- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nem nyílnak a Foldok?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mackoman
tag
Nekem folyamatosan be van kapcsolva a wi-fi ,a mobil net ,e-mail szinkronizàció 5percenként....nem kamu az aku idő ,tényleg nagyon jól bírja.Jelzem mint a korábbi hsz-ben,hogy átlag user vagyok,nem nyomkodom 5percenként,sem zenét ,játékot nem játszom rajta.Nekem volt hogy 48 órán keresztül ment töltés nélkül...úgy hogy használtam is,de ha valaki intenzívebben használja annak is simán az 1 napot ki kell bírnia.Nekem az első nap volt,hogy 22%-öt merült egy éjszaka ,csináltam egy gyári visszaállítást és azóta jó.Egyébként nem szerettem a Samu mobilokat (volt már sgs4-em,ami számomra rémálom volt),de ezzel most megvagyok elégedve.Hosszú idő után tértem vissza a droidra(félve).
-
mackoman
tag
Nekem meg tegnap kiirta hogy ,,kamera hiba,, amikor fotot akartam volna csinálni.Csak ujrainditas segitett rajta.Ehhhh....nincs tokeletes mobil..
Nekem most nagyon jól beállt az aksi,bar azt vettem észre van mikor jobban merul,de nalam alvóban 5ora allatt merul kb 1-2 %-ot....de ez is valtozo...
-
mackoman
tag
Olyan hogy Google play,meg google újságos stb szinkronizációt kilőhetem?mert nincs rá szükségem,és talán ezzel az akku idő tartamàt is megnövelhetem.....
-
mackoman
tag
Még egy kerdésem lenne.A flipboard-ot ki lehet kapcsolni,szabad?Mert zavar egy picit,és ha igen,hogy tudom?
Hálás koszonet. -
mackoman
tag
Srácok,nem tudom mi tortent,de toltam egy reset-et,utána bekapcs,majd feldobott egy rendszer frissitést,és jó lett..Kb:óránként alvó modban 1%-ot merul.Nem rossz szerintem ha nyomkodom,akkor sem veszesen merul,szóval pillanatnyilag oke.Most nem is huztam le semmit a play store-ból.Koszonet mindenkinek aki segített!!
-
mackoman
tag
Semmi extra appot nem raktam rá,skype ,here maps,spotify,mást nem,...nem hallgatok zenet,nem jatszom rajta...esetleg kilohetem a play zene szinkronizacíót?meg azokat amikre nincs szuksegem?Nem hiszem ,hogy szar lenne,max olyan alkalmazas fut ami eszi az aksit,lehet,nyomok egy resetet,és ha nem javul viszem vissza holnap.
-
mackoman
tag
Vazze,ok ,hogy az aksi bejàratos,de este 11kor levettem a töltöről ,100%-ön àllt,reggel 5-ér lecuppant 78%-ra.Normàlis ez?
-
mackoman
tag
Màr megvan....èn voltam gyagya....
-
mackoman
tag
Én ma vettem egy ilyet,minden fasza,de tényleg nem vilàgit az érintő kijelző gombok?mert ha vilàgitani kellene ,akkor vihetem vissza,mert szar.pls. Help...köszönöm .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Renault, Dacia topik
- Vírusirtó topic
- Nintendo Switch 2
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Nem nyílnak a Foldok?
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest