- Mobil flották
- Yettel topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snoop-y
veterán
-
csaba1203
addikt
Nálam is használhatatlanná vált az utolsó frissítés óta....
Mindent kipróbáltam újraindítás ki-be kapcsolgatás semmi ezt elcseszték.
Pedig praktikus az Apple tv távirányítójáról vezérelni a hangot is és a kikapcsolás is jó, hogy nem kellett az Lg távirányítója után matatni.
Reméljük a következő frissítésnél javítják majd. -
Imi1981
veterán
Titeket nem zavar, hogyha a tv távirányítóját használjátok apple tv irányításához akkor lassabb a reakcióidő? Saját távirányítóval azonnal reagál gombnyomásra de tv távirányítóval azért van késés. Én nagyon nem szeretem tv távirányítójával irányítani pedig nekem se kedvencem az Apple tv távirányítója. Persze lehet tv márkától is függ de samsung és TCL tévéknél engem zavar.
-
blakey
titán
-
blakey
titán
Nem tudom, mert nálam bekapcsolta a 2017-es is és most a 2021-es is, pontosabban ébreszti.
Nincs valamilyen zavaró tényező a közelben, 2,4GHz-es Wifi, valamilyen egyéb "okosság"?
Mivel ébresztenéd? Melyik gombbal? Általában a menü gombot szoktam megnyomni, de bármelyikre reagál, ugyanúgy a kontrollerek is ébresztik. mondjuk az simán lehet, hogy "csak" a BT kapcsolat szűnik meg, emiatt jönne jól egy infrás táv, mert azzal bekapcsolható lenne.
A CEC sajnos nem 100%-os, vannak vele problémák. -
blakey
titán
Olyan érzésem van mintha "rosszul" használnád. A távot párosítani kell az eszközzel, mert ugye egyrészt Bluetooth-on kommunikál, de azt nem árt tudnod, hogy az Apple TV infrán is tudja kezelni az utasításokat, tehát pl. egy Logitech Harmonyval is működtethető. A helyedben csinálnék egy gyári visszaállítást kikapcsolnám a CEC-t és a lejátszó távjával használnám, mert szerintem nálad valami nem kerek a kezeléssel. Lehet, hogy semmi baja a készüléknek.
-
blakey
titán
Mert nem 100%-os megoldás, egyes TV-gyártók megoldásai nem 100%-ban CEC kompatibilisek, de ez jól látható, hogy az elnevezésük sem "CEC", egyéb fantázianevekkel látják el és sajnos elég sok eszközzel nincsenek összhangban. Soha nem használtam és nem is fogom, 15 éve Logitech Harmony-kat használok, jobb, mint a CEC és még egyik eszközömnél sem találkoztam hibával, míg a CEC-t használok esetében elég magas a hibaarány.
-
blakey
titán
Meg kellett volna nézni a beállításokat, hogy mire állítja. 50Hz-re állítva, képkockasebesség és dinamikatartomány bekapcsolva is ugyanolyan jó, mint 60Hz-en azonos beállításokkal, a filmek mindig a megfelelő fps-re váltanak. Szerintem nem volt bekapcsolva az fps-váltás és amiatt volt "darabos" a lejátszás. A legfontosabb a képkockasebesség és a dinamikatartomány bekapcsolása, ha ez megvan akkor a filmek nem akadhatnak és mindig SDR-ben vagy HDR-ben jelennek meg.
-
blakey
titán
Ezt majdnem mindig megcsinélja amikor frissítés történik, nem kell vele foglalkozni ha neked pl. 60Hz tetszik viszont semmi köze a filmek darabos illetve a HDR lejátszásához, ugyanis ahhoz a képkockasebesség és a dinamikatartomány egyeztetést kell bekapcsolni. Csak ekkor van fps-váltás valamint SDr/HDR váltás.
-
blakey
titán
Mármint FINDER-ben rámegyek a hálózatra és ott kiválasztom a megosztást és onnan fut a film.- ez AFS vagy SMB szokott lenni, attól függ, hogy melyik kapcsolat van engedélyezve vagy tiltva.
Akár privátban is de itt is leírhatod, hogy mit keressek, mert megnézném azt az anyagot. Valamit nagyon rosszul csinálhatsz, hogy nálad nem megy, ráadásul külön másik feliratot is hozzáadhatsz, tehát látniuk kéne. Rengeteg feliratos filmet nézek, többnyire Kodival töltőm le de néha számítógéppel, mindig a film mellett van azonos néven ".hu" kiegészítéssel, soha, semmilyen problémám nem volt vele, 5 éve Infuse-t is használok, semmi hiba.
-
blakey
titán
DLNA-ra mit használsz? Ott keresném a hibát de inkább SMB-t vagy NFS-t használj. Plex szervert futtatok a NAS-on az ugye DLNA-ra is képes ha arra lenne szükség de az Infuse, MrMC is kezeli mint kliens és soha, semmilyen problémába nem ütköztem. Egy számítógépet ne hasonlíts egy lejátszóhoz, de gyanítom, hogy az INA-val SMB-n, AFS-en vagy NFS segítségével éred el, ezért van a különbség. A DLNA szerintem nálad pocsékul van beállítva. Nincs más, tessék médialejátszóhoz méltó kapcsolatot létesíteni az eszközök között és akkor nem lesz problémád.
-
Alex91
félisten
-
blakey
titán
Mivel töltöd le? A túl hosszú fájlnevek nem túl praktikusak. Ha a filmek mellett van a felirat akkor automatikusan felajánlja, nem kell keresni. Ha van Infuse meg MrMC akkor a DLNA felesleges, SMB, NFS hibátlan. DLNA-t zenére szoktam használni és azt is Blu-ray lejátszóval.
-
Csabroncka
addikt
A DLNA hangválasztásban és feliratkezelésben, rőforáshasználatban is gáz! Inkább a hagyományos SMB vagy NFS megosztás.
Ebből a legminimalistább az NFS, ennek köszönhetően az erőforrás (Kiszolgáló/hálózat) igény is kicsi.
Feliratra két lehetőséged van: vagy te töltöd le és u.a. névre átnevezve a filmfájl mellé teszed, vagy magukkal a applikációkkal töltöd le (utóbbi a legkényelmesebb)
-
-
blakey
titán
A felirat letöltése az Infuse egyik gyenge pontja számomra hiszen nem teszi a film mellé és csak 1 helyről tud letölteni. A letöltést a Kodi boxon végzem, de az Infuse minden külső feliratot lát legyen az SMB, NFS vagy bármi más. Ha nálad nem működik akkor valamilyen kapcsolati probléma lehet.
-
-
-
-
-
blakey
titán
Opensubtitles és Super Subtitles oldalakat használok és MrMC-vel töltőm le vagy másik eszközön ahol Kodit használok, mert szeretem ha a filmek mellett van a felirat is, onnan letöltve soha nem volt gondom viszont egy számítógépen futó programhoz nem szabad viszonyítani azok többnyire minden nem szabványszerinti dolgot is megemésztenek, tehát egy .sub-te .srt köntősben,. stb.
-
blakey
titán
Ennél több infóra lesz szükség. Valószínűleg hibás a felirat amit beszereztél, ilyennel még nem találkoztam, mondjuk hibás feliratot nem is nagyon szedek le vagy ha az akkor egyből kuka.
(#673) atirag
Ennek örülök de ha érdekel a miért akkor oszd meg, hogy milyen felirat, stb. kiválóan kezeli a MrMC és az Infuse is a feliratokat. 70%-ban feliratos filmeket nézek. -
He-Nike
aktív tag
Igen én is ezt tapasztaltam. Viszont tv műsorokat is eme kütyün nézek. Ott viszont a 60 Hz-en nekem nagyon akad a kép. Muszáj vagyok visszarakni 50Hz-re, akkor meg ugye a mozifilmek meg a játékok akadoznak ahogy te is mondtad, valóban borzasztó. Érdekes, hogy ez eddig senkit nem zavart, ezek szerint nem sokan tv-znek rajta. Apropó Kodi-t valaki használ rajta?
-
He-Nike
aktív tag
-
Alex91
félisten
A tapasztalatom szerint a filmet tartalmazo konyvtarban ne legyen semmi mas csak a film es a felirat. Akkor szepen kiteszi oket. Meg be lehet kapcsolni a konyvtar funkciot, es akkor tobb szempont szerint lehet lekerdezni oket. Ha sok film van, akkor eltart az elejen, mig osszeszedi a boritokat, metaadatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged