-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ben11
őstag
válasz
andriska413 #4714 üzenetére
Nekem is volt ilyen, aztán találtam egy sokkal jobb naptár widgetet a playen, így probléma megoldva.
Egyébként az nincs olyan telefon,ami egy frissítés ne zavarhatna össze, legyen az droid, ios..
-
gekkoXT
senior tag
válasz
andriska413 #4714 üzenetére
nálam az egész naptár widget látszik szerencsére
-
szemesi69
addikt
válasz
andriska413 #4708 üzenetére
Mi a gond vele?
-
szemesi69
addikt
válasz
andriska413 #3656 üzenetére
Köszönöm
-
ancsako
tag
válasz
andriska413 #3189 üzenetére
igen, egyszer én is belefotóztam a tutiba! Utána ott nézegettem, hogy mitől ilyen homályos a széle??? bakker mire rájöttem mekkora hülye vagyok... -
ancsako
tag
válasz
andriska413 #3167 üzenetére
Ilyenem van fehérben!
-
cigam
titán
válasz
andriska413 #3172 üzenetére
Eddig csak nyitott ablakost láttam. Azokon megoldható?
-
cigam
titán
válasz
andriska413 #3170 üzenetére
Esetleg egy bt hedset, vagy autós mód(Amikor egy csöegés után felveszi a készülék, nemtudom hogy hívják itt pontosan ezt a funkciót). Nem lehet feltornázni a kis ablakba a felvevő gombot?
-
cigam
titán
válasz
andriska413 #3167 üzenetére
Nekem se a szívem csücske ez a kihajtható tok fajta, de nap mint nap az utolsó képen látható módon kitámasztva nézek TV-t rajt.
-
cigam
titán
válasz
andriska413 #3132 üzenetére
Esetleg az okosóra topic-ban tudnak többet segíteni.
-
voyager4.4
senior tag
válasz
andriska413 #3130 üzenetére
Azért nem egy ilyen után kell megítélni az okosóra piacot.
Ez tényleg nem ér pénzt. Egy pebble viszon komoly cucc, nem egy kategória, pedig mind2 okosóra.
Nekem még a munkámhoz jó is lenne, de szegény pebble nagyon csúnya, irodába emberek közé nem hordhatom. -
AliasB
senior tag
válasz
andriska413 #3128 üzenetére
Te jó ég milyen színek ezek
És nagyobb nincs belőle ami nem csak 5cm vastag?
Ahogy a videón láttam nem kell hozzá nagy nyelvtudás
asszem meggondoltam magam
mégsem akarom kipróbálni
-
AliasB
senior tag
válasz
andriska413 #3126 üzenetére
erről most az "Egy rém rendes család" egyik jelenete jutott eszembe
Számítógépet vetetlen Al-el és amikor Kellynek mondják ő visszakérdez, hogy "De jó és milyen színű lesz?"
De viccet félretéve zöld ne legyen mert az nem tetszik
jobb a kék akkor már
A linket megnézve nincs is belőle zöld
de kék sincs
van fekete, fehér és piros
"A pisztácia elfogyott csokoládé nem is volt"na miből idéztem
-
AliasB
senior tag
válasz
andriska413 #3124 üzenetére
Azt mondják, hogy az ár tükrözi a minőséget
és ha ez 1665ft az akkor nem tudom milyen lehet
lehet csak egy fényképet küldenek róla
Ui.
e rendeld már meg mert kíváncsi vagyok
-
AliasB
senior tag
válasz
andriska413 #3122 üzenetére
Attól, hogy kínai még lehet jó
-
AliasB
senior tag
válasz
andriska413 #3120 üzenetére
Ha rád maradna küld el nekem is két hétre kipróbálni (annyi idő alatt megunom én is) aztán visszaküldöm neked
-
AliasB
senior tag
válasz
andriska413 #3118 üzenetére
Pedig hamar lecseng náluk az újdonság varázsa aztán majd csak porosodni fog a polcon
természetesen nem akarok semmilyen tanácsod adni de én megmondanám neki, hogy nem kap okosórát
még jó, hogy nem egy ps4es kell neki 500 játékkal
még a végén elkényezteted
(vicc volt ne vedd komolyra)
-
ben11
őstag
válasz
andriska413 #3114 üzenetére
Én egy fillért nem adnék azért az óráért, de nekem már az okosórával, mint koncepcióval is bajom van.
-
mateus
senior tag
válasz
andriska413 #2933 üzenetére
Okozhatja bármilyen progi, ezért ajánlott egy gyári visszaállítás, ez többnyire megoldja.
De pl. ugyanígy rendszer frissítés után is ajánlott, mert jelentkezhetnek idegesítő problémák.Persze ha továbbra is fent áll, akkor foglalkozzon vele a szervíz, ha garis a teló!
-
janoskaz
csendes tag
válasz
andriska413 #2930 üzenetére
Szia!
Nincs különbség a tokoknál. -
mateus
senior tag
válasz
andriska413 #2928 üzenetére
Legegyszerűbb lenne ha kipróbálnál egy külső ébresztő appot, rengetegen használják pl. a Timely-t (én is, problémamentesen évek óta). Egy ilyen szoftveres dolog miatt nem fogna új telefont adni.
Vagy gyári visszaállítás? A legtöbb szoftveres problémát megoldja (Beállítások->Mentés és visszaállítás->Gyári adatok visszaállítása) -
szemesi69
addikt
válasz
andriska413 #2930 üzenetére
Soha nem használtam tokot, ebben nem tudok segíteni sajnos.
-
szemesi69
addikt
válasz
andriska413 #2928 üzenetére
Csináld meg a gyári vissza állítást mindenképp, nálam jó az ébresztés. Ha utána sem változik, akkor odinnal húzd újra, ha az sem oldja meg, akkor érdemes szervizzel próbálkozni, de ők is csak szoftvert fognak frissíteni.
-
AliasB
senior tag
válasz
andriska413 #2690 üzenetére
Nem ezt. A beállításoknál a mentés és visszaállítás résznél a gyári adatok visszaállítása
nem kell bonyolult dolgokra gondolni
nem akarjuk, hogy az a knox akármi problèmázzon
-
AliasB
senior tag
válasz
andriska413 #2686 üzenetére
A3nál a reset marad a vèdelme miatt
az egyértelmű szerintem
-
szabeska
addikt
válasz
andriska413 #2682 üzenetére
Csak uj szoftvert tesznek ra, azt Te is meg tudod csinalni.
-
AliasB
senior tag
válasz
andriska413 #2679 üzenetére
Szia. Ez biza probléma. Nekem semmi problémám sincs a gyári ébresztővel pedig hétköznap arra kelek. Szerintem üzenj a pápának, hogy kezdje meg az aggódást
-
senior69
tag
válasz
andriska413 #2673 üzenetére
Hmm ez érdekes. Én nap mint nap telefonra kelek fel ébresztőre és soha nen tapasztaltam ilyet 😕
-
mateus
senior tag
válasz
andriska413 #2673 üzenetére
Milyen ébresztő appot használsz?
Ha a gyárit, akkor próbáld ki a timely-t pl., hátha azzal nem csinálja. -
viktorhu
veterán
válasz
andriska413 #2483 üzenetére
Ez szerintem lollipop 5.0 feature, nekem a nemsamsungom ugyanazt csinálja.
-
gebol18
csendes tag
válasz
Volt, bár nekem az egész kijelzo ugrál (begyagyul) olyankor az segít, ha kinyomom a telefont majd felebresztem, akkor működik. Bevittem szerelokhoz, es nagyon okos ember azt mondta, hogy ez ilyen.. Szemébe röhögtem es eljottem. Nem egy okostelefonom volt egyik se csinált ilyet. Bizom benne, hogy az egyik fórumozonak igaza van, hogy "loli bug" es 6.0-val kiheveri ezt a betegséget, ha kijon persze..
-
parkr
őstag
válasz
andriska413 #2517 üzenetére
mi olyan jó ebben a boltban? máshol olcsóbban is kapható bolti garanciával [link]
-
janaman01
addikt
válasz
andriska413 #2510 üzenetére
ezekszerint a dual simes ben van 1.5 gb ram ?
-
mateus
senior tag
válasz
andriska413 #2509 üzenetére
Már írtam (és többször is tapasztaltam személyesen), hogy más árak vannak a Mediamarkt webshopban és más az üzletekben. Saját szememmel láttam a sima A3 változatot kiállítva, menüben lecsekkoltam
-
andriska413
tag
válasz
andriska413 #2509 üzenetére
Bocs, nemjól néztem, 1+1 ár más
siettem
Ebben 1,5 van:
[link] -
Raiu
tag
válasz
andriska413 #2505 üzenetére
Nem feltétlenül volt vele gond. Lehet szétszerelésnél megsérült. Ebben az esetben is cserélni kell nekik. Viszont a cserét fel kell tüntetni ebben az esetben is.
-
szemesi69
addikt
válasz
andriska413 #2502 üzenetére
Igen, teljes kijelző csere.
-
andriska413
tag
válasz
andriska413 #2502 üzenetére
Nem panelt, plexit akartam írni
-
szabeska
addikt
válasz
andriska413 #2485 üzenetére
passz :/
-
szemesi69
addikt
válasz
andriska413 #2485 üzenetére
Kapsz munkalapot, rajt lesz mit csináltak vele. A telefonos nem tud semmit ő csak időpontot egyeztet. Nekem 6x volt náluk az s4 mini.
-
szabeska
addikt
válasz
nekem a nexus 7 csinalta ezt, lolli hiba.
-
anonym1s
őstag
válasz
andriska413 #2465 üzenetére
Az a masodik prima, ilyesmire gondoltam es nem is draga. Lehet veszek egybol kettot, hogy ha eltorne a keret, legyen masik
-
gekkoXT
senior tag
válasz
andriska413 #2465 üzenetére
A második tok, nagyon jó lenne, de nekem gyorsan elrepedt a hangerő gomb környékén a műanyag keret és utána kuka lett.
-
anonym1s
őstag
válasz
andriska413 #2452 üzenetére
Tudsz ajanlani valami ehhez hasonlo tokot.
Paromnak ilyenben van az s5, hibatlan, csak ilyet nem talalok a3-hoz. -
janaman01
addikt
válasz
andriska413 #2416 üzenetére
Pc n legbiztosabb modszer a h2testw progival. Jo pár óráig teszteli de tutira megmondja hogy fake e vagy sem...
( sajnos már jártam meg fake kartyaval pc minden 32gb nak latta, de ez a progi megmondta a tutit.. 8gb os volt valoban és marha lassú) -
cigam
titán
válasz
andriska413 #2412 üzenetére
A leg1szerübb, ha a chkflsh programmal lefuttatsz egy írás-olvasás tesztet.
-
mateus
senior tag
válasz
andriska413 #2412 üzenetére
Eredetinek tűnik, mennyibe került?
-
TZS03
csendes tag
válasz
andriska413 #2369 üzenetére
Nekem is volt gondom a Kingstonnal, azóta samsung van, azzal több mint 2 éve nincs bajom.
Az oldal tetején van vmi kérdőív amit ha kitöltesz és ha az első 1000 kitöltő közt vagy , kapsz egy 16gigàs samsung memóriakártyát. Egy próbát megér, hátha bejön. -
viktorhu
veterán
válasz
andriska413 #2353 üzenetére
Az olcsóbbnál benne van a leírásban, hogy kamu a kapacitás:
Cards will vary in capacity and speed as they are factory formatted in bulk and so real capacity will vary from 8GB to 64 GB.
Ez azt jelenti, hogy valami kis kapacitású cuccot újraformáznak 64G-ként, és ezzel nem az a baj, hogy nem tud annyit, hanem hogy a rendszer nem veszi észre, hogy megtelt, és amikor mentesz rá valamit, felülírsz régi cuccot.
Hogy a logó rajta van-e, az csak annyi, hogy rárakták-e, nyomtatni mindent lehet. Kevesen csinálnak memóriát, szóval akármilyen márkájút vagy márkátlant veszel, ugyanattól a pár nagy gyártótól származik a chip maga.
A Samsungos korrektnek tűnik, az ára is reális. Paypallal fizetsz, megkapod, azonnal teszteled egy tesztelő programmal, és ha bármi van, reklamálsz, visszakapod a pénzed (beleteszed a screenshotot a teszteredményről). De ennyiért már valós kapacitást szoktak árulni).
Én innen vettem még a nyáron egy 64 gigásat, azóta is probléma nélkül használom, a 32 gigás belőle 9 dollár 40 cent:
http://www.aliexpress.com/item/LD-Micro-SD-Card-Memory-Card-8GB-16GB-32GB-64GB-128GB-TF-Trans-Flash-Card/32340753940.html
-
mateus
senior tag
válasz
andriska413 #2353 üzenetére
Én nem ajánlanám ilyen helyről memóriakártya rendelését, sokan írják, hogy valójában nem tudják azt amit ígérnek
Plusz a minősége is kétséges, kitudja mennyi adat tűnik el róluk idővel.
Itt hardverapron rengetegen árulnak a bolti ár feléért márkás, megbízható kártyákat, többször vettem már én is, semmi baj velük.
Hardverapro memóriakártyák -
mateus
senior tag
válasz
andriska413 #2335 üzenetére
Class 10-est ajánlanám, azok sebességben is szuperek.
-
robyg
senior tag
válasz
andriska413 #2287 üzenetére
A facebookot nekem is rakja fel.
Minden mást pöpecül felrak/frissít , de a facet valahogy nekem se csípi.
Ui.: Lehet a teló érzi a facel való érzelmemet.
-
szemesi69
addikt
válasz
andriska413 #2290 üzenetére
A kingston élettartam garanciás úgy tudom, persze hogy jó. Mondjuk én sose a márkát néztem, inkább az ára érdekelt, az olcsó sd-vel se volt gondom soha.
-
szemesi69
addikt
válasz
andriska413 #2287 üzenetére
Nekem nincsenek ilyen gondjaim, face app nálam nincs, böngészőből szoktam facéra felmenni. Próbálj egy biztosan müködő sd kártyát beletenni.
-
szemesi69
addikt
válasz
andriska413 #2285 üzenetére
Sd hiba lehet.
-
andriska413
tag
válasz
andriska413 #2284 üzenetére
-
AliasB
senior tag
válasz
andriska413 #2176 üzenetére
Egész jók lettek ezek a képek is
jobban bírja a mozgást, mint gondoltam
-
AliasB
senior tag
válasz
andriska413 #2173 üzenetére
Na jó de a mozgást nem bírja a kamerája. Esetleg kötözd le őket vagy valami. A pillanatragasztó is sokat segíthet a kép elkészítésében.
-
AliasB
senior tag
válasz
andriska413 #2170 üzenetére
Na ezek nagyon jó képek lettek
ügyes vagy
-
AliasB
senior tag
válasz
andriska413 #2166 üzenetére
Mivel pécsi vagyok így ott csináltam igen
a beállítások amiket használok azok a következők: Vaku mindig be kivéve ha valami vissza tudja verni, mérési módok mátrix, ISO 100 vagy auto abban az esetben ha van sok kinti fény (mert akkor ő ezt 50esig visszaveszi) viszont sötétben is maradhat auto az ISO de akkor felüti a fejét a képzaj. Az ISO minél alacsonyabb annál kevesebb a képzaj így erre kell törekedni. Azért is kell mindig a vaku aminek a használatával lejjebb lehet tornázni az iso értéket anélkül, hogy túl sötét legyen.
Ez a három dolog a jó képek titka leginkább
-
AliasB
senior tag
válasz
andriska413 #2163 üzenetére
-
AliasB
senior tag
válasz
andriska413 #2161 üzenetére
Nem köszönöm én a kép minőségére gondoltam
-
AliasB
senior tag
válasz
andriska413 #2157 üzenetére
Jó kép
-
AliasB
senior tag
válasz
andriska413 #2149 üzenetére
Egy telefon nem veheti fel a versenyt semmilyen fényképezővel ezt mindenki tudja
nem is szabad ezt várni tőle
De a telefonokhoz képest nem csinálnak rossz képet. Igazából a tapasztalatom az, hogy 0-20méteres távolságra jó álló képet csinál
mozgás ne legyen mert azt nem bírja semennyire. A markója viszont kiváló. Aki nézte azt a pár képet amit csináltam vele azok magukért beszélnek.
-
gekkoXT
senior tag
válasz
andriska413 #2135 üzenetére
Főoldalra widgetként lehet kirakni egy nagyító nevű funkciót. ezzel szuperközeli képek készíthetők. nem teljesen fényképezőgép a fő célja, de van külön gomb arra, hogy kép készítése, és ha tetszik, elmentése.
-
szemesi69
addikt
válasz
andriska413 #2140 üzenetére
A telefon simán ki tudja nyírni a memóriakártyát sajnos
-
szemesi69
addikt
válasz
andriska413 #2138 üzenetére
Csinálj pár képet a telefon memóriába mentve, ha ott jó, akkor a memóriakártya lesz a hibás. Ez most A3-al, vagy s4 minivel készült?
-
senior69
tag
válasz
andriska413 #2130 üzenetére
Jól látod nem lóg ki a kamera sem
-
ancsako
tag
válasz
andriska413 #2121 üzenetére
... ja igen! Ha rendelsz, nagy betűvel írd be a kérésed, hogy A3-ra küldjék!!! Mert nekem mire megjött, A7-re küldték. (Mondjuk nekem ez így pont jó is volt, de neked nem lesz az!
)
-
ancsako
tag
válasz
andriska413 #2121 üzenetére
Egyáltalán nem! a hátoldala mágneses, így ha becsukod az ajtót, érzed hogy odakapja.
Kinyitva dettó. Még sokszor a hátlapról úgy kell leválasztani, hogy bezárjam!
Nagyon tuti! És ami nekem fő szempont volt, hogy nem bele kell ragasztani a telefont.
Szerintem az csúnya munka. Így meg egy hajszál vékony átlátszó szilikonban van, ami védi a széleket/éleket is!
-
ancsako
tag
válasz
andriska413 #2101 üzenetére
Nekem a KLD oldalra nyílós nagyon jó! Mágneses, tehát a fedél is rázáródik annak ellenére, hogy nincs pánt rajta!!! Illetve ha a hátára fordítod, akkor is. Nem liffeg össze-vissza!
http://www.aliexpress.com/item/KALAIDENG-Brand-SUN-Series-PU-Leather-Card-Case-For-Samsung-Galaxy-A3-A300-Flip-Funda-Book/32321005875.html
-
ancsako
tag
válasz
andriska413 #2048 üzenetére
Úgy van kialakítva, hogy a kamera szélére rásimul a tok anyaga. Így ha leteszed, egyáltalán nem a készülék kamera pereme kopik-ütődik. Engem például első pillanatban még tok nélkül ez nagyon zavart. Ha letettem, azonnal a kamera pereme érte az asztalt.
-
AliasB
senior tag
válasz
andriska413 #2070 üzenetére
Biztos leszedett pár jóképességű ram zabáló alkalmazást amik indokolatlanul belassítják szerencsétlen telefont
értem itt a fészbúk és társait.
még jó, hogy én nem élek ilyenekkel
-
AliasB
senior tag
válasz
andriska413 #2065 üzenetére
Legalább aki megvette az jól járt mert újszerű készüléket kapott
én nem őrizgetem másoknak
szeretem úgy használni ahogy nekem kényelmes és szemet gyönyörködtető
tok és fólia nélkül
no nem mint ha nálam annyira sérülnének a telefonok ezek nélkül
amire eladó sorba kerül addigra úgy is padlón lesz az ára. Minden egykori drága telefon így jár hisz fejlődik a technika
-
laca7909af
tag
válasz
andriska413 #2048 üzenetére
A gyári Samsung Protective Cover védi a kamerát is, abból nem lóg ki a lencse és mindenhol patentul illeszkedik.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
andriska413 #2017 üzenetére
Vírusírtó:sokan azt mondják, hogy nem kell, ha csak a Play áruházból telepítesz.
Viszont ha böngészel, akkor az adathalász oldalak ellen véd egy ilyen program.
Illetve egyre több kártevő létezik androidra is.
Én a McAfee ingyenes változatát javaslom (a céges telefonokat ez védi), vagy az Eset termékét újságos kóddal. -
senior69
tag
válasz
andriska413 #2017 üzenetére
Ebben az inteligens kezelőben van vírusvédelem is, de szerintem felesleges ilyesfajta külső alkalmazasokat telepíteni
Ui:. Szerintetek kell egy teljes visszaállítás a frissítés után, mert ez nem főverzió váltás volt ugye
-
ToZo85
tag
válasz
andriska413 #2009 üzenetére
Igy tudod kivenni a skype jelet: Beállítások/értesitési beállítások/Skype állapot.Itt állítsd "ki" állássba és eltünik a skype jel az értesítési sávból.
-
AliasB
senior tag
válasz
andriska413 #2009 üzenetére
Én sem használok skypet de valaki aki használja biztos meg tudja mondani
-
szemesi69
addikt
válasz
andriska413 #2004 üzenetére
Nem használok skyp-ot jelenleg, nincs a telefonomon, el lehet tüntetni, de így fejből nem jut eszembe, hogy kell, felrakni meg nem szeretném. Talán más használja és segít neked.
-
Raiu
tag
válasz
andriska413 #1998 üzenetére
Igen erre. Így lehet egy kézzel kezelni,ha a másik éppen foglalt. Én pont elérem az összes sarkot így,ha szükséges az A5 készüléken. Emiatt nem kellett lemondanom az A5 előnyeiről.
-
AliasB
senior tag
válasz
andriska413 #2001 üzenetére
Én mondtam, hogy sokkal barátságosabbak a méretei az A3asnak
Hiába jobb az A5 ha hatalmas. És sok telefonnak pont ez a baja, hogy túl nagy.
-
szemesi69
addikt
válasz
andriska413 #2001 üzenetére
Fontos a jó beállítás, arra ügyelj
Beállítás, nézd át, ha e szerint csinálod, nem lesz gondod vele:
https://drive.google.com/folderview?id=0B9Hi5hiDneP7VFptU1lPMmVab28&usp=sharing
-
AliasB
senior tag
válasz
andriska413 #1998 üzenetére
Szerintem úgy kell elképzelni, hogy bekapcsolod az egykezes használatot akkor jön valaki a samsungtól és hátraköti az egyik kezed így csak egyet tudsz használni
-
Raiu
tag
válasz
andriska413 #1995 üzenetére
Hali
Nekem nincs A3 készülékem. Viszont van kettő darab A5 itthon. Ha a mérete zavar, hogy egy kézzel nem tudsz hívást indítani, akkor így nézzél meg egy A5 készüléket :
Beállítások -> kijelző és háttérkép -> egykezes használat (pipa) -> majd aktiválod a bemutatott mozdulattal.
Én sűrűn használom ezt a beállítást. -
szemesi69
addikt
válasz
andriska413 #1995 üzenetére
Ha kérsz futárt, csere készüléket is lehet kérni a szerviz idejére, akkor meg minek várni? Írd le nekik, hogy brutálisan merül, meg az sd kártyás hibát, meg ami eszedbe jut
-
szemesi69
addikt
válasz
andriska413 #1988 üzenetére
2 év szerintem, my samsungon regisztrálva van? Ha nincs regisztráld, mert prémum assistance jár hozzá, magyarán futár jön házhoz, viszi szervizbe, javitás után vissza hozza, ez pár nap alatt megvan. Ha beviszed a telenorhoz az minimum 2 hét vagy több.
-
szemesi69
addikt
válasz
andriska413 #1986 üzenetére
Ha egy kártyát már tönkre tett, szerintem a telefonban lesz a hiba.
-
szemesi69
addikt
válasz
andriska413 #1981 üzenetére
Ez nagyon gyenge, ezért volt az s4 minim 6x szervizben, mire csere utalványt kaptam. Az A3 többszörösen odaver neki akku időben. Sok az android rendszer használati százaléka, A3- nál nem fogsz ilyent látni.
-
AliasB
senior tag
válasz
andriska413 #1977 üzenetére
Az A5 mivel nagyobb (140x70) így nagyobb a kijelzője, nagyobb az akkuja, több RAM van benne és a kamerája 13MP ennyi a különbség. De nekem az már tepsi méret. Amúgy jobb az A5 ez egyértelmű. Mostanság annyira nem vagyok képbe a telefonokkal, mint régen ezért nem tudom ilyen normál méretbe mik vannak amik jobbak.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
andriska413 #1977 üzenetére
Az A5-nél lehetett arról olvasni, hogy hívás közben visszhangzik.
De lehet, hogy csak egyedi esetek.
Az A3-nál nem találkoztatok ezel a jelenséggel?
Nekem tetszik az A3-is, de most 4,7"-os LG L90-es telefonom van, s úgy gondolom, hogy a 4,7-5" böngészéshez egy kicsit jobb méret, így inkább az A5 felé hajlanék. -
AliasB
senior tag
válasz
andriska413 #1967 üzenetére
-
szemesi69
addikt
válasz
andriska413 #1974 üzenetére
-
szemesi69
addikt
válasz
andriska413 #1970 üzenetére
A-t akartál írni
nem fogod megbánni, nekem is kis kezem van és boldogulok vele
-
ancsako
tag
válasz
andriska413 #1962 üzenetére
"jobbra ne számítsak"??? Aki ezt mondta, nem használta mindkét telefont, hidd el nekem!
Én is S4 miniről, ahogyan szemesi kolléga is direktbe arról a készülékről váltott. Hidd el, óriási a különbség!!! -
ancsako
tag
válasz
andriska413 #1948 üzenetére
IGEN! Én az S4 mini 7 hónapos kínlódása után vettem az A3-at! Zongorázni lehet a különbséget!
Válts bátran! Elégedett leszel!!!
-
AliasB
senior tag
válasz
andriska413 #1965 üzenetére
Ha viszont sok jó képet szeretnél akkor érdemes lenne egy normális fényképezőt használni. Én úgymond lényegtelen képeket lövök vele amiknél nem számít, hogy milyenek. Azoknak tökéletes a telefon is.
-
AliasB
senior tag
válasz
andriska413 #1962 üzenetére
Pedig ez a kamera nem szereti a mozgást sajna ahogy egyik telefonos sem. Nem is tudom melyik bírja a legjobban a mostani telefonok közül mert nem csinált még soha senki ilyen telefonos tesztet. Pedig igény az volna rá.
-
Attila57
tag
válasz
Szia Andriska! Én sima S4 miniről váltottam. Mivel tegnap vettem a telót, érdemlegeset még nem tudok írni. A kamerája szerintem jobb mint a minié. A belső memória a duplája 16 Gb.
-
szemesi69
addikt
válasz
Már a másik fórumon is írtam neked, én s4 miniről váltottam, ez sokkal jobb, de nem igen reagáltál rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Renault, Dacia topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Házimozi haladó szinten
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged