- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Fotók, videók mobillal
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AliasB
senior tag
Üdv.
Feltettem de nem működik. A névjegyekhez outlook kell neki szóval nem is látja és a jegyzeteket nem is említi hogy meg lehetne vele nézni vagy szerkeszteni. Biztonsági másolatot tud készíteni de azt megnézni nem tudja ő maga sem olyan formátumba menti. Saját magával sem kompatibilis a program :/ ez a kies egy ócskaság és nem jó semmire. -
mateus
senior tag
First Phone-t megkérdeztem emailben, hogy hivatalos Samsung garancia van-e a telóikra, azt írták hogy igen, leadható náluk is, illetve bármelyik Samsung pontban. Azt viszont nem írták, hogy akár ki is jön érte a Samsung. Nem tudom még mindig, hogy szabad-e ilyen helyeken vásárolni gariztatás szempontjából..
-
szemesi69
addikt
Igen benne van.
Bármilyen csc-t feltudsz tenni külön is ha hozzá jutsz, csak azt odinnal, de nem fog megváltozni, ez saját tapasztalat, mivel korábban azért én is mókoltam, de elég volt belőle, mivel ilyen malőrök beugranak. Tehát ha multi csc-t teszel fel ami tartalmazza a XEH kódot, akkor sem fog megváltozni, mivel csak a telefonon tudod kiválasztan, melyiket szeretnéd, sajnos itt kódok nem játszanak, legalább is én nem tudok róla, valószinü rootolnod is kell, ha vissza szeretnéd állítani a XEH csc-t.
Vannak itt android szakmai fórumok keress rá, hátha ott tudnak segíteni, egy próbát megér. Vagy kérdezz rá Acef kartásra az s4 mini fórumban, biztos emlékszel rá, ha te is s4 minis voltál, ő eléggé vágja a témát knox terén. -
szemesi69
addikt
Na akkor menjünk sorba, a kijelző mentés úgy készült, hogy este feltöltve, wifi, adatkapcsolat, gps kikapcsolva, nem volt repülő módban, reggelre nem merült semmit, a hálózat nálam autómatikus, egyébként éjszaka minek menjenek ezek a funkciók ha nincs rá szükségem, tehát nem félrevezető információ, max az én hibám, hogy nem készítettem leírást a körülményekről.
Az akkuról, most jelenleg nincs róla mentésem, de ahogy én használom, wifi adat, csak akkor van bekapcsolva ha használom, átlagban keveset telefonálok 95%-ban netezek rajta, átlagban ha nagyon nyúzom másfél napot bír 6 órás kijelző idővel és még mindig van benne 20%-ék. A másik rekordom 2 nap 20 óra 4.5 óra kijelző idővel és még ott is maradt 20%-om. A net nálam, elsősorban szakmai fórumok és facebok, vibert nem használok, nagyon sokat számít a jó beállítás. -
istnag
addikt
Na ez kemény!
Azért azt is nézd meg, hogy:
1. semmit sem csinált a telefonnal, de tényleg semmit.
2. sem wifire nincs csatlakozva, sem a mobilnet nincs bekapcsolva -ebből kiindulva gondolom minden ki van kapcsolva gps stb stb-(#1537) szemesi69
Szóval ilyen hülyeségeket nem érdemes berakni ide, mert félrevezeted a többieket. -
szemesi69
addikt
Igazábol akkor derül ki ha valaki kiprobálja, más tipusoknál megoldható gari vesztés nélkül, például S4. Az A3-nak xda-n sincs külön topikja, csak ömlesztve az összes A sorozat. Miért akarsz vissza állni? S4 minim volt elözőleg azt sem lehetett visszafelé, valaki bevitte szervizbe is, ott sem tették vissza az elözőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Max
- Parfüm topik
- Fúziós energiát vásárol a Google
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- EA Sports WRC '23
- E-roller topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy ruhás topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 12 pro 128gb Silver
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- MSI CYBORG 15 A13V
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest