- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepe79
addikt
válasz
voyager4.4 #3578 üzenetére
És minek van nagyobb esélye? Hogy a te kezeden egyszer megragad valami homokszem vagy por vagy akármi, és mivel nincs a home gombodon fólia, megkarcolja, vagy annak, hogy ahogy leszedtem az Ace 4-em home-járól a fóliát, átraktam az A3-amra (lerakás nélkül mindvégig kézben tartva), és pont alatta volt egy homokszem.
Na ugye.
-
cigam
titán
válasz
voyager4.4 #3527 üzenetére
Egy többszörösen bővített mondatban kifejtenéd?
-
domerator
veterán
válasz
voyager4.4 #3389 üzenetére
Nem ismerem a samu palettajat, de ebben a meretben talan en is igy gondolom.
-
törölt tag
válasz
voyager4.4 #3345 üzenetére
Nem jártam utána,de ha samsung márkakereskedésben sem tudják hogy mi is ez... az azért kemény
Így fölöslegesnek érzem,ami csak használja a rendszert. Bár,amíg nem lassul,nem akadozik nem zavar.(#3354) mike1334
Ezt hogy érted? Nem tapasztaltam még hogy olcsóbb lenne egy teló mert az fehér... Egyébként én is fehéret kerestem vásárláskor, nekem akkor fekete jutott
-
törölt tag
válasz
voyager4.4 #3343 üzenetére
Oké értem. De ha az van beállítva hogy automatikusan kezelje,miért értesít 2-3 naponta?
-
törölt tag
válasz
voyager4.4 #3341 üzenetére
Én is ezt tudtam a knox funkciójáról. De akkor az intelligens kezelőben lévő eszköz biztonság funkció mi? Egy külön vírusirtó? Mert nekem pl inaktív,eddig nem használtam.
Más:időnként értesít a telefon alkalmazás optimalizálásról.
Mit kell/lehet ezzel kezdeni? Minden app mellett az van beállítva hogy automatikusan kezelje.(#3332) _PicuR_
Köszi!
Így értem hogyan kell külső fájlt társítani.Pl ace4 telefonban nem kellett külső alkalmazás ehhez,simán felajánlotta a lehetőséget. Megfelelne a saját fájlkezelője a telefonnak. -
mateus
senior tag
válasz
voyager4.4 #3219 üzenetére
Nem ilyen néven van, de Prémium Assistance vonatkozik az A3-ra is:
Samsung Prémium AssistanceIgaz ez csak annyit jelent, hogy futár viszi el a szervízbe, ettől nem javítják meg a betört képernyőt.
-
törölt tag
válasz
voyager4.4 #3219 üzenetére
Ugyan ez a véleményem. Volt pl prestigio 5453-as telóm,ami kategóriájában papíron jónak számított,aztán amikor az ember megismerkedik vele... számtalanszor cserben hagy,térerő problémák,hívásnál a másik fél alig hall engem,gps annyira gyenge hogy átlagosan 50-60 méterrel arrébb pozicionál be,kijelző az amoledhez képest vicc,és hiába ürítettem állandóan a ram-ot,állandóan akadások voltak a menüben is böngészve.
Meguntam és gondoltam kipróbálok egy márkát,így első körben egy Ace4 telót. Hát,ne tudjátok meg annak is a topikjában rengeteg user szarozza hogy kevés a ram meg hasonló... Csak épp azt nem írta oda a kedves felhasználó hogy egy időben szeretne netezni,telefonálni,youtubezni,játszani,fényképezni,és a fotókat szinkronizálni is a driverrel... Meg még nem tudom mit ugyan azon időben. Aztán amikor beszólsz neki hogy ezen feltételek mellett egy iphon6-os is kevés lenne neki áll feljebb.
Szóval,kategóriájában szerintem nagyon rendben van ez a kis A3-as teló... Nem bántam meg hogy ezt választottam az Ace4 utódjának.(#3215) benece6
Köszi,megnézem! De így látatlanban nekem fontos lenne a fentebb írt kritérium,amit így netes vásárlásnál nem tudok ellenőrizni.
-
andriska413
tag
válasz
voyager4.4 #3131 üzenetére
Nem ítélkezünk, ez csak az adott típusnak szól és a mi igényeinkhez van mérve. Egy 13 éves gyerekeknek ez bőven megfelel
Néztem többet is, van választék a piacon, de tudom, hogy a fiókban fog kikötni két hét után és ha drágábbat vennénk az is úgy járna. -
oykawa
tag
válasz
voyager4.4 #517 üzenetére
Igen ezt írtam, hogy "a Samu adott rá 12 hónapot pluszba"...
Mint írtam Galaxy S Advance-em volt ahhoz is kaptam plusz 3 vagy 6 hónapot
(nemtom nem most volt) -
szemesi69
addikt
válasz
voyager4.4 #452 üzenetére
Regisztrálva 2 év de nincs háztól házig prémium sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Házimozi haladó szinten
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- CPU léghűtés kibeszélő
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest