- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
66zio
aktív tag
válasz
Attila57 #3330 üzenetére
Igen, ezt hozta ki hibának. Innen rendeltem Mondjuk nekem az eu garancia azt mondja, hogy működnie kellene..
-
szemesi69
addikt
-
-
Georgie1224
tag
válasz
Attila57 #2192 üzenetére
szemesi69
Már dobta be a fórumba ha jól emlékszem a 1797-es hsz-ben:
http://forum.xda-developers.com/galaxy-alpha/help/galaxy-a3-a5-a7-themes-apk-theme-store-t3131852
Nekem az S6 téma van fent, teljesen jól néz ki.
Innen válogathatsz több témából. -
AliasB
senior tag
válasz
Attila57 #2192 üzenetére
A play áruházba a keresőbe beírod, hogy launcher és azok közül válogathatsz. De sajna nagyon sokba vannak reklámok és van amelyik mást is feltelepít és van amelyikhez fel is kell telepíteni a különböző elemeket hozzá és van amelyik nem is magyar így nehéz kiigazodni rajta szóval csak óvatosan és egyesével nehogy belekeveredj. Én többet kipróbáltam de egyik sem győzött meg igazán ezért írtam a fenti buktatókat. Olyat nem is találtam ami reklámmentes, szép, egyszerű, magyar és nem eszik sok ramot. Ilyen csak a gyári van.
-
AliasB
senior tag
válasz
Attila57 #2072 üzenetére
Azért ez így nem teljesen igaz mert ha karcmentes üveget akarsz akkor kell a fólia! Én már észrevettem rajta napsütésben észrevehető 2 kis karcot. Nem zavaró mert így szobában észrevehetetlen. Viszont egyszer sem esett le és egyszer sem volt kijelzővel lefelé letéve. Poros helyen sem volt tartva és igazából semmi sem indokolná a 2 kis karcot. Valami olyan karcolhatta meg amit én észre sem vettem és valljuk be ez egy hatalmas 1es a GG4es üvegnek!
-
AliasB
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- Mobil flották
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 06.30. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged