok futtatásakor fellépő energiakorlátozás nincs. Abszolute gyári rendszer, egy két általam még fontosnak tartott app van csak telepítve, azok is a Play áruházból. Több mint két éve megvan. Nem volt gond, megelégedéssel használom nem kívánom cserélni. -
sepyi
aktív tag
válasz
Steevy84 #11332 üzenetére
Több mint két éve használom. Nem volt vele gondom. Felveszem ha hívnak, hívást indítok. Üzeneteket kapok és küldök. Elolvasom az emailokat és küldök. Sokat kerékpározok monitorozom az edzéseket. Dokumentumokat nyitok meg, szerkesztem nyomtatom továbbküldöm a telefonon/telefonról. Híreket olvasok, képeket nézek, közösségi oldalkat használok. Nyaraláskor képeket készítek(elég vállalható minőségben). Az otp simple alkalmazással fizetek mondenhol. Nincs is nálam bankkártya, sem készpénz. Mindennapi eszközként használom és rendben problémamentesen teszi a dolgát. Minden frissítést felraktam eddig a megjelenésekor. Csak ajánlani tudom. Egyébként meg nincs is szerintem a piacon hasonló árban jobb.
-
sepyi
aktív tag
Na végre! Valaki aki kimondja hogy a telefont lehetne pc-ként használni. Van egy asus laptopom, ami konkrétan közelébe sem megy a telefon tudásának. Hányszor gondolkodtam már rajta, hogy a telefont használhatnám helyette és a laptop csak kijelző lenne. Eddig nem tudtam megoldani.
-
sepyi
aktív tag
Csak a Samunál új. A Huawei már évekkel ezelőtt bevezette a mate10 készülékén. Service mód volt a neve, amit a service azzal ignorált, hogy újra húzta a rendszert és minden ment a kukába hiába kértem a leadáskor, hogy ne tegyék.
-
sepyi
aktív tag
Amióta megjelent(a múlt hét) használom a frissítést. Semmi problémát nem vettem észre.
-
sepyi
aktív tag
Play áruház/beállítások/névjegy/további lehetőségek.
-
sepyi
aktív tag
A mentőállomás wifi hálózata miatt jobban aggódnék, mint a szolgáltató miatt.
-
sepyi
aktív tag
Legyalultam telefont, órát és nem lett jó. Az érdekesség, hogy a névjegyzékben a kontakthoz tudtam csengőhangok beállítani. Aztán visszaállítottam a mentéseket, idegből elkezdtem felváltva nyomogatni a SIM ikonokat, hozzáadni csengőhangokat és egyszercsak jó lett. Hogy teljesen rendbe jött-e azt nem tudom, mert utána nem próbáltam. Mindenesetre egy hetes telótól szokatlan.
-
sepyi
aktív tag
Szép Napot!
Nem tudom megváltoztatni a csengőhangok. Két kártya van benne. Egyiken sem. Van ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest