- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Fotók, videók mobillal
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
havelk
csendes tag
válasz
#13110016 #1032 üzenetére
Kíváncsi leszek, nekem is 5 colos telefon volt eddig, de szerettem volna kipróbálni egy kompaktabb készüléket, hogy egy kézzel is problémamentesen tudjam használni. De hogy meg tudom e szokni..az hétvégén kiderül.
A másik ami miatt meggondolandó lehet a váltás, az a kamera. Mennyivel lő szebb képeket az A5 az A3-nál? -
Georgie1224
tag
-
-
szemesi69
addikt
válasz
#13110016 #1006 üzenetére
Okés ne piszkáld egyenlőre, frissítés, javítás szinte biztos lesz még hozzá. Mikor vettem a kit-katnak is volt egy kis frissítése.
Viszont a beállításokat nézd át a leírásból, sokat dob az akku időnÉn fr után mindig a szerint állítom be a telefont, nincs is merülés gondom
-
szemesi69
addikt
válasz
#13110016 #1003 üzenetére
Regelni kell igen, hogy letölthesd.
Ha volt fr és jól működik akkor nem kellene bántani. Ha jól veszem ki egy gondod van a fényképező üzemmódok. Most kérdés amit Kami11 már felvetett, volt -e valami külső fényképező programod, mert ezek szerint akkor tünnek el a gyári üzemmódok.Szóval szürke import, így már érthető.
-
szemesi69
addikt
válasz
#13110016 #1001 üzenetére
Igen azt és az A3 romja kell majd. A lényeg az odin használata. De mint mondtam vannak benne a beállításról is jó írások ami lollinál is nyugodtan használható.
Nem nehéz a használata, de csak akkor állj neki ha már biztosan érted, hogy kell, vagy szólsz mikor csinálod, egyeztetünk és segítek.
Hol vetted és mennyi garanciával, hogy SEE a kódja?
-
szemesi69
addikt
válasz
#13110016 #995 üzenetére
Hú ez nehéz lesz ha még nem használtad. Mi a régó kodod?
Itt megtalálod:
http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-A300FU/Odinról, mindjárt keresek leírást.
Na itt egy leírás, hogy kell használni, nem bonyolult. Jelenleg egy s4 miniről szól, de ne foglalkozz vele, az odin használata a lényeg, meg hogy a megfelelő A3 rom le legyen töltve, és egyéb hasznos infókat is fogsz benne találni, például beállítások amik jók A3-ra is:
http://logout.hu/bejegyzes/acef/s_4_mini.html
-
szemesi69
addikt
válasz
#13110016 #993 üzenetére
Kies? Nekem csak a driverek miatt van a gépen. Még szerencséd volt, hogy nem csinált téglát a telefonodból. A lehető legrosszabb megoldás, szinte minden fórumon szidják. Én a helyedben letölteném a sammobilról, előtte egy fr. és utána odinnal feltenném, biztos nem lesznek gondjaid utána. Lehetőleg azt töltsd le ami most van a telódon, a gari miatt
-
Bukoba
tag
válasz
#13110016 #916 üzenetére
Persze, 80 e Ft volt, de kaptam hozzá ajándékba egy levásárolható, 8 e Ft-os ajándékkártyát, így tulajdonképpen csak 72 volt. Valószínűleg frissíteni fogok, mert többségben vannak a pozitív visszajelzések, de alapvetően óvatos típus vagyok, új frissítő csomagok esetén mindig várok 2-3 hetet, hogy esetleg kiderüljenek a bosszantó hibák. A grafikai nyűgök annyira nem zavarnak, ha nem bírom nézni őket, akkor valószínűleg át fogom állítani a készülék nyelvét angolra.
-
robyg
senior tag
válasz
#13110016 #854 üzenetére
Hát olyan rég nem ma tették fel Sammobilera.
-
válasz
#13110016 #720 üzenetére
Nyugodtan dughatod bármilyen nagy teljesítményű töltőre, max. 500mA-t fog csak felvenni, csak a gyári töltővel veszi fel a maximális töltőáramot. Ugyanis a Samsung telók érzékelik, hogy töltő- vagy usb kábelre vannak dugva, a töltőn kívül minden mást pc usb kapcsolatként kezelnek.
-
szemesi69
addikt
válasz
#13110016 #720 üzenetére
Ajánlott a gyári töltő, de másikkal is tölthető, nem valószinü, hogy gondot okozna, de ha ez okból meghibásodik, ugrik a gari. Gyári témát nem tudok róla, hogy lehetne tölteni, szerintem csak az van, ami a telefonban van. De ha témázni akarod a Play tele van launcherekkel, háttérképekkel. Nagyon sok ingyenes van ami jól néz ki. Az android teljesen átformálható, vedd a fáradtságot és böngészd a Play-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EA Sports WRC '23
- E-roller topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy ruhás topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Napelem
- Gyárilag csendes mechanikus klaviatúra jön az MCHOSE-tól, nagy akkuval
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- OLCSÓ MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged