-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemesi69
addikt
válasz
szabeska #3178 üzenetére
Köszi, ezek szerint a samu javított ezeken, korábbi eszközök, például s2-őmön nem így müködött, ott bizony nem ált vissza a csc. A volt s4 minim már nem piszkáltam, mivel többet volt szervizben, mint nálam, végül cserés lett, azóta A3-m van
Ez meg így tökéletes ahogy van
Végre valaki aki konkrét tapasztalattal rendelkezik Köszi még egyszer
-
AliasB
senior tag
válasz
szabeska #2693 üzenetére
Üdv
ennyire nem ismerem a programot mivel samsungot még nem hackeltem de egy reset is vissza tudja állítani a gyári állapotba. Ha nem európai lenne a telefon vagy már egy nem gyári rendszer lenne rajta akkor biztos jó lenne, hogy egy eredeti európait tegyen rá az ember
de most elég egy reset is szerintem
-
andriska413
tag
válasz
szabeska #2484 üzenetére
Van valami itthoni praktika rá vagy bízzak benne, hogy egyszeri hiba?
Valaki akinek volt már garanciális szervizben a telója : S4minim holnap érkezik vissza, most hívtak / TMX Mobile/ . Szoktak küldeni valami munkalapot? Lehet azt tudni, hogy mit csináltak vele vagy nem csináltak? Miután letettem a telefont , akkor jutott eszembe, hogy megkérdezhettem volna,
bár nemtudom, hogy aki hív az mennyire illetékes ebben.
-
AliasB
senior tag
válasz
szabeska #2474 üzenetére
Amik nem tilthatók azok maradnak úgy ahogy vannak. Eddig minden telefonom rootoltam de ezt nem fogom mert hallottam erről a knoxról akár mi is legyen az. Nem volt még androidos samsungom így nem igazán vagyok ezekkel képbe
így inkább megkímélem az "életét"
volt már Sony, LG több is és azoknál így kezdtem, hogy root az első percben de csak a nem kellő alkalmazások eltávolítása miatt. És egyiknek sem lett soha semmi baja. De ha samsungéknál ez ennyire körülményes akkor hagyom
-
AliasB
senior tag
válasz
szabeska #2471 üzenetére
Az akkor teljesen jó
ami nekem nem kellett én is letiltottam (google film, google játék, google könyv, google újság, google zene...) persze a google szolgáltatásokból több is fut a háttérben. És erre jönnek a samsung cuccai is. Nem értem minek kellett ezt így megcsinálni mert az ilyen hülyeségek miatt nem olyan stabil, mint egy alma. Ha valaki egyszer végigböngészi az alkalmazásokat és letiltja amit nem használ (és engedi tiltani) akkor már sokkal jobban tud teljesíteni a hardver
elég 1x megcsinálni ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces videók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Ingatlanos topic!
- Béta iOS-t használók topikja
- Sony Xperia Z2 - esszencia
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest