- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pacman789
aktív tag
Sziasztok!
Nálunk ugyan az a probléma, mint Alonso-nak volt, annyi különbséggel, hogy nincs memória kártya a telefonban. Kivettem a SIM-et újraindítottam, de nem segített. menü néha akadozik, de a facebook görgetésnél folyamatosan, illetve ha átlépek másik alkalmazásba és vissza néha 10 sec is kell mire ténylegesen megnyitja a facebookot…
Azóta valaki találkozott ilyennel?
Előre is köszi a segítséget.
ui.: Antutu szerint nem kéne ,hogy gond legyen.. Az adatbázis IOPS nem kevés?
-
viktorhu
veterán
A dual úgy tudom csak 1 giga rammal megy, az meg nem túl sok sajnos.
Érdemes lenne lefagyasztani appokat, amik nem kellenek (van egy rakás háttérben futó samsung alkalmazás, ami simán fölösleges lehet, van valami csevegő app meg samsung appbolt meg ilyesmi).
Ez már sokat fog segíteni, ha egy rakás dolgot kidobsz (ha nem tudod mi az, ne fagyaszd, inkább kérdezz itt).
Ha ez sem elég, akkor még launchert cserélhetsz, persze akkor nem lesz samsungos a kinézet (pl. a google indító).
Ha így fel tudsz szabadítani memóriát, a másik problémád is megoldódhat.
-
tozso76
aktív tag
Többször jártam már így. Hihetetlen módon meg tud kergülni egy rossz SD karitol egy ilyen (mini PC) telefon. Kingston-nal eddig 3 alkalommal fürödtem be. Semmi előjel nélkül kezdtek szarakodni a telók. SD kivesz, telo rendbe jött. Ami érdekes. PC-n kártyaolvasóban működött.
-
AliasB
senior tag
Erre én nem tudok válaszolni. Hibás sim kártyát láttam már de az nem javult meg semmitől és cserélve lett. Viszont sem a sim sem a memóriakártyát nem lehet rosszul beletenni szerintem. Én alapból mindig arra gondolok ilyenkor, hogy hátha valami feltelepített alkalmazás kavar be neki. Amúgy a dupla simes verzióba lehet memóriakártyát tenni? Azt hittem csak két kártyát.
-
AliasB
senior tag
Üdv.
Ezek szerint vagy kifogtál egy hibás példányt vagy tönkretetted. Ilyen problémákat nem hogy nem csinál a telefonom de nem is hallottam, hogy bár ki másé csinálna ilyeneket. Vidd vissza és majd ők kiderítik mi történt vele.Nekem pl 67 napja fut folyamatosan újraindítás nélkül és tökéletesen. Nem akad nem fagy és gyors, mint a villám. Kíváncsiságból nem indítom újra, hogy mit bír de ennyi idő elteltével szerintem bár meddig elfut gond nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Xbox Series X|S
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független 100% hibátlan új akku
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged