Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kimpepevok

tag

válasz szemesi69 #3105 üzenetére

Nem birtam magammal, és szórakoztam vele.

Szoftveres hiba lehet ez! Csak, hogy tiszta legyen, próbálkoztam már újraindítani sikertelenül.

De megvan a megoldás!

Beállítások/Nyelv és bevitel/Értesítés felolvasása

Itt én bepipáltam a kedvenc partnereket és az S tervezőt. Tök jó volt, hogy felolvasta, ha pl anyám hívott...

Kiszedtem a pipákat, újrainítottam és most jó!

Az a poén, hogy a hiba nem azonnal jelentkezett.

Remélem, ha valaki ugyenezt szívja, megtalálja a bejegyzésemet.

Üdv. és köszi!

• kimpepevok

tag

válasz cigam #3106 üzenetére

Hali!

Kapásból a kihangosítóval veszi fel. Sőt, ha hívok valakit, akkor is az szólal meg, de azt jelzi, hogy a füles hangszóró szól.

A fülem nem ér hozzá az asztalon pl. Akkor is csinálja.

Nincs bekapcsolva a kisegítőben semmi. Én is ilyesmire gondoltam, dehát nem állítgattam. Egyszer csak ilyen, és már másodszor.

Ami nálam be van kapcsolva, hogy eseményeket, és a hívó fél adatait felolvassa.

• kimpepevok

tag

Sziasztok!

Én is A3-at használok hónapok óta. Őszintén én nem szeretem ezt a telefont, magát a márkát se. De ez volt a boltban, ezért ez van most. Nem volt időm rohangálni.

Volna egy olyan bajom vele, már nem először fordul elő, hogy valamiért híváskor a külső hangszóró szólal meg, teljes hangerővel. Mindegy, hogy én hívok valakit, vagy engem hívnak. Baromi kellemetlen, hogy felveszed a füledhez teszed és teljes hangerővel megszólal a kihangosító hangszórója. Azt hittem földhözvágom. Már legyalultam emiatt egyszer a telót, most megint le kéne? Vagy van más megoldás? Esetleg találkozott valaki ilyesmivel? Visszaolvasva pár oldalt ilyesmivel nem találkoztam itt a fórumon. Én nem álítgattam rajta semmi ilyesmit. Nem is láttam benne ilyesmit. A teló gyári, vodás, nem piszkáltam.

Hogy valami hasznom is legyen, az eddigi tapasztalataim:

szép
    vékony
    nekem nem karcolódott a teló, de vettem rá szilikon tokot és fóliát, szerintem így se csúnya és nyugodtan teszem a farzsebembe
    az aksi jól bírja magát
    fülese is tettszik, jó rajta rádiót/zenét hallgatni
    a kijelző képe is elég jó, bár nekem furák a színei. Szerencsére állítgatható.
    nekem is dobott már térerőt, csak az újraindítás segített. Nem lehetett engem felhívni. Új simem van.
    nekem 1simes van, 1.5Gb ram. Még nem zabálta el, nem fagyott
    a fotómasina átlagos, néha kicsit lassú
    mivel egymással szemben van a bekapcs és a hangerő le gomb, emiatt sokszor véletlenül egyszerre nyomtam a kettőt és így sokszor le volt némítva a telóm, ez elég kellemetlen, mintha az új rendszerrel már nem csinálná ezt a némítást
    a gps jó!
    a wifi is rndben van vele
    elég jól pörög minden helyzetben

Üdv.

P.

• kimpepevok

tag

Közben jött frissítés a telómra. /VODÁS/ Mondjuk ez is 4.4.4. De amit észrevettem rögtön, hogy kb. 300 Mb-al kevesebbet fogyaszt a RAM-ból. És mintha kicsit mégjobban pörögne.

• kimpepevok

tag

Sziasztok!

Melyik szoftverrel érdemes a telefonról backupot készíteni frissítés előtt? Mármint, amiel leszedhetném az épp aktuális firmware-t a telórol.

Köszi!

• kimpepevok

tag

válasz Kami11 #365 üzenetére

A KIES-t én is ki akartam próbálni, de feltelepítés után soha többen nem indult el a gépem. (MAC) És másik partíciórol se tudtam helyrerakni. Köszönjük samsung. Újra kellett raknom.
    Majd még meg akarom próbálni win alól is.

Mókolni nem akarom a kütyüt, egyenlőre...

A régi telómon volt saját backup alkalmazás és megízhatóan müködött. Mindent visszapakolt a telóra, ha kellett.

Próbálkozom.

Köszi!

Üdv.

• kimpepevok

tag

Sziasztok!

Beléptem én is az A3-asok világába. Nem ez volt a kiszemelt telefon, a samsungot eleve túlhájpolt, túlárazott cuccoknak tartom.
    A vodánál nem volt készlet szinte semmiből, ez maradt, és mivel mondtak egy elfogadható /minden relatív/ árat elvittem. Az alap ára "kicsit" borsos.

Egyenlőre tettszik a kicsike. Hiányolok pár kényelmi dolgot belőle, amit a régi huawei telefonom tudott.

Az akksi egész jó! Az új procik tényleg energiahatékonyabban működnek.

Az viszont nem igaz, hogy nem melegszik. Sok helyen olvastam, hogy nem igazán melegszik, de ha meghajtod igenis melegszik.

Ezt az amoled kijelzőt nem nagyon értem. Nekem nem jön be. Írják, hogy ilyen-olyan szuper. Hát a valósághoz nemsok köze van a színeknek! Inkább alaposan túlszaturáltak nevezném. És nem csak ennél a modelnél. Más amoled kijelzők is ilyenek. Szerencsére a beállításokban lehet ezen tompítani.

Napfényben ez is éppen hogy csak látszik.

Telefonáláskor a másik fél nagyon jól hallható. Engem is tisztán hallanak. Ellenben a külső hangszóró, nem valami hangos. A csengőhangok se.

A net baromi gyors.

A programok is szépen akadás mentesen futnak.

Érdkes, hogy alapesetben szerintem sok ramot zabál nálam 900 mb küröl foglal, úgy, hogy nem fut semmi, csak az alap dolgok. Szerencsére még így is marad miből dolgoznia.

A kamera egész jó, nem valami gyors, de ez egy mobil kamera...

Vigyázva fogd meg, mert baromi könnyű! Szinte kirepül a kezedből.

Egyenlőre ennyi.

Tud valaki jó kis backup progit erre a telefonra? A samunak nincs saját backup alkalmazára, amivel le lehetne menteni a telefon tartalmát megbízhatóan?

Üdv.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés