- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kimpepevok
tag
válasz
szemesi69 #3105 üzenetére
Nem birtam magammal, és szórakoztam vele.
Szoftveres hiba lehet ez! Csak, hogy tiszta legyen, próbálkoztam már újraindítani sikertelenül.
De megvan a megoldás!
Beállítások/Nyelv és bevitel/Értesítés felolvasása
Itt én bepipáltam a kedvenc partnereket és az S tervezőt. Tök jó volt, hogy felolvasta, ha pl anyám hívott...
Kiszedtem a pipákat, újrainítottam és most jó!
Az a poén, hogy a hiba nem azonnal jelentkezett.
Remélem, ha valaki ugyenezt szívja, megtalálja a bejegyzésemet.
Üdv. és köszi!
-
Rolee87
tag
válasz
szemesi69 #3080 üzenetére
korábban sem volt mert rögtön az első bekapcsolásnál frissítette a rendszert és azóta ilyen,elötte esélyem se volt látni milyen volt.Az előző sima a3-nak is más volt a menüje,ennek elég fura olyan egyszerű az egész.A használati utasításba is benne van hogy beállításokba van a mozdulatok és gesztusok funkció,és ezt tudom is az előző a3-ból,de itt konkrétan nincs ilyen menüpont,még így se hogy odin-nal rátettem ugyanazt!Nem tudom mire vélni a dolgot,remélem ír valaki valami hasznosat
Neked meg köszönöm a segítséget! -
Rolee87
tag
válasz
szemesi69 #3075 üzenetére
Megvan, ROM a regiókod vagyis román.Most szedem éppen elég lassan jön le.
Odin-ról egy gyors leírást tudsz linkelni ahol egyszerűen levan irva a használata?És köszönöm!Csináltam közbe recowery-be egy factory resetet,a vakuzás megszünt,viszont a beállításokba sehol nincs a mozdulatok és gesztusok funkció.
-
AliasB
senior tag
válasz
szemesi69 #3002 üzenetére
De pont ezt mondom, hogy ez a voda lefedettségi térképe nagy kamu mert emlékszem amikor írtam nekik, hogy hol nincs térerő (utazás közben néztem) még fel voltak háborodva, hogy hogy mertem ilyet írni nekik. Szóval ennyit a lefedettségről és az ügyfelekhez való hozzáállásukról. De a céges előfizu miatt mégsem váltottam.
Velem még régebben basztak ki a telenornál amikor még pannon volt a nevük. Odacsábítottak a korlátlan nettel aztán megszüntették de akiknek megvolt azoktól nem vették el. Na de aztán apránként mégis mert nekem is egyszer csak jött egy sms hogy lemondták a net szolgáltatást. Felhívtam őket hogy ezt mégis hogyan gondolják és mondták hogy ó sajnálják de nem tudják visszakapcsolni mert már nincs korlátlan net csomagjuk. Na még aznap váltottam szolgáltatót. Ennyit a telenorról. De mondom akkor még nem volt sehol máshol korlátlan net és ezzel csábították oda az embereket amit aztán elvettek ilyen aljas módon. Azóta minden bizalmam elveszett irántuk és ez így is van azóta is.
Én nem fogok semmilyen hülyeségidőt aláírni mert ha úgy gondolom, hogy váltani akarok akkor váltok és nem fogok fizetni nekik emiatt.
-
domerator
veterán
válasz
szemesi69 #2998 üzenetére
Nem is az A3-ra ertettem a gagyit.
Sajna az volt a benyomasom hogy csak a latszat van meg (terero kijelzes, 4g vagy 3g ikon) de net az nyista, es mivel van terero es net kijelzes is a telefonon, igy reklamacio is ugrott.
Mostanra egyebkent jobb a helyzet, de mar keso, atmentem upchez a korlatlan net miatt.
-
-
-
bajzal
őstag
válasz
szemesi69 #2823 üzenetére
Csak azért szerettem volna, visszarakni, hogy úgy hátha jobb a gps. Mert elég pontatlan és lassan talál jelet. Bent a lakásban pl alig akar felcsatlakozni, kint pedig néha pontatlan. Van, hogy megyek autóval, bekanyarodok és még egy kis ideig leragad a sarkon a nyíl, hogy ott vagyok, közben már rég bekanyarodtam.
-
taranis
addikt
válasz
szemesi69 #2773 üzenetére
Hehehe, ez jó volt, "igazán nem mondhatok véleményt róla, mert nekem sose volt", és csak egy kicsit kellett visszapörgetni ehhez: "Most nem leszek népszerű, de az ios egy drága fos, ingyen se kellene, pont." Nagy mókamester vagy te
Persze valamelyest egyetértek, nekem volt Iphone, de a droidot jobban szeretem, törődni kell vele, viszont meghálálja.
-
galaxys80
veterán
válasz
szemesi69 #2768 üzenetére
Az én SGS-em tejbe-vajba volt fürösztve ahogy a többi telefonom is. Szervizt enyém sem látott soha viszont mára hardveresen használhatatlan lett.
Én ezt a harcot sem értettem soha. Egy rendszer vagy gyártó iránt ilyen szinten rajongani szerintem nem normális dolog.
Én ráadásul most hová tartozom?A saját telefonom egy I6, a céges egy S2, a tabletem meg egy ősrégi Prestigio.
-
taranis
addikt
válasz
szemesi69 #2730 üzenetére
Szerintem valamit elnéztem anno, mert amúgy nem találomra írtam. Mindenesetre valóban super amoled van az A3-ban is. Viszont tényleg kevésbé élénkek a színei, mint az S Advance-nek voltak, ill. nekem Note2 van, az is élettel telibb. Nem tudom, hogy ez esetleg valami kontraszt beállítás kérdése csak, vagy tényleg kicsit más a kijelző.
-
anonym1s
őstag
-
anonym1s
őstag
válasz
szemesi69 #2584 üzenetére
Pofon egyszeru volt. Visszavittem a uzletbe es mondtam hogy csereljek ki mert ez rossz, nem lehet bekapcsolni.
Csaj megprobalta bekapcsolni de nem sikerult neki, majd bevitte hatra valakinek aki ugyesebben tud bekapcsologombot nyomni de az sem jart sikerrel, vegul adtak egy ujat
Viszont ezen mar alapbol lolli van, ami nekem nem jo, szoval szopas. -
anonym1s
őstag
válasz
szemesi69 #2573 üzenetére
Eloszor azt hittem az is mikrofon, aztan elvetettem mert nem gondoltam hogy 2 mikrofont raknak bele, de ez nem jelenti azt hogy keves a tudasom.
Regen igen sokat foglalkoztam telefonokkal es soha nem volt divat hogy a gyari fw tonkreteszi a telefont.
12-15 eve mobil telefonokkal foglalkozo embereket is megszivatott az A sorozatnak ez a downgrade hulyesege.
Azon kivul az alphamra es asszonykam s5 telefonjara is siman rament a 4.4.4 rom az 5.0.2-re.
Miert kellet volna gondolnom arra hogy ezt tonkrebassza a gyari fw downgrade?
Amugy mar nem lenyeg mert megoldottam a dolgot. -
mester1242
tag
válasz
szemesi69 #2562 üzenetére
A3 előtt volt egy galaxy smart II minim amiben nem knox volt hanem binary counter (majdnem tökugyanaz, számol a bütykölésnél, csak lehetett viszonylag egyszerűen nullázni). Addig szarakodtam saját romokkal meg miegyébbel, hogy megmakkant a teló, se download mode se recovery se semmi, gépredugva nem ismerte fel a rendszer sem az odin... a binary meg valahol 37 környékén mozgott éppen
Hát mondom ebbe én életet ne tudok már lehelni, de volt megoldás. Vodába be (ott vettem) boci szemek elő..." a tesó valamit bütykölt és meghalt a teló". Oké hozd be minden tartozékával megy gariba. Bevittem, de nem a saját dobozában, huawei töltővel meg ilyesféle huncutságokkal. Jött vissza egy hét után. Bemegyek érte, mondják, hogy ez meg lett bütykölve és ugrott a gari. Akarom-e a saját zsebemre javíttatni? Ekkor már láttam, hogy a szervíz jegyzőkönyvben volt egy kép a kijelzőről amin recovery volt. Ohh mondom nem kell kuka azt cső. Hazavittem szedtem egy gyári romot Odin felismerte a telót. 5 perc múlva gyári állapotban volt és működött
A lényeg ha még ugrott is a gari annyira helyre kell rázzák ha akkora a baj (látniuk kell a knoxot vagy binaryt, hogy aztán elküldhessenek melegebb éghajlatra
) hogy vagy download vagy recovery legyen, onnantól meg már otthon is kipofozható.
-
speti1991
csendes tag
válasz
szemesi69 #2532 üzenetére
Olvastam, igen
Alapvetően nekem a fotózás fontos funkció lenne, abban elég jó (még ha nem is annyira jó, mint amit a 13 Mpi-től várnék). Ár/érték arányban nem kapott jó értékeket, de az most már "kiegyenlítődött", ugyanannyi havi részletért vehetném, mint az A3-t. Tényleg nem lesz könnyű döntés
-
AliasB
senior tag
válasz
szemesi69 #2530 üzenetére
Nekem volt ilyen problémám, hogy valami nem engedte alvó állapotba a telefont és egy éjszaka alatt felére merült. Nem gyári vagy google alkalmazás volt hanem a viber aminek a beállítása felülírta a gyári beállításokat. Ezért kell nagyon vigyázni a feltelepített alkalmazásokkal. Hiába állít be valamit az ember ha egy feltelepített alkalmazással azokat a kukába is dobja. Nagyon oda kell figyelni ezekre.
Nekem nemrég volt egy nagyon rossz tapasztalatom a play áruházzal kapcsolatban. Minden frissítés ki van kapcsolva (még az alkalmazásoknál is külön) és azt vettem észre, hogy a mobilnetem 20%át egyszer csak lekapta :/ átnéztem újra de minden ki van kapcsolva szóval nem értem hogy tehetett ilyet :/ ha még wifinél csinálja leszarom de a mobilnetem nem olcsó :/
-
karpetya87
csendes tag
-
speti1991
csendes tag
válasz
szemesi69 #2524 üzenetére
Köszönöm!
Egyelőre én is így állok, Huawei és Samsung G A3. Utóbbiról nagyon sok jót hallottam, rosszat meg szinte egyáltalán nem; alapvetően az általad említett prémium garancia és a fejhallgató is jó érv mellette, plusz a megbízhatóság, az anyaghasználat és a képernyő ereje, miközben a Huawei mellett a jobb(?) kamera, a nagyobb képernyő és a vas ereje szól.
Nyilván innentől szabad versenySamsungom volt már korábban, szerettem is, de lehet, hogy szívesen kipróbálnék valami újat. Hm, lesz itt agyalás
-
karpetya87
csendes tag
válasz
szemesi69 #2456 üzenetére
Szia!
Igen, azt elhiszem hogy ez a "triumvirátus" szereti enni az energiát....de ha egyszer kellenek...?
Oké, ki fogom próbálniEgyébként nem úgy van hogy a google alkalmazások ébresztgetik a telefont rendszeresen, ha van adatkapcsolat, ha nincs? Nyilván mivel ha van, akkor használnak is belőle, azaz jobban merül a telefon...
A helymeghatározást csak akkor kapcsolom be, ha olyan alkalmazást használok ami igényli, egyébként kikapcsolom, arról tudom hogy nagyon tudja zabálni. -
AliasB
senior tag
válasz
szemesi69 #2458 üzenetére
"Éjszaka például alszok, aludjon a telefon is" ez így van
és ki is egészíteném
én pl társaságban nem nyomkodom mert az illetlenség lenne és inkább azokra figyelek akikkel vagyok nem pedig a telefont nyomkodom
de ahogy elnéztem az embereket ez manapság nagyon ritka. Társaságban sem egymással foglalkoznak hanem telefont nyomkodnak.
Amúgy nekem be van kapcsolva a mobilnet így hiába megy alvóba a wifim
de a mobilnet nem eszi úgy az akkut (se semmit) mint a wifi
így nem fogyaszt mégis elérhető vagyok alvó állapotban is
ha meg valami felébreszti és van wifi akkor rögtön rá is csatlakozik
ezt találom a legjobb megoldásnak.
-
anonym1s
őstag
válasz
szemesi69 #2454 üzenetére
Hali.
Nekem a galaxy alpha telefonom ilyen akkuidoket produkal ugy hogy wifi, hely, es mobilnet allandoan be van kapcsolva, email szinkronizalas 15 percenkent, idojaras frissites 1 orankent.
Az a3 kisebb kijelzovel nagyobb akkuval es gyengeb processzorral van szerelve. Hogy lehet hogy nem tud annyit mint az alpha?
En azt hittem meg az alphanal is jobb akkuidore lehet szamitani. -
karpetya87
csendes tag
válasz
szemesi69 #2454 üzenetére
Köszi szépen, ebben igazad van, és tény, hogy nálam az adathasználat szinte mindig be van kapcsolva (ha nem, akkor helyette a WiFi
, viszont az auto szinkron nincs), és azt is észrevettem, hogy ha azt kikapcsolom, akkor kvázi nem merül készenlétben semmit. Viszont én úgy vagyok vele, hogy ez egy okostelefon, inkább kihasználom a lehetőségeit, értesítsen amikor kell (FB, Messenger, Viber), nem szeretem ki-be kapcsolgatni a mobilnetet rajta, minden bizonnyal az harapdál az akkuból. Ennyi azt mondom belefér, csak úgy rémlik nekem, hogy egyesek folyamatos WiFi-vel, szinkronnal, stb. értek el ilyen jó üzemidőket. De lehet rosszul emlékszem.
-
gekkoXT
senior tag
válasz
szemesi69 #2331 üzenetére
Csak nekem tűnt fel, hogy feloldáskor már nem kezd el látszani a kezdő képernyő, amikor lassan húzom az ujjamat, és nem átúszik az animácó hanem csak lefut majd éles vágással vált?
Legelső verziónál ez sokkal de sokkal kulturáltabb volt. szép lágy animációval átúszott a zárolt képernyő a kezdőre?Ezt nagyon csúnyán kivették.
-
andriska413
tag
-
andriska413
tag
válasz
szemesi69 #2139 üzenetére
Ezek a képek a készítéskor még jók voltak, aztán kétóra elteltével mégsem jók. Ezek most az A3-al készültek, de a régi kártyával. Az a fura, hogy ez a második memoriakártyám. Az első 2évig bírta, a miniben ment tökre, reggelre nem ismerte fel, ez pedig csak fél éves és kingston.
-
AliasB
senior tag
-
senior69
tag
válasz
szemesi69 #2019 üzenetére
Ha egy mód van rá akkor nemszívesen laknám be újra, de ha lesz esetleg még egy főverzió váltás (pl 6.0) akkor természetesen megteszem, de akkor most ezt kihagyom, mivel ahogy mondtuk is nem főverzió ez, és ráadásul hibátlan eddig semmi rosszat nemtudom mondani ÖSSZESEN A TELÓRÓL. Nagyon megérte hogy ezt választottam
Ui:. Pár hsz.-el feljebb szó volt az A5-ről, nos én is tanakodtam hogy melyiket vegyem meg, mivel nemsok a különbség a 2 telefon között meg kompaktabb is az A3 így ezt választottam. Véleményem szerint ez a kijelzőméret az ideális egy frankó jó telefonhoz! Természetesen kíváló telefon az A5 is (van az ismerettségi körömben, ki is próbáltam) de nemszeretem a tepsi telefonokat, no meg alig lehet észrevenni a különbségeket (gondolok itt a gyorsaságra)
Még talán azt is megkockáztatom hogy majdnem egyforma gyorsak
Lényeg a lényeg, a samsung nagyot alkotott az "A" szériával szerintem! 👍
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- AliExpress tapasztalatok
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Házimozi haladó szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Gyúrósok ide!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest