- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AliasB
senior tag
Szia!
Első okos telefonnak teljesen megfelel de nem csak annak. Az 5.0.2es android ami ezen van jelenleg az a leginkább felhasználóbarát. Annyira nincs tele minden szemét alkalmazással és elég sok gyárit le lehet tiltani ha nem kell így nem fut a sok hülyeség a háttérbe. Eddig a többi androidos telefonomnál úgy kellett kezdeni, hogy root és törölni ami nem kell de ennél még nem éreztem úgy, hogy rootolnom kellene ami már nagyon jó szerintem
És várjuk a 6.0ás androidot is mert meg fogja kapni
(reméljük)
És méretileg is ideális telefon mert nem tepsi, mint a legtöbb ilyen tudású okos telefon. Nagyon tetszik, hogy vékony és a legszebb telefon a piacon szerintem ami sokat számít
Szóval elsőnek is ideális meg amúgy is -
taranis
addikt
Én is asszonynak vettem, előtte egy Galaxy S Advance volt neki. Teljesen meg van elégedve, hasít a gép az előzőhöz képest. Netezik, facebookol, ezek szép folyamatosan működnek, nincs döcögés mint a régi telón. Játszani nem játszik, szóval arról nincs tapasztalat. Egyetlen dolog van de ez is csak nekem tűnt fel az S Advance után, a super amoled hiánya, az A3-nak nem annyira élénkek a színei.
Szerk: nekünk az egy kártyás van, 1.5GB ram.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest