- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
andriska413
tag
Ezért csinálok 100képet, abból 10 csak jó lesz :-D
A minim sajnos nagyon szórakozik, csak eszközre ment, újra kell indítanom mindíg, hogy áttudjam állítani m.sd-resajnos olyankor messengeren sem enged képet küldeni, azt írja, hogy nem áll rendelkezésre a kamera vagy valami ilyesmi. Elég bosszanó , nemtudom mi lehet a baja. Egy kártyát már ki is nyírt, az használhatatlan lett.
-
andriska413
tag
Köszönöm a válaszokat!
AliasB
Nekem ez volt az első androidos telefonom és megvoltam vele elégedve, nincs viszonyítási alapom, ezért is maradnék a samsung mellett, de valóban, sokan nem ajánlják.
Kamera, én a gyereket fényképezem, szeretem sokszor vaktában fényképezni, így a beállítgatásokhoz nem is értek és időm sem lenne rá, mert addig már a gyerek fényévekkel arrébb jár, bár már nem kicsimtade
Ezt mondták nekem is, annyi a különbség, hogy ez 4magos lesz, tudásban nemnagyon, sőt, jobbra ne számítsak.szemesi69
megvan, válaszoltamAttila57
Annak nagyon örülnék, ha jobb lenne, nem rossz a minié sem, de akkor már legyen jobb , ha váltok , köszi -
-
GEPESZ66
veterán
Azt, hogy az időkép az akku haználat elején van, nem jelent semmit..
Ha pl. nem használod a telefont, s az időkép frissítget, akkor előre kerül.
Ha viszont sokat telefonálsz, email-t nézel, akkor leghátul lesz, de lehet, hogy meg sem jelenik.
Tehát a telefon használat befolyásolja. -
-
szemesi69
addikt
-
Raiu
tag
Tudom frissítéssel nem illik viccelődni meg a felszereltséggel. De most őszintén nem esett jól,hogy létezik dual -os teló 1,5gm rammal 5.1.1-es androiddal A3 -ban?
Igaz csak papíron és a samsung se tud róla,hogy gyártana ilyet, DE létezik!
(Amúgy A5 -öt is 5.1.1-el árulták. Holnap úgyis megyek arra. Majd rákérdek,hogy mikor keresek frissítést miért közli a rendszer,hogy a legfrissebb van telepítve? Mert 5.0.2 van telepítve a telefon szerint,de ők 5.1.1-el adták el nekem.
Köcsög vevőktől óvja az ég a kereskedőket! )
Amúgy tuti utálnak már az eladók itt a városban.
Mikor TV-t vettem és WiDi -s kellet akkor szegények nem tudták mi az a WiDi... Azzal zaklattam őket egy ideig.
Most az 5.1.1 android A szériás telefonokra.
Lassan ki tiltanak a boltból szerintem.
-
senior69
tag
Nekem nincs vele semmi gondom
Így megvan az a samsungos érzés, sonynál középpen van, ott meg az lenne a furcsa ha a szélén lenne (szerintem)
De ha mindenáron középre szeretnéd tenni, akkor ajánlom a nova launchert (Mondjuk én nem tenném fel mert tökéletesen meg vagyok elégedve a gyárival!!) -
Kroni1
veterán
Pedig samsungra jellemző, hogy nem frissiti mind a hatszárnyolvannégyezer azévben kiadott készülékét, (ami persze nehéz is volna) egyedül a csúcsnak számító S szériát csinálja meg rendesen. Ha jól tudom a J5 topicban irta valaki, hogy a J széria sem kap Marshmallow-t, ezek csak fizikai valójukban képviselik a prémiumot - az A szériával együtt - támogatásban úgy tűnik hogy már kevésbe..
-
TZS03
csendes tag
pl ha a lezárt képernyőről indítod a kamerát, vagy használsz más programot ami használja a kamerát, csak 3 üzemmód marad, most nem tudom pontosan h melyik 3. Nekem pl a viber szedte el a lehetőségeket, meg a lezárt képernyőről való kamera indítás. Úgy lehet visszaszerezni az üzemmódokat, ha az alkalmazásoknál a fényképezőt megkeresed és törlöd az adatokat. Így persze minden kamera beállítást újra lehet állítani... Volt róla itt már szó a 700. komment körül
-
AliasB
senior tag
Vagy ez is olyan nesze semmit fogd meg jól, mint a deezer 3 hónapig meghosszabbított próbaideje :S használhatatlan az egész mert idézem "add meg hitelkártya adataidat és fogadd el az ingyenes próbaidő" :S hagyjuk már nekem semmi ilyenem nincsen akkor meg nem is tudom igénybe venni. De ha lenne sem adnám meg ilyen helyre az biztos. Amúgy ki akartam próbálni de nem tudtam letölteni semmilyen zenét róla. Valami olyan van, hogy offline módba is lehessen hallgatni zenét és nem mp3ba tárolja magának valahogy. Nem tudom pl autóba fejegységen hallgatni. Nagy szar az egész úgy ahogy van :/
-
1. Én minden telefont úgy tartok a kezemben, hogy az alja a tenyeremben fekszik, ergo ha fejjel lefelé van a telefon a zsebemben, úgy veszem elő, hogy megfogom az alját, és kihúzom, így már nem kell megfordítani. Megszokás kérdése. Én például évekig eleve fejjel lefelé tettem zsebre minden telómat.
2. Egy univerzális autós telefontartó (kb. 800ft) hattyúnyakát addig hajtogattam, amíg szépen be nem ült a középkonzol alatti pohártartóba, fixen tartja a telefont, meg is emeli, nem takarja a kilátást, mégis szem előtt van, és alul ki tud lógni a töltő zsinórja is. De lehet kapni szellőzőre csiptethető autós tartót is, ha neked az jobban fekszik.
3. Van olyan tapadós szilikon alátét, amit a műszerfal tetejére lehet ragasztani, és csak rádobod a telefont, ha az ülésen csúszkál, és nincs kedved a tartóba tenni. Én eleve tapadós szilikon tokban hordom a telefonjaimat, bárhová le tudom tenni anélkül, hogy lecsúszna, akár 45°-os lejtőre is. -
Senhi
aktív tag
Kocsiban telefontartó kell és akkor nem is kérdés hol van jobb helyen (bár ha az ember pl. a pohártartóba rakja, akkor lehet problémás
).
Zsebbe is szerintem sokan rakják fejjel lefelé, mert akkor kivételkor rögtön kézre áll.Én kifejezetten örülök neki, hogy alul van minden
.
-
Én személy szerint este töltöm, lefekvés előtt, és közben általában használom is (mint pl most is) és közben benne van a füles. De ha az én egyedi szokásom nem számít, van utazó akksim, és többször fordult már elő, hogy buszon ülve egyszerre szerettem volna tölteni ÉS zenét hallgatni, na itt jött az, hogy sehogy se tudtam zsebre vágni a telót, mert mindkét végén lógott valami. Amúgy felőlem lehet felül is mind2 lyuk, a lényeg, hogy egymás mellett, egy oldalon legyen. Ebből a szempontból a Samsung Wave-em volt a legjobb, mert ott felül volt mindkét csatlakozó, olyan praktikus telóm azóta sem volt.
-
Mondd, nem mindegy a zsebednek, hogy lezárt kijelzővel fejjel lefelé van benne a készülék?
Hogy miért jó? Mert például ha töltés közben füles is be van dugva, nem lóg ki mindkét végén valami a telefonból. Másrészt pedig ha bármi be van dugva és kézben tartom a telefont, minden lefelé lóg, ami a kábelnek is jó, meg ergonómiailag is. Lehet, hogy az apple-nél is szoktak gondolkodni? -
senior69
tag
Szerintem kifejezetten jó hogy alul van a jack aljzat☺
Ami az usb rövidségét illeti, persze rövidnek rövid de megoldható, a szinére meg csak annyit mondok hogy egy fekete iphonehoz is fehér a füles meg az usb. Nekem special egyikel sincs gondom, de ez személyfüggő, csak annyi hogy e miatt nem kell ostorozni a samsungot!😃
De a LÉNYEG hogy nagyon egyben van a telefon!!
-
gaborm69
aktív tag
Én valamivel többet,Runastic road bike,K&H mobil,Mobil Vodafone,Időkép,Névnapp,Digi Clock,Here maps,Fantasy radio,Messenger,Viber,Whatsapp,Opera,Color Note,No led,Magyar látnivalók,Sms backup+,Tunein radio,Szállás.hu,Tv24,Sms key tm,Track id,Dropbox,Apróséf,Vlc,Adobe acrobat és néhány kisebb játék van fent mint például a Space War.
-
Bukoba
tag
Amiket én használok (legalább is az érdekesebbek):
- App Dialer - alkalmazás kereső
- Timely - ébresztő óra
- ZUI locker - képernyőzár
- ExDialer - tárcsázó
- Moon Reader - e-könyv olvasó
- Holo Contacts Widget - gyors tárcsázó
- Out of Milk - bevásárló listaHátteret csak a lezáró képernyőn használok, az alkalmazás listában fekete a háttér. Én mindig a google-t használom háttér keresésre.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest