-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MNBT
tag
Sziasztok!
Odinnal való A3 frissítése 6.0.1-es Androidra (T Mobile-os verzió) kb 90%-nál FAIL hibaüzenetet ad ki.
A telefon 30-as függő és előtte A300FUXXU1BOJ4 alapsáv volt rajta.
Mit tudnék vele csinálni? Régebbi alapsávot fel tudnék rakni? -
MNBT
tag
Sziasztok!
Hozzám került egy A3 2015-ös készülék ami:
- T Mobile függő
- A300FU a modell száma
- 5.0.2-es Android van rajta
- A300FUXXU1BOJ4 alapsáv van rajta.A kérdésem az lenne hogy visszaolvastam, és látom hogy a T mobile már kiadta a hivatalos Android 6.0-ás frissítést a telefonra, de az enyémbe speciel nincs semmilyen sim kártya. Kiessel meg tudnám oldani a frissítést?
Másik kérdés meg az hogy CM modot amit találtam a készülékre [link] ez mennyire stabil? Érdemes feltelepíteni? NFC engem nem érdekel ha az nem működik a forrás hiánya miatt.Előre is köszi
-
MNBT
tag
Akárhogy is nézem, az Ace 3-nál a fehér az igazán fehér. És furcsállom hogy egy Amoledes kijelzőnél nincs ez a "true color" effektus
Bár lehetséges hogy szériahiba, mert Ace 3-nál is az LTE kategóriából sok embernek nem tud egy idő után automatikusan csatlakozni a wifi hálózatra, és manuálisan kell.
-
MNBT
tag
Szerkeszteni nem tudom már az előző hozzászólásom, de ismerőst megkérdeztem és mondta cserélve lett a telefon teljesen, nem lett javítva semmi.
-
MNBT
tag
Sziasztok!
hozzám került egy ilyen telefon, és eddig Samsung Galaxy Ace3 LTE-m volt amit a Samu lassan 4 éve adott ki.
Nagyon gyors, nagyon príma, kicsit húztam a szám hogy a CM12.1-ről kellet visszaállni a Touchwiz-re. Mindenféleképp szerettem volna eltávolítani azokat az appokat amik beépítettek és semmi szükségem rájuk. Meglepetésemre le lehet őket tiltani aminek nagyon örültem.
DE! Egyetlen nagy különbség a két készülék között, az az hogy amíg az Ace 3-mon a fehér igazán fehér, addig az az A3-mon sárgás.
Ez normális, vagy van beállítási lehetőség erre? A kijelző menüpont alatti beállítási lehetőségek egész szegényesek...
Remélem ezt lehet orvosolni, mert minden szín sárgásabbElőre is köszönöm
-
MNBT
tag
válasz
PACSA75 #4495 üzenetére
húúúha ennyire bugos lenne? akkor összeteszem két kezem hogy az Ace 3-mamra stabil a CM11-CM12 is.
És akkor egyébként a gyári touchwiz jó? vagy esetleg rootoljam ki, recoveryt cseréljem, majd titanium backuppal a számomra felesleges appokat töröljem, hogy ne egyenek erőforrást olyan appok amelyeket nem is használok? -
MNBT
tag
Szevasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy ezzel a telefonnal szemezgetek egy ideje, és az az érdekes hogy nagyobb áruházakban mint a Media Markt, vagy az extreme digital, itt már nem kapható ez a készülék.
Tudom van már 2016-os A3 telefon is de én a 2015-ös kártyafüggetlen készülék mellett adom le a voksom.
A kérdés, megérné szerintetek úgy vásárolni ezt a készüléket egy non official boltból ahol csak 1 éves garit adnak rá (52 ezer ft), 3 napig szétnyomkodni hogy kijöjjön ha van e baja a telefonnak, és utána lefrissíteni CM12-re?
Úgyláttam xda-developers oldalon hogy van erre a telefonra is CM szoftver (Jelenleg Galaxy Ace 3-mat használok és azon is CM android van). Őszintén megvallva picit félve váltanék vissza Touchwiz szoftverre, már abból kiindulva hogy sok szemét applikációval rakják tele a telefont amire pl nekem nincs szükségem és hogy amiatt belassulna. Jelenlegi telefonomon el sem merem képzelni mennyire lassú lenne az android, most suhan de már érződni sajnos hogy az erőforrás nem elég a mai fejlettebb applikációkhoz, plusz melegszik ezerrel ha pl egy Snapchat-et használok, vagy Messengert Youtube-al együtt.Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest