- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
AirPlay az, hogy működik? - egyszerűen, kiválasztod ezen az ikonon
az Apple TV-t és elindítod a lejátszást, Apple TV-ről fog menni, vezérelni meg az eszközről fogod. Airplay képes app-okkal működik, valamint van a Plex-nek is egy hasonló megoldása, erre az ikonra
klikkelsz és kiválasztod az Apple TV lévő Plex-et, ennek feltétele, hogy Apple TV-n már fusson az alkalmazás, és indítod a lejátszást. mindkettő esetében távolról vezérled a lejátszást, nem az Apple TV-ről.
A MrMC egy Kodi fork amit lehet alkalmazásból is vezérelni, pl. Yatse (Android), Kodi (iOS) app-okból vagy böngészőből azappletvipcime:8080
címről. -
blakey
titán
-
djnice
veterán
Nekem van mindkettő plusz Nvidia Shield, Dune Real Vision, stb.
Ami az Apple TV-nél hátrány, hogy nincs reklámmentes Youtube, sőt ez az app frekvenciát/színteret sem vált automatikusan.
Az általános képminősége rosszabb mint az Amlogic boxoké, egyedül felkonvertálásban jobb. Hozzá kell kalibrálnod a kijelzőt, mert eltér a képe a "szabványtól", a HDR metaadatok fixek és az arra érzékeny megjelenítőkön (LG OLED, Projektorok) ez észre is vehető. HDR10+ támogatás nincs, hangtovábbítás nincs (kivéve ac3, e-ac3, Atmos).
Szimplán médialejátszás miatt nem érdemes cserélned. -
blakey
titán
Nézőpont kérdése, Apple TV "stream"-re a legjobb, saját tartalom fogyasztására Infuse-al kiváló. Mindkét eszközt használom, egyiket "erre", másikat "arra", Plex az adatbázis így mindegyik eszközön ugyanazt látom, stb. Apple TV zárt, Airplay-el elég sok minden átküldhető, ha nincs más megoldás, Kodi nyitott, egy jó Amlogic box mellett nem biztos, hogy szükség van Apple TV-re. Nálam az a szitu, hogy még a "Himedia idejében" vettem egyet és nagyon megszerettem, majd a Himedia helyett lett egy Amlogic box, majd szépen jött a többi. Mostanában Khadas-okat használok, médialejátszásra tökéletesek, nem lenne szükség Apple TV-re, de ha már megvan akkor használom és meg nem válnék tőle, mert kényelmesebb, gyorsabb. A Kodit többnyire RTLMost, TV2Play-re használom, de néha azon is megnézek egy-egy filmet, vagy akár Netflixet, HBO-t, zenére viszont a CE-t használom, mert egy egész jó minőségű DAC-al sokkal jobb a minőség, mint a TV-n keresztül, mivel sztereó erősítőm van.
-
blakey
titán
A 32GB-os is elég sok mindenre, kevés játék van, ami sokat foglal, pl. az Asphalt 8 kb. 3-3,5GB-ot foglal, de sok játék alig 100-200MB-ot, szóval sok mindenre elég lehet a kisebb is. De ott az ár, ha kicsi a különbség akkor meg megérheti a nagyobbat venni. Én most tervezem a régebbi 4K-t egy újabbra cserélni, igaz, a pontos okot nem tudom, de csak találok valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest