- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Magisk
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Nincs 2021-es verzióm, abban ugye BT 5.0 van, de, nem tudom miért gondolod azt, hogy egy asztali eszköznek ugyanúgy kéne viselkednie, mint egy telefonnak. Más paramétereknek kell megfelelni, és el nem tudom képzelni, hogy egy LPCM 7.1 késleltetés nélkül tovább menjen valamilyen BT eszközre úgy, hogy közben HDMI-n "kitolja" magából a 4K Dolby Visiont. Elég "bika" az Apple TV, de szerintem ehhez a "mutatványhoz" több kell. Esetleg próbáld meg úgy, hogy a hang kimenetet sztereóra állítod, hátha úgy működik. A telefon tudtommal nem küldi ki az LPCM 7.1-et, csak sztereó van, de lehet, hogy tévedek.
Kipróbálom a sima Airpods-mal, hogy mi a szitu a 2017-esen, de a sima BT fülessel és a BT-képes erősítővel is van késleltetés.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAZER Viper V2 Pro fehér (Hiányos) INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG STRIX 1000W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- 32" Interaktiv Monitor Érintőképernyővel - Iiyama ProLite TF3237MSC-B3AG Touch-
- Apple Iphone 12 64gb kék -független-
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3619
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest