-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AliasB
senior tag
válasz
firka70 #5183 üzenetére
Gyári beállítást egyértelműen kell csinálni mert a két rendszer másabb és és összeveszhetnek. Mentést beállításokról és alkalmazásokról nem szabad csinálni mert másik rendszerre húzva problémát okozhat. Csak olyan dolgokról szabad mentést csinálni amik beállítást nem befolyásolnak. Pl névjegyek, sms, könyvjelzők és jegyzetek. Beállításokat és alkalmazásokat valamint azok beállításait véletlen sem
ébresztőt, háttérképet csengőhangot és ilyesmiket be kell állítani újra az új rendszeren.
-
bepe79
addikt
válasz
firka70 #5155 üzenetére
Tapasztalat nincs, de nem is lesz. Az utóbbi kommentek alapján úgy döntöttem, hogy nem frissítek az 5.0.2 Lollipopról
P.S.: @taranis: az komoly, hogy a 250-300K-s csúcskészülékeiken ugyanez a szoftveres gond van. Ezekkel a sw-es bugokkal meg a méregdrága kigyulladó csúcstelókkal lassan azért veszít szépen a presztizsből a Samu.
-
robyg
senior tag
Nálam is feszes a gomb nem lötyög.
Meg mondom nektek őszintén nekem ez az első olyan okos telóm ami fas.ául megy. Nem akad pont kézre áll vékony. Eddig egyszer se fagyott le laggolt be. Szerintem itt kezdődik az okostelefon szintje.
Előtte volt Sony Xperia mini prom Sony SP-ém meg Samu S2őm.
Hát az S2vel voltak bajaim a végén annyira besokaltam,hogy itt a hardverapróm vettem egy A3-t.
Az S5 minit sasoltam még de arról nem sok jót olvastam.
Nem bántam meg az A3-t nagyon pöpec teló (lekopogom)(834) zvolite80:
Én itt szoktam nézni de független még nem jött ki MO-ra.
Annak ahogy mondtàk előttem is XEH-nek kell lennie -
gamek!ller
őstag
Nekem is ilyen kicsit. Asszony S5-en tokeletes, onnan vettem a viszonyitasi alapot, de nem veszes. Egyutt elek vele. Olyan mintha lottyenne eggyet, de nagyon kis lottyenesrol beszelek, talan tized mm. A minosegerzetbol nem vesz el mert ha most nem irod le, hogy neked is ilyen, akkor en mar elfelejtettem volna. Ja, az enyem Arany szinu.
-
szemesi69
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- hcl: MS Office365 Linuxon
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Hálózati / IP kamera
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Magisk
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független 100% hibátlan új akku
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-12.gen. 30+ típus!!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest