- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AliasB
senior tag
Üdv.
Leszedtem ezt a programot de egy forintot nem ér úgy ahogy van :/
Azt gondoltam majd lementem a névjegyeket meg a jegyzeteket és tudom gépen módosítani, hozzáadni stb aztán szinkronizálni és minden ott lesz a telefonon is.
Na persze ez ilyenre nem alkalmas. Amit tud az a következő. Lementi a telefonról a cuccokat viszont meg sem tudja nyitni hogy mi az amit lementett nem hogy módosítani lehessen vele :/ most komolyan csak ennyire képes a samsung?? Vagy esetleg van olyan programja is a samsungnak ami tudja ezt a fantasztikus nagy elvárást teljesíteni amit leírtam? -
senior69
tag
És ezt a progit honnan lehet leszedni? Samsung oldalán fent van például? (Amúgy nem is értem hogyha van frissebb akkor a telefon miért azt érzékeli hogy a legfrissebb van, de ezt már észrevettem másik telón is sőt nem csak én) Mondjuk annyira nem fontos mert hibátlan a teló, csak azért na 😊😊
-
szemesi69
addikt
A kábel szerintem is rövid, viszont egy jó tanács, frissítés után, nyomj egy gyári visszaállítást a verzió váltás miatt ha szeretnéd, hogy ne legyenek hibák
És ha igazán jó működést szeretnél, a jó beállítás sokat számít, ezért itt egy link, ne törődj vele, hogy s4 mini tulajtól Acef-től származik, nyugodtan lehet a lollihoz is használni:
https://drive.google.com/folderview?id=0B9Hi5hiDneP7VFptU1lPMmVab28&usp=sharing
-
szemesi69
addikt
A 8 giga kevés lesz szerintem, jól látod, a J5 tesztjét olvasva, én a helyedben kihagynám, az A3 jobb választás szerintem. Az akksi elég jól bírja, nekem előzőleg s4 minim volt szintén 1900-s akksival, hát az A3-m többszörösen odaver neki készenléti időben. Nézd meg alább a képernyőmentésemet éjszaka, adatkapcsolat wifi nélkül nem merült semmit. 1.5 nap alatt 6 órás kijelzőidőt hoztam ki belőle és még 20%-on volt 2 nap 20 óra alatt 4 óra 30 perc kijelzőidővel még mindig maradt 20%-om, elég sokat internetezek vele, szerintem ez elég jó egy 1900-s akksitól, nem beszélve a minőségi fémházról.
-
AliasB
senior tag
Üdv
tudásra hasonló a két telefon valóban így nem ez dönt itt
Én A3ast vettem mert nagyon megtetszett
Szerintem mellette szól, hogy kisebb (nem az a tepsi), vékonyabb, dizájnosabb és fémből készült nem műanyagból, mint a J5. Nem lehet szétszedni és csak az oldalán pöccinthető ki két nyílás a simnek és a memóriakártyának ahogy a modern dizájn megkívánja
Szerintem jobban jársz egy ilyen szépséggel amit öröm kézbe fogni is
Biztos többen is fogják megnézni nálad a szebb és dizájnosabb A3ast
Ami az akkut illeti én nemrég vettem de ahogy látom 2 napot simán kibír ami ezeknél az okos telefonoknál teljesen rendben van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest