- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attila57
tag
Szia! Az S4mini családban maradt, mert a lányom használja. Mivel eltérő a szolgáltatónk, a mini pedig kártyafüggetlen. Nekem közben lejárt a hűségem és így vettem az A3.mat. Az indokolatlan (állati) merülés nálam is jelentkezett, egyébként szupi kis telefon az S4mini is.
-
Attila57
tag
Szia Treff! Én is mint szemesi69, S4miniről váltottam és nagyon pozitívan "csalódtam". Kinézetre, és a kijelzője (nem pentile!) gyönyörű, a négy mag és a 16Gb tárhely nagyon meggyőző. A kamera (mindkettő) nagyon jó. Akksival kiméletesen bánik. (random merülések nincsenek). Ha igényled teszek fel képeket, ami A3-mal készült. Vedd meg bátran, nem fogsz csalódni.
-
AliasB
senior tag
Üdv!
Összefoglalom akkor én is a tapasztalataim ami nagyon jóA külső magáért beszél mert szemet gyönyörködtetően szép.
A hardver szintén elég erős és strapabíró.
A gorilla glass 4es üvegbe kicsit ugyan csalódtam mert van rajta hajszálkarc annak ellenére, hogy nem esett le és vigyáztam rá. Nem zavaró de nem is azt várná tőle az ember, hogy valami kis észrevehetetlen dolog megkarcolja hisz nekem még mindig rejtély mi tehetett ilyet.
Az akku 2-3 napot elmegy ami 6-7óra kijelzőidőt jelent.
A kamerája is nagyon jó és ha kicsit feljebb megnézed akkor találhatsz olyan képeket amik A3al készültek és meg tudod magad is állapítani.
A 1.5GB ram és a 4x1.2Ghz nekem bőven elégnek bizonyul.
Az 5.0.2es android is nagyon toppon van mert nekem jelenleg 1284órája azaz több, mint 53 napja megy folyamatosan újraindítás nélkül és nem lassú nem fagy nem akad. És szerintem bár meddig elmegy olyan stabil.
Használtam már GPSnek is és nagyon hamar talál pozíciót.
De ha konkrét kérdésed is lenne kérdezz bátran
-
szemesi69
addikt
Üdv! Ha visszaolvasol kicsit vagy sokat, nem fogsz panaszt találni, amire szolgál, tökéletesen megfelel, gyors-pörgős, jól optimalizált, ha nem zavar, hogy akksit nem lehet kivenni, ezen kívül semmi rosszat nem tudok rá mondani. A napokban a fényképező képességét vesézik a kartársak, szerintem nem rossz. Elég takarékos akku terén, a memóriával is jól gazdálkodik. 1.5 nap alatt 6 órás kijelzőidőt ki lehet hozni belőle, sokan akár 3 napig is használjuk, mire tölteni kell, én például 90%-ban netezek rajta, kevés telefonálással 2-3 nap meg van. S4 mini után, nekem nagyon bejön.
100% elégedett vagyok vele, a mérete az én kis kezemhez pont ideális. Jó választás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest