- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple Watch
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
Kikerül a kínálatból ? Rég nem kapott frissítést az biztos még android - on sem. Ott sem tökéletes csak ott más probléma van vele. Mindegy használom így amíg lehet. Infuse - t is használom és szokom csak ott nem kényelmes pár funkció (nem lehet távirányító gombra kitenni funkciót mint mrmc-n keymap editiorral) . Viszont az tökéletesen működik az biztos.
Amúgy az baromira tetszik Apple-TV - n, hogy nagyon sok alkalmazást tud az alkalmazás előzményekben tartani úgy, hogy nem zárja be őket! Ez nagyon jó dolognak tartom. Shield-en a cső verzión csak 1 alkalmazás tud futni kb! Ha megnyitok egy másikat már bezárta az előzőt ha vissza lépek az alkalmazás előzményekből és tölti be újra. Szó se róla a shield is nagyon jó de összességében az Apple tv jobban tetszik. -
Imi1981
veterán
Na majd beszerzek egy ilyet! Tetszik. Bár most már, hogy mindent beállítottam nem kell sűrűn.
Ez a körbe körbe csúsztatással pörgetés nem igazán működik jól. Inkább úgy működik, hogy jobbról balra vagy balról jobbra húzom az ujam egyenesen a középső gombon keresztül is. Youtubeon úgy láttam, hogy körbe körbe a kör alakú irányítógombokon csúsztatással pörgetett. Nem jól láttam? Nem mintha így nem lenne jó. -
Imi1981
veterán
Nagyon patentül működik bár ez tudtam, hogy ilyen lesz mert a apple tv 4 hd is patentül működött. Annyi, hogy ez gyorsabb és még szebb a képminőség na meg a távirányító! Ilyennek kell lennie egy jól működő os-nek. Örülök, hogy megvettem! IPhone telóm lenne biztosan még könnyebb lenne kezelni meg gépelni például a bejelentkezési adatokat.
-
Imi1981
veterán
És Istyle kiszálítja 2-3 napon belül? 3-4 napot ír elvileg megkapnám a héten de én tutira mennék. Nagyon türelmetlen típus vagyok és ha jövő hétre csúszna át minden bajom lesz 😄 . Mi a tapasztalatod az Istyle - al gyors kiszállításban?
Media Markt - ban ez jelöli, hogy raktáron van kép? Ez nem csak egy alap felsorolás, hogyha raktáron van akkor 2-3 nap? -
Imi1981
veterán
Istyle megbízható? Olcsóbb kicsit. Egyik oldalon se látok garanciával kapcsolatos információt.
Media Markt nagy üzlet így kicsit jobban megbízok benne. Amúgy érdekes a Media Markt oldalon keresek csak 64 GB-os verziót talál de arukeresőn meg rá tudok lépni a 32 GB-os verzióra szintén media Markt - ba. -
Imi1981
veterán
Nekem már az új távirányító is nagy előrelépés lesz mert számomra sokkal kézreállóbbnak tűnik és kényelmesebbnek. Azért egy kis sebesség növekedésre is számítok. Nem mondanám lassúnak a hd-t se de azért már nem olyan villám gyors. Azt viszont még a hd-ról is el tudom mondani, hogy sosem volt semmi probléma vele! Fagyás sosem volt de még indokolatlan lassulás sem! A 2021 4k lesz a fő tv boxom és mellette lesz egy mecool km6 deluxe csak chromecast-nak. A shield tv 2019 - et átadom asszonynak a konyhába (ezt is szeretem de közel sincs olyan stabil mint az Apple tv). Ez a terv.
Nálad lehetett magyar régiót választani első beállításnál? Mert én most alapra állítás után nem tudtam mert nem volt csak minden más ország. Nem tudom, hogy a kínai xiaomi ax3600 router ebbe bele e tud zavarni de van egy olyan érzésem, hogy az volt az oka. -
Imi1981
veterán
Töröltem onnan! Csak ugye akiktől vettem attól nem tudom törölni. De szerintem ahogy én is minden probléma nélkül használtam új fiókkal úgy a következő tulaj is minden probléma nélkül fogja tudni használni. Természetesen azért ezt megemlítem neki.
Neked megvan még a apple tv 4k 2021 ? Gondolom sebességben azért eléggé észrevehető lesz a különbség a apple tv 4 hd - hoz képest. -
Imi1981
veterán
Nyomkövetést az Apple fiókban kell keresni?
Alapra állítottam most az Apple tv - t de ugye ilyenkor végig kell menjek alap beállításokon. Miért nincs magyar régió? Kína kontinentálist akar alapból de keresem a magyart és nincs! Ez a kínai verziós xiaomi ax3600 routerem miatt lehet? Bekavar a regióval? -
atirag
őstag
Ezt elfogadom,de a saját távja miért nem akarja bekapcsolni?
Sajnos nekem a távokkal csak a bajom vanEgyrészt nem szeretek több távot használni másrészt mivel nem mindennap használom van amikor a kedves családom el is rakja
Most próbálok figyelni,hogy naponta egyszer kapcsoljam be és akkor rendben van -
atirag
őstag
Már nem garanciális. Nem tudom van e értelme ezeket szervizbe vinni. Mert nem látom,hogy mit tudnak csinálni vele szervizben ami nem főpanel csere.
Mert ha nem reagál a távra akkor biztos azt találják ki. Eddig is mindig táv nélkül kapcsoltam be. Mármint kiválasztom a bemeneteket és ott megjelenik az apple tv (hdmi3) és bekapcsol.
Ha nem jelenik meg csak a hdmi3 akkor már tudom,hogy nem tudom bekapcsolni. -
Számomra a youtube esetén (prémium előfizető vagyok), ha magába a tartalomba van szerkesztve a reklám, akkor azokat át szoktam tekerni. De sajnos csak akkor működik, ha előtte belenyomok a tárcsa közepébe, majd jobbra nyíl (10 sec). Aztán megint indíthatom el. Régebben, ez mintha csak simán ment volna a jobbra nyíllal. Infuse ebből a szempontból nálam jól működik. Ott a gyors tekeréssel van a youtube féle problémám, hogy meg kell ott is nyomni a tárcsa közepét.
-
captainnemo
aktív tag
Én az apple tv-n, netflixet, hbo go, apple tv+, és infuset használok. Mindegyik "alkalmazásban" a rövid tekerés, nem igazán stabil, ismétlődő léptetésnél, belassul. A webOS azért hoztam szóba, mert ott az alkalmazásokban, a a tekerés stabliabbnak tűnik, úgy általában. A webOS-t alkalmazásait a TV-n, amúgy nem használom, csak kizárólag az apple tv-t.
A router ugyanaz, gigabites hálózat van, és emlékeim szerint a régebbi lejátszómon (nvidia shield tv pro) ugyanazen körülmények között, az alkalmazásokban, a tekerés jobb volt. Igaz nagyon különböző módon voltak implementálva, az egyes alkalmazásokban, míg a apple tv-n ez sokkal egységesebb. A folyamatos jobbra/balra gombokkal képpel tekerés, sokkal jobban használható volt, mint az apple tv-n, a 4 féle sebességben tekerés. A webOS alkalmazásaiban, ez sokkal jobb.
A tekerés csak egyetlen funkció, amiben az apple tv, szerintem nem annyira erős, de van sok egyéb további, amiben sokkal jobb.
-
captainnemo
aktív tag
Nekem hasonlónak tűnik az összes lejátszó alkalmazás működése, (amit bevallom kedvelek, hogy mindenhol egyformán működik), de közös működés egyik funkciója, a jobbra balra nyilak 10 másdoperces léptetése nagyon köhögős, néha mintha belefagyna, sokat vár. A hosszan nyomott tekerés, ahol négy léptékben lehet állítani a sebességet, lehet néhol kép nélküli, bizonyos alkalmazásokban, de ahol képpel van, ott is előfordul, hogy hol képpel teker, hol nem. Nem akkora dráma ez, de pl. webOS alatt nekem a működése jobban tetszik, sőt stabilabbnak, és gyorsabbnak tűnik.
-
Galahed
senior tag
Problémám nem volt, más ok miatt kerülnek a piacra.
A legfontosabb: Olyan eszközt kellett találnom ami futtatja a ZWIFT nevű sportcélú alkalmazást ekkor jött képbe az Apple TV. A Zidoo ősrégi androidján nem futott el (Más sem pl Netflix)Ha már lett Apple TV (2db):
Kiváltja a SAT TV-t is, hiszen ott a MyTV, vagy IttOtt TV az Apple TV-n, igy visszadtam a szolgáltatónak a beltériket, kb 3-4ezret spórolok havonta.Igy felelslegessé vált a mediaplayer (2db Zidoo) hiszen az Apple TV tudja. Nem is akárhogy, gyönyörű képe van, az eddig feltalált DV cuccok is mentek rajta, és nem utolsósorban rém egyszerű kezelni, teszi a dolgát, mindenféle reccenés nélkül, 5 éves csemetéim vigan kezelik a pici távirányítót és a nekik szánt régi rajzfilmeket is simán megeszi, ha éppen az kell nekik...
Hátránya: a Zidoo-nak a HT4.0 felülete kategóriával jobb mint az Infuse7....
-
Imi1981
veterán
Az így szuper csak azért bizonytalanottam el mert, hogy kikapcsolható és azt hittem azért mert kettő nem működik együtt. Így viszont akkor nagyon jó!
Még egy kérdés! Aki emby-t vagy plexet használ infuse-ban megoldható ha ki rakom kedvencekbe a filmek, sport, kedvenc filmek stb könyvtáraimat plexeből vagy emby - ből annak a sorrendjét változtatni lehessen? Kicsit idióta sorrendbe rakja! Nagyon nem úgy ahogy emby-be van. Erre gondolok kép és ezeket infuseban ki tudom rakni kedvenceknek a főoldalra.
-
Imi1981
veterán
Akkor ha be van kapcsolva az érintés attól még működik a nyomógomb? Szóval ha irányítógombokat nyomógombokként akarom használni de be van kapcsolva a az érintő is az úgy lehetséges?
Azt esetleg ki tudnád próbálni ha ki van kapcsolva az érintés akkor tudsz balra /jobbra nyomogatással tekerni? Hasonlóan mint kodiban android-on vagy coreelec-en.
-
Clemi
veterán
Szia, igen olyanom van, mint amit linkeltél (legalábbis kivülről), csak ez CUH-ZCT1E vagyis még a v1.
Most úgy telepítettem vissza a játékot, hogy már párosítva és csatlakoztatva volt a controller és érdekes módon így most úgy viselkedett, ahogy nálad, vagyis a menüben már csak a PS4 kontroller volt és minden funkciója működött. -
Snoop-y
veterán
-
djnice
veterán
Igen, viszont egyelőre ami fake DV módra vált, annak sok értelme nincs, rosszabb lesz a kép mintha HDR-ben menne. Amúgy gyanús hogy a 8.4-es sem megy natív módban, hiába írják, csak rohadt nehéz olyan mov-ot gyártani mint az iPhone, egy másik RPU-val, de dolgozom rajta.
-
-
Clemi
veterán
Felmerült bennem, hogy néha játszanék esetleg az Arcade-ban elérhető játékokkal, és mivel nekem már a 2. generációs távirányítom van (az elős összetört és ilyet vettem) kellen egy BT-s kontroller, de tekintve, hogy tényleg csak vagylagos és ritka lenne, ne költenék egy kontrollerre sokat. Melyik az ami még 10e Ft körüli áron beszerezhető és jól használható is?
"Playstation, XBox, Steelseries kontrollerek jók"
Konkrét gyártmányokra gondoltam, ami nem feltétlenül Sony, vagy Microsoft, hanem a PS4 vagy XBOXone paltformhoz készült egyéb gyártmányok, némileg barátibb áron, de azért megbízható minőségben. Ha ebben van valakinek tapasztalata, ne tartsa magában -
Clemi
veterán
Nem ír ki semmit, csak a kép beállításoknál vált át Dolby Vision módra. HDR illetve minden más tartalomnál csak simán Mozi módra kapcsol és a teljes beállítás menüben írja, hogy milyen jelet kap, bár DV tartalomnál nem jól írja ki, mert bár felül HDR-t ír, de van olyan beállítás amit ilyenkor nem enged átállítani és kiírja, hogy "DV tartalomnál ez az érték nem módosítható"
Más:
Felmerült bennem, hogy néha játszanék esetleg az Arcade-ban elérhető játékokkal, és mivel nekem már a 2. generációs távirányítom van (az elős összetört és ilyet vettem) kellen egy BT-s kontroller, de tekintve, hogy tényleg csak vagylagos és ritka lenne, ne költenék egy kontrollerre sokat. Melyik az ami még 10e Ft körüli áron beszerezhető és jól használható is? -
Cool Face
aktív tag
-
Satyka.
csendes tag
Köszi szépen, valószínű, hogy hagyom a Plexet és csak adatbázisként fog funkcionálni és az Infuse lesz a lejátszó majd, mert tényleg minden lehetséges beállítással kipróbáltam és ez már a sokadik nap, hogy bújom az oldalakat a válaszra keresve, úgyhogy lassan elengedem inkább ezt a dolgot.
-
Imi1981
veterán
A távirányító sokkal kényelmesebbnek tűnik. Ha jól látom nagyobb is a távirányító mint a régi ami szerintem megint csak előny és normális távirányító kialakítása van. Gombvilágítás van? Ha az is van akkor már távirányítót is érdemes akár külön venni. Bár ahogy néztem nagyon drága és nem tudom működne e az Apple tv 4 hd verzióval ami nekem van.
-
atirag
őstag
Normál esetben a tv-n kiválasztom az "apple tv-t" és akkor bekapcsolja a készüléket. De eltelik kb 1 hét használat nélkül már nem jelenik meg a menüben csak mint "hdmi 3 " és akkor a saját távjával sem kapcsol be. Kihúzom bedugom villog és működik.
A visszaállítást majd kipróbálom. -
Tas
tag
Hát azért gondoltam, mert az almás élményt így adják el. A hangzás pazar, csak mindent korábban hallok, mint a képen látható
Sztereon talán nem olyan vészes, de messze a számomra jótól.
Nem várom el, hogy kitolja az LPCM7.1et, hanem az ígért spatial audiot tudja szinkronban a képpel.
-
blakey
titán
Nos, kipróbáltam a 2017-es verzión, Airpods 2-vel, a hangkimenet sztereó és rendben van a kép/hang szinkron, koncertvideókat néztem, Infuse 7-el, teljesen jó. nincs csúszás.
ui.: Nagyon minimális, "mikroszkopikus" csúszás van, de azt csak nagyon nagy odafigyeléssel és türelemmel lehet észrevenni.
-
Tas
tag
-
kory24
őstag
Kicsit off:
Jelenleg X96 Max+ van CoreElec-el.
KODI-val nézek soraozatokat, filmeket pc-mről.Igazából nincs vele gondom, csak annyit olvasom, hogy mennyire jó az ATV 4K, hogy már régóta izgat kipróbáljam....
Téged sűrűn látlak abban a topikban
Akkor neked van összehasonlítási alapod, valóban sokkal jobb lejátszónak?
Megéri megvenni? -
Imi1981
veterán
Apple tv 4 hd - n nem vált az tuti. Legalábbis másfél hónapja mikor próbáltam nem váltott fps-t. Android tv-n szokott jönni rá frissítés az emby alkalmazásra is és ott vált frekit (nvidia shield tv - n) . Nálam jól működik az is meg a plex is. Mindkettőt használom továbbra is. Majd egyszer megunom akkor maradok csak az egyiknél.
-
djnice
veterán
Kár, hogy a P5 mkv-nak sok értelme nincs, ezek mind webripek (más színtér), a P8 sokkal fontosabb lenne, főleg mióta a HDR10-ből (madVR analizátorral) és a HDR10+-ból (dovi_tool-lal) is lehet DV RPU-t gyártani, így a fix HDR metaadatok sem jelentenének már problémát, plusz az új iPhone DV felvételek is mennének. Persze a P8-ra már csak az új ATV 4K-nál van esély.
-
aujjobba
addikt
Akinek mar megterult nyilvan nem veszithet semmit, de en ma 30ezret tuti nem adok erte, ~8 ev alatt rengeteget valtozhat minden, uj szereplok jonnek, stb.
A Plex hatareset, bar ott is az van, hogy eloallhat egy masik/uj szereplo menet kozben, aki jobbat tesz le az asztalra. Megegyszer mondom akinek mar megterult annak mindegy, de uj elofizetokent necces lehet. -
chef69
tag
Köszönöm, este megpróbálom újra.
Mondjuk én nem skenneltem semmit, filmek a NAS videó mappájában vannak, ATV-n megnyitom az Infuse-t ott látok minden a mappában lévő filmet. Viszont ha itt megnyitom egy sorozat mappáját, csak a következő még le nem játszott epizód van, innen se előre se hátra... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- HP notebook topic
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Filmvilág
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- CORSAIR K55 RGB PRO XT (Kartámasz nélküli) INGYEN FOXPOST
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Philips 32E1N1800LA/00 4K monitor
- LG UltraGear 27GS75Q-B (IPS/2K/180hz)
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest