- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepe79
addikt
Remélem, hogy az utóbbi.
Az Ace4 is mikor kijött, fél évig azt mondogatták a topikjában, hogy biztos megkapja a Lollipopot, mert 64 bites Snapdragon procit kapott, aztán egy büdös kumma főverzió-frissítés nem jött ki rá, azóta is KitKat-en van.
Úgyhogy én számoltam azzal, mikor A3-at vettem, hogy valószínűleg a Lollipop lesz az utolsó Android rá, mondjuk az lehet, hogy 5.x-en belül még csiszolnak rajta kicsit, ha meg esetleg jön a 6.x Marshmallow, akkor az örömteli.
-
Kami11
őstag
Örömmel olvasom a tapasztalataidat, kicsit féltem a Lollitól, de így már bátrabban vágok majd neki a frissítésnek, ha a Telenoros verzió megjelenik OTA-n. Ha bármi tapasztalatod lesz a későbbiek folyamán, szívesen olvasnám itt a fórumon!
Köszönöm az infót amit eddig leírtál!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- iPhone 13 Pro / 256GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (198)
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független 100% hibátlan új akku
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged