- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mateus
senior tag
Nem volt az a keret olyan gagyi élőben, de inkább lett ez egy butított S6, mint az A sorozat utódja, nem is értem mire jó ez..Főleg, hogy alig javult valamiben. Bár így legalább nem fogják megrohamozni a jelenlegi tulajok az üzleteket, hogy lecseréljék az újra
Ha meg valaki az S6 formavilágát és az üveg hátlapot szeretné, az most olcsóbban megkapja azt a külsőt XD -
Attila57
tag
-
Raiu
tag
Minden színben van mm-ban. Viszont eltérő készlettel rendelkeznek. Mikor mi vettünk 2db A5 készüléket, akkor fehér volt egy csomó. A szürkéböl pedig az utolsót hoztam el. Ami fontos, hogy az online bolt ára meg a látogatható bolt ára nem mindig ugyan az. Viszont nagyságrendileg nincs nagy különbség a két ár között. Viszont fontos azt megjegyezni, hogy a mm ban sok az elírás! Mindenképpen 1sim telefont vegyél. Abban van 1,5gb ram. A dual sim esetében 1gb ram van csak. Mind a kettőt árulják. Mikor kezedbe kapod ellenőrizd, hogy az-e amit kértél.
-
AliasB
senior tag
Nemá! Mekkora szarrágók már. Én telekomos vagyok ami nem arról híres, hogy bár mit is adnának ingyen vagy olcsón de még ők is ingyen cserélik. És nem régi ez a számom kb egy éves és amióta megvan ez a telefonom akkor cseréltettem ki velük INGYEN
és meg sem kérdezték, hogy minek akarom kicseréltetni. Csak hozta és kicserélte pik-pak egy perc alatt.
-
AliasB
senior tag
-
andriska413
tag
Nem mondtam, hogy jó , de rákerestem ugyan itt amit linkeltél, többet is megnyitottam és általában 1 év garancia van az olcsóbbakra, 2évvel drágábbak .
Én maradok a telenornál, mindig ott veszek, 2éves hűséggel, 2 év garanciával és beregisztrálom Prémium Assistance szolgáltatásra. Vigyázok a teloimra , de nekem fontos a 2év garancia.
Éppen most jött vissza az s4minim a szervizből, januárban lesz 2éves és most volt először javítva
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest