-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laca7909af
tag
válasz
zalsmony #2053 üzenetére
Én az LG Leon-nál sem használtam (GG3), ennél sem használok (ez meg ugye már Gorilla 4-es üveg, ami többet tud minden téren a GG3-nál.
A HTC 310-esemen sem volt fólia (azon is Gorilla Glass 3 van) , több mint 1 év alatt 1 hajszálkarc sem lett rajta (bebújtatós tok volt ahhoz is csak). -
AliasB
senior tag
válasz
zalsmony #2053 üzenetére
Nekem az sincs rajta
sokkal szebb a képe fólia nélkül
2évnél tovább úgy sem használom a telefont. Amikor eladom pont nem fog érdekelni, hogy aki megveszi annak karcmentes telefonja lesz-e
én használjam úgy ahogy nekem jó és így szebb a képe nekem így tetszik
amúgy karcálló a kijelzője úgy tudom és max egy két apró hajszálkarc lesz rajta. Ezt azért merem kijelenteni mert az LG telefonomon is szinte észrevehetetlen nagyon kis karcok vannak amik napfénynél kikapcsolt kijelzővel is csak nagyon nehezen vehetők észre. Ennél is erre számítok kb 2év múlva.
-
gekkoXT
senior tag
válasz
zalsmony #892 üzenetére
Mindenképp tájékozódj, hogy a kedvelt alkalmazásaid kompatibilisek-e az új verzióval. Nekem több olyan app is van ami nem megy az újon sajnos. Ezt mondjuk nem is értem miért lehet. Nem lenne szabad ilyennek történni, mert a maga alatt vágni a fát klasszikus esete szerintem. Csak csalódott felhasználókat szül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- iPhone topik
- Horgász topik
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- Nintendo Switch 2
- Medence topik
- PR-Telecom
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest