- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Bluetooth-headsetekről általában
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Nagyon ritkán használom a BT-t és akkor is az erősítőhöz csatlakozik, zenét hallgatok, de ilyenkor ugye nem látom, hogy mekkora a késleltetés, filmeknél kb. az élvezhetetlen kategória, viszont, most, hogy kipróbáltam az Airpods-al, azt kell mondanom, hogy teljesen élvezhető, persze nem olyan a hangzás, mint egy jó erősítővel, vagy komolyabb fülessel, de a hang/kép szinkron megvan. Youtube videókat néztem, koncertfelvételeket, több anyagot próbáltam és teljesen rendben van, úh. azt kell mondanom, hogy működnie kéne a dolognak, de mint már a megjelenés után így most is előfordulhat, hogy gondok vannak a 2021-es verzió egyes funkcióival, pedig már tervezgetem, hogy még idén lecserélem a 2017-est egy 2021-esre, de így nem tudom, hogy megéri-e.
-
blakey
titán
Nincs 2021-es verzióm, abban ugye BT 5.0 van, de, nem tudom miért gondolod azt, hogy egy asztali eszköznek ugyanúgy kéne viselkednie, mint egy telefonnak. Más paramétereknek kell megfelelni, és el nem tudom képzelni, hogy egy LPCM 7.1 késleltetés nélkül tovább menjen valamilyen BT eszközre úgy, hogy közben HDMI-n "kitolja" magából a 4K Dolby Visiont. Elég "bika" az Apple TV, de szerintem ehhez a "mutatványhoz" több kell. Esetleg próbáld meg úgy, hogy a hang kimenetet sztereóra állítod, hátha úgy működik. A telefon tudtommal nem küldi ki az LPCM 7.1-et, csak sztereó van, de lehet, hogy tévedek.
Kipróbálom a sima Airpods-mal, hogy mi a szitu a 2017-esen, de a sima BT fülessel és a BT-képes erősítővel is van késleltetés.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 7800 XT GAMING OC 16GB
- Kukirin M4 elektromos roller
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 14" 400nit 100% sRGB 1 év garancia
- Újszerű! HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3665, 100% Akkumulátor
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest