- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ben11
őstag
-
AliasB
senior tag
válasz
senior69 #2477 üzenetére
Üdv.
Én javasoltam a creevityt mert az keres is hozzá borítót a címe alapján a neten ha nincs hozzá saját borítód.
[link]1 A felső sorba megadod a zenék elérési útvonalát
2 az alatta lévő képekből kiválasztod melyiket szeretnéd hozzá és arra kattintasz
3 jobb alsó sarokban arra kattintasz, hogy "Apply" -
parkr
őstag
válasz
senior69 #2432 üzenetére
a dbrand-nél nincs erre a modellre, de úgy látom innen lehet rendelni
sőt itt van fa és bőr is -
AliasB
senior tag
válasz
senior69 #2059 üzenetére
Én amúgy nem vagyok nagy fólia párti de amikor a sony xperiát vettem azon nem volt gyárilag fólia és én akartam feltenni rá. Katasztrófa lett mert aláterült egy szösz ami elsőre nem volt feltűnő de amikor észrevettem annyira zavart, hogy leszedtem a pics*ba
nem tudom, hogy még mindig ilyen barmok-e, hogy nem tesznek rá de akkor ez egy hatalmas fekete pont volt neki.
De munkatársam esete még jobb volt
neki almás telefonja van és baromira vigyáz rá. Bement egy mobilos boltba ahol vett valami hiperszuper fóliát rá és mondták, hogy rá is teszik neki
na a műkörmös szöszi úgy rátette, hogy kicsit ferde és egyik sarkán a széléhez ér
Azért azt meg kell hagyni, hogy kell némi kézügyesség és megfelelő szöszmentes környezet, hogy jól fel lehessen rakni egy fóliát.
-
ancsako
tag
válasz
senior69 #2041 üzenetére
Március elején vettem, most tegnap előtt adtam el. Az A7-et 2 hete használom.
A cserére? Kinőttem.Előbb volt A3, majd lett egy A5 is. Így a kicsi, valóban kicsi lett, és nem akartam két egyformát, így lett a nagy tesó. És sosem gondoltam volna, meg nagy kezem sincs, mégsem tepsi!
Ritka tökéletes samsung család! Remélem maradnak ennél a minőségnél, és megbízhatóságnál. Még az S6-ot is nagyon sokan fikázzák, sok a hibája. Ez meg itt egy elégedett fórum. Meg az A5 is.
-
ancsako
tag
válasz
senior69 #2032 üzenetére
Szilikon tokokat meg innen szoktam:
http://www.goheadcase.com/en-ROW/Cases-and-covers-for-your-phone-or-tabletIlletve van nekik kemény is, nem csak szilikon. Nagyon jó minőség, és rengeteg mintával van. S advance, A3, A5, A7... mindre van innen valamilyen.
Az A3-ra valókat meg is hirdetem. Ne vesszen kárba. Tökéletes állapotúak most is. -
ancsako
tag
válasz
senior69 #2032 üzenetére
Jah!
Fehér, ezt a tokot rendeltem rá, fehérben:http://www.aliexpress.com/item/KALAIDENG-Brand-SUN-Series-PU-Leather-Card-Case-For-Samsung-Galaxy-A3-A300-Flip-Funda-Book/32321005875.html
Az érdekesség az, hogy ez amint látod A3-ra való-elvileg. Arra is rendeltem meg, mert akkor még nem szándékoztam cserélni. Utána döntöttem a csere mellett, úgy voltam vele, majd eladom a tokot. Máig sem hiszem el: aznap, amikor megvettem az A7-et, megérkezett a tok is. Méghozzá nem A3 méretben, hanem A7-ben.
Úgyhogy valami boszorkányság van a dologban!
-
Zso83
tag
válasz
senior69 #2021 üzenetére
Épp nekem is ez jutott eszembe a héten, hogy a Samsung ezzel az A szériával nagyot alakított. Már csak ezen a fórumon mennyi embernek van A szériás telefonja, köztük most már nekem is...
Egyébként nem csak azért mondom ezt, mert én is ilyet vettem, hanem azért is, mert tényleg jó, gyors, kompakt (A3) és hát nem csúnya. Vajon a nagyon dicsért ájfónok tényleg annyival jobbak, mint mondjuk ezek a telefonok? Egy hozzám jobban értő telefonguru mondjon már valami okosat erre...
-
AliasB
senior tag
-
mateus
senior tag
válasz
senior69 #1745 üzenetére
Mivel az A5 és A7 is rajta van, szerintem ez is megkapja, írják is, hogy várhatóak változások.
Amúgy meg ha nem is kapná meg, mire valóban elavult lesz az 5ös android, ez a teló már talán sehol nem lesz.
Én pl. a G2-mön a 4.4.2-t használom, mert jobb tapasztalatok vannak vele az adott telón, és egyáltalán nincs vele gond -
-
szemesi69
addikt
válasz
senior69 #1694 üzenetére
Milyen oprendszered van?
Használj ODIN-t, annál biztosabb nemigen van
Ezt nézd meg, talán találsz az oldalon megoldást:
http://www.solvusoft.com/hu/files/hiba-v%C3%ADrus-elt%C3%A1vol%C3%ADt%C3%A1s/exe/windows/samsung-electronics-co-ltd/samsung-kies/samsung-kies-2-3-2-12074-exe/
-
embe
nagyúr
válasz
senior69 #1679 üzenetére
Körömlakklemosót nehogy! Az haza is vágná. Festéket leszed, illetve szerintem lehet kicsit beopálosodna az üveg tőle.
S5-ön volt, de azt pár napja visszavittem a gsm boltba, mert gubanc volt az IMEI száma körül
Most egy Nexus6-ot használok, de ezen hagyományos fólia van, igaz már megrendeltem az ebay-ról az edzett üveg fóliát.
-
embe
nagyúr
válasz
senior69 #1677 üzenetére
A videóban ha jól látom alkoholt ír. De én nem fújtam le semmivel, mert leszedtem a elrakást követően, majd ismét megpróbáltam. De a YT-on van több ilyen video. de természetesen saját felelősségre, mert törik ha megfeszíted.
De csak neked: Holnap - remélem lesz időm - meglesem azt, hogy van egy levett üvegfóliám. S5-ön volt. Most egy fóliára van téve. Megtisztítom alkohollal, és a tab kijelzőjére megnézem hogyan tapad. Majd beszámolok az eredményről. mert mint írtam, alkohollal még nem próbáltam tisztítani, csak a felrakást követően szedtem le és raktam ismét vissza mindig.
-
TZS03
csendes tag
-
AliasB
senior tag
válasz
senior69 #1650 üzenetére
Igen most jön az "M", mint mályvacukor
Én szeretem az újításokat ami az androidot illeti és mindig az újabb van telepítve és rögtön frissítve amint lehet.
Viszont most szerintem túl gyorsan jönnek ki ezek a verziók. Remélem minél több verziót meg fog kapni az A3 és nem fog a minőség rovására sem menni -
ancsako
tag
válasz
senior69 #1405 üzenetére
A jelek szerint mindegy mikor regelted, érvényes rá! Azt jelenti, hogy ha garanciális hiba van, érte mennek, elviszik, visszahozzák. Nem kell vele mászkálnod!
Hogy működik a Prémium Assistance szolgáltatásunk?
Futárunk az Önnel előre egyeztetett helyen és napon javításra átveszi Öntől a készüléket.
Lehetőség szerint 1 munkanapon belül megjavítjuk a készüléket, majd az Önnel előre egyeztetett helyen és napon visszaadjuk azt.
Telefonok esetén a javítás idejére díjmentesen kölcsönkészüléket* biztosíthatunk Önnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest