Hirdetés
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- DIGI Mobil
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
trobi28
addikt
válasz Georgie1224 #622 üzenetére
Nem akarok ünneprontó lenni, de használod Te ezt a készüléket?
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
trobi28
addikt
válasz Georgie1224 #634 üzenetére
Szép
Az enyém még új. Egyszer volt töltve. Kíváncsi leszek, ha beáll, mennyit fog bírni.
Nekem most 2 nap volt, 3 óra kijelzőidővel, de online mindig, automata szinkron stb.
Jó kis teló, mondom ezt úgy, hogy volt S5-öm is[ Szerkesztve ]
-
trobi28
addikt
válasz TheSuperben #1045 üzenetére
Találkoztam ezzel a hibával más telefonnál. Olyankor van amikor visszavált 4g röl 3 ra. Egy kis időre nem hívható Csak egy megoldás van rá, ha 3g vagy 2g re állítod. Olyan helyen fordul ez elő, ahol gyenge a 4g és ezért gyakran váltogat oda-vissza.
-
trobi28
addikt
A gyártói garanciás készüléket a Telemax szervizeli. Ők a Samsung szervize. Mondanak róluk jót-rosszat, nekem még nem volt bajom velük. Ha pl. megveszed az Emag-tól, akkor ha javítani kell, majd elviszik Romániába, mert oda valósi a cég és ki tudja hogy ki és milyen minőségbe javítja. Ezeknek az internetes áruházaknak álalába külföldi székhelyük van, nem üzemeltetnek ügyfélszolgálatot itthon. Így a garanciális ügyintézés is macerásabb, időigényesebb. Egyszer vettem egy laptopot ami ilyen helyről származott. Meghibásodott, majdnem 2 hónap múlva kaptam vissza. Na azóta én nem vásárolok ilyen helyről. A Telemax szállítással együtt (ők állják a díját, mert futárt küldenek) 72 óra alatt javítják Gyári alkatrészekkel javítják.
Szóval remélme édted a két garancia közti különbeséget?havelk: Olvasd el az apró betűs részt a garancia papíron. 1 év hardeveres, 1 év szoftveres garanciát szoktak vállalni, ami kb. egyenlő a semmivel
[ Szerkesztve ]
-
trobi28
addikt
válasz Probert75 #1085 üzenetére
Ez az első Androidos telefonja?
Nem újkeletű a jelenség, mert az Android sajnos nem támogatja kellőképpen a Bluetooth fülest, mert olyankor nem zárja le a kijelzőt a véletlen nyomogatást elkerülendő. Ilyenkor a beállított időn belül kapcsol le a kijelző.
Én erre GravityBox-ot használok, de ehhez kell root stb. Ez nem kezdő Androidosnak való
Neki megoldás lehet egy belebújtatós tok zsebben.[ Szerkesztve ]
-
trobi28
addikt
válasz hohoman73 #1189 üzenetére
Az elsőre: Téged megfigyelnek. Vedd ki az aksit, és taposd össze a telefonod azonnal (csak vicc volt ). Be van kapcsolva az a funkció, hogy amíg nézed a kijelzőt, addig ne kapcsolja le. Intelligens képernyőzárnak hívják, kikapcsolható.
Másodikra: karakter kódolás miatt van. Van olyan gyártó, amelyik tesz bele támogatást, és akkor nem számol fel ennyit, a Samsung nem Van rá megoldás. Írj fordított ékezetet és akkor normál karaktert számolBoldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
-
trobi28
addikt
Az alkalmazás kezelőben a mind-nél van 2 szoftverfrissítés. Az egyik közülük fagyasztható, és akkor nem tölti le
Ennek csak úgy van értelme, hogy reset, és miélött wifire csatlakozik a teló kifagyasztod, tuti nem szedi le[ Szerkesztve ]
-
trobi28
addikt
Nem teljesen értem, hogy mi a problémát csak sejtem
Gondolom a teljes képernyős mód zavar fektetett írásnál, de az első sort akkor is kell látnod, max az előző írásod nem. A teljes képernyős írásmód rootal kikapcsolhatóBoldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
trobi28
addikt
válasz mr.tóthberge #3798 üzenetére
A hiba nem a készülékedben van, hanem a környezetben. Takarítás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest