- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemesi69
addikt
Szia! sim kártya nélkül simán tudod frissíteni kiessel is. De ha már cm felé kacsintgatsz akkor gondolom az odin sem ismeretlen, azzal is feltudod tenni a gyári romot. Cm-ről nincs tapasztalatom sosem használtam, viszont ha garanciális még a készülék és felteszed a cm-t, a gari ugrott, billenni fog a knox. De csak úgy kíváncsiságból, minek a cm, ha van egy jó rá való 6.0.1 gyári, amivel nagyon jól muzsikál, jó ez költői kérdés volt, te tudod, viszont ha már nincs garancia, ennyiből rootolhatod is, ugyanott leszel mint a cm-l, ellenben nem lesznek bugjaid gyári romon. Ez az én véleményem, a döntés a tiéd
UI. A root is billenti a knox-t.
-
gekkoXT
senior tag
Nem bonyolult. A baloldalin látszik, hogy inkább kékes mint szürkeárnyalatos a fehér szín, míg a jobb oldali természetesebb, nagyon kicsit melegebb árnyalatú, de sokkal inkább tiszta fehér.
Ha egyénileg neked a kékes fehér tetszik, akkor ok. De az igazsághoz hozzá tartozik, hogy a jobb oldali kijelző alacsonyabb fényerőn van, ezért tűnik szürkésebbnek, de alapvetően sokkal inkább színhelyes, mint a baloldali.
-
ben11
őstag
Kicsit sárgás az A3, de az ACE meg durván kékes. Persze így nem élőben nehéz bármit mondani, hisz az én monitorom is lehet rosszul kalibrálva..
Ma majd csinálok egy képet A3 kontra J1 2016 kijelzővel. Párom most kapta a J1-et, és sokkal szebb a fehér nála. Tartom, hogy nálam valószínű a rossz minőségű fólia az oka.
-
-
PACSA75
őstag
Igen, nekem duos om volt. Ha nem teszel fel cusrom romot, márpedig nem, mert nincs semmi jó, akkor nincs minek custom recovery, ha garis a teló, értelmetlenül ne kockáztass. Bár én probléma nélkül visszaáltam, de azért csak óvatosan. A touchwiz szokás szerint egy kicst erős ennek a középkategóriás készüléknek, én szerettem volna megszabadulni tőle, és elárulom a cm12 vel gyönyörűen ment, de a bug miatt bukta. Ha vásárlás előtt állsz figyelmeztetlek ennek a modellnek nagyon rossz a gps vevője, a legrosszabb amivel eddig dolgom volt. Kérdezted a wifit, azzal nincs gond. Óvatosan a vásárlással, én 35 ezerért vettem használtan, szerencsére 33 ért sikerült eladnom, többet nem is ér. De hozzáteszem szép készülék, és a megfelelő árért érdemes megvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest